Dnia 2018-08-14 o godz. 17:33 ~wykres napisał(a): > otworzy drogę na południe, > do 1,35 daleko nie jest... > > http://at.biznesradar.pl/1504ef6ea70aa9cd2956cf2f651c5830.png
No ciekawe. Można też na stooqu zmalować wykres uwzględniający dywidendy; harmoniczna?, w kanale?
Dnia 2018-08-14 o godz. 19:12 mul_roboczy napisał(a): > Co tam wykresik nie chcą sprzedawać ? Trzeba ich postraszyć ? Może jak się uda jakimś pakiecikiem zejść na chwilę poniżej 1,49 to ktoś popuści ??
mułek, znów chcesz popisywać? a tylko popiskujesz...
jest odwrotnie, jak napisałeś: CHCĄ sprzedawać i to dużo, ale nie mają komu, bo nie ma chętnych
zobacz dwie pierwsze półki na sprzedaży:
ależ tam stoi blokada na wzrost kursu... trochę ponad 1000 akcji... no i to 1 kilo akcji blokuje wzrosty?...
tak mogą myśleć tylko mułki... ;)
i od kiedy na dacie trzeba straszyć, skoro grawitacja działa wystarczająco mocno, a nikt na twe naganianie nie reaguje?...
dziś obrót większy miałeś na swoim wózku z watą cukrową niż był na handlu akcjami daty... ;)
Tak tak misiu a zakup Daty wiązał się wg Ciebie z trzymaniem palca na enterze :) Dziwnym trafem spokojnie sobie wypoczywam nad Soliną i tylko w ramach rozrywki wchodzę na forum, żeby popatrzyć na twoje ciekawe interpretacje :)
wszyscy wiedzą?... - ty to niby wszyscy? wszyscy też wiedzą, że wciąż płaczesz na wykresa pod różnymi nickami...
znów zmieniłeś nicka i piszesz ten sam płacz od lat raz z kompa, raz ze smartka?... wiem, ciężko ci przeboleć, że mam wciąż rację, a ty wciąż - pod różnymi nickami - wypłakujesz się na forum, bo nie możesz zarobić na dacie...
tak mi przykro... ;) ale pisz dalej - lubię takich hejterów... nie mają nic sensownego do napisania o spółce, za to wypłakują się na innych, by przed samym sobą usprawiedliwić swą wtope i porażkę...
Ludzie bawią się z Tobą wykres. Ja uważam, że powinieneś dać sobie spokój z głupkowatym komentowaniem i naganianiem na spadki. Być może jakaś płotka daty nie kupi przez twoją ciężką pracę jednak cena zachęci tych z grubszym portfelem i to tylko kwestia czasu.
Co do twoich odpowiedzi i zaczepek to zachowujesz się jak dziecko.
Ahoj
mułku, znowu wyłazi z ciebie katatymia i leczenie kompleksów?możesz pocieszać się, że inni bawią się ze mną... już dawno udowodniłeś, iż twoja pareidolia różne ma objawy... ;)
a ja i tak wciąż wodzę cię za twój brzydki nos...
naganiam na spadki? - a udowodnij to, jestem ciekaw twej kolejnej kompromitacji w tym względzie... już wielu cię za to wyśmiało... ;)
a co ty uważasz, wykresopłaczku... - chyba wiesz, gdzie i jak głęboko mam to, co mułki w katatymii uważają...
ale dalej tkwij w swej giełdowej katatymii, tak jak twój twój guru jasio, i ściemniaj kolejny rok, że niby "jednak cena zachęci tych z grubszym portfelem i to tylko kwestia czasu"...
niektóre mułki już tak piąty rok piszą...
piszesz o zaczepkach, a kto tu kogo zaczepia?... - miałeś dwukrotnie szansę zakończenia tych piaskownicowych pyskówek, ale wybrałeś inaczej i wciąż w nie brniesz, więc przynajmniej nie wypłakuj się na forum, że wciąż bez wysiłku robię, a właściwie sam z siebie robisz króla pokolenia homo stultus...
Ja sobie wypoczywam, gdy Ty udajesz , że dalej wielce wywalają :) Produkujesz się gdy zainteresowanie walorkiem spadło ze względu zapewne na tydzień ze świętem , który przez wielu wykorzystywany jest do odpoczynku. Wmawiasz mi dalej katatymię i inne urojenia gdy ja naprawdę dobrze się tu z Tobą bawię i jak jest flauta to zaglądam w ramach rozrywki.
tak, tak... ty akurat wypoczywasz... klawiatura wszystko przyjmie... ;)
dospać nie możesz, by się nie odezwać i pohejtować z rana...
to ty nie masz notowań i nie widzisz, co dzieje się z datą?... niby od kiedy tu jest udawanie, że wywalają? pewnie odkąd ty kupiłeś i widzisz swą wtopę...
zjazd z 4,4x na 1,35 (obecnie 1,52) - to dla ciebie nie jest wywalanie? rozumiem - twoja giełdowa pareidolia pogłębia się, ale odwracasz wykres do góry nogami i już widzisz datę inaczej... ;)
to ty wciąż nieudolnie i bez efektów produkujesz się ze swoim naganianiem na datę, odkąd ją kupiłeś, a kiedy jej nie miałeś, to pisałeś inaczej...
ja nie muszę ci niczego wmawiać, sam to okazujesz tym, co piszesz... ale dalej sobie wmawiaj, że dobrze tu się bawisz to tak samo jak jasio pisze, że zarabia na dywidendach...
teraz piszesz, ze jest flauta? a niedawno ściemniałeś, że jest intensywne zbieranie przez grubych...
a rozrywkę to ty dajesz swoimi postami...
musisz ciężko pracować z tym swoim wózkiem z watą cukrową, skoro od rana tak ściemniasz...