• Nowe komunikaty Autor: ~CiekawyIniedouczony [193.104.239.*]
    Posypali dziś komunikatami. Jak one mogą się przełożyć na kurs? Czy to tylko zmiany w akcjonariacie głównym?
  • Re: Nowe komunikaty Autor: ~maks [188.146.226.*]
    Te informacje nie mają wpływu na kurs. To tylko info o zmianach w akcjonariacie.
  • Re: Nowe komunikaty Autor: ~Ala [31.1.57.*]
    Moim zdaniem ubieranie ja się ustawie na 18gr i tam się zobaczymy
  • Re: Nowe komunikaty Autor: ~Ala [31.1.57.*]
    Bez korekty to pachnie niedobrze
  • Re: Nowe komunikaty Autor: ~Proxi [46.134.67.*]
    Ja polowe opylilem p
  • Re: Nowe komunikaty Autor: ~Nx [83.10.175.*]
    Wszystkie wskaźniki chłodne, nie ma podaży, do 50 gr pusto, dojdzie tam i tam będzie rozgrywka nerwów, jeżeli ktoś szarpnie i przebije 50 gr, to leci spekulacja że hoho (tak mały ff że no problem zrobić 2-3 zł) jeżeli jednak tak jak ostatnio braknie siły to powolne opadnie.

Zwrócę tez uwagę że aktualnie rozbijają swoją działalność na dwa kanały, kantor i reklamy, może to mieć odzwierciedlenie w raportach. Po za tym jeden z akcjonariuszy sprzedał za 37 gr 5,5 mln akcji, to świadczy o tym że kurs nie powiedział ostatniego słowa.

50 gr na 90 % we wtorek, potem nie wiem, mam to pół roku, nie wiem czy przy 50 gr nie wywalę, duży opór i ryzyko
  • Re: Nowe komunikaty Autor: ~Nx [83.10.175.*]
    A największe obroty dopiero były powyżej 25 gr, także spokojnie do korekty daleko. Jak jeszcze ludzie w weekend zobaczą co tu się zadziało, to modlić sie żeby przebiło 50 gr i jesteśmy pięknie zarobieni.
  • reakcja Autor: ~danio [79.163.204.*]
    siedzicie od dobrych paru miesięcy, tak sądze, ponieważ była uciążliwa konsolidacja na małych obrotach, teraz nastąpiło wybicie a tu część graczy chwali się sprzedażą.....po 3 sesjach od wybicia sprzedawac????? juz nerwy Was ponoszą...
    ja trzymam, 50 groszy i zobaczę co dalej. Technicznie tam dojadą, po przebiciu droga wolna....cierpliwości!!!!!!!
    pozwólcie rosnąć zyskom..
    a co do braku korekt...one są ale sa w trakcie sesji.....
    pozdrawiam

• Re: reakcja Autor: ~Wezyr [94.254.128.*]
    Rozegrali to pięknie, odebrali towar od ulicy i teraz sky is the limit.
    Przy takich wskaźnikach i takiej akumulacji to te 50 groszy to żaden opór większy będzie psychologiczny przy 1.
  • Re: reakcja Autor: ~Nx [217.99.114.*]
    Nie zapominajmy że to Sruconect, tu to rollercoster. Mało płynna spółka mocno dziurawy arkusz. Trudny temat. za tydzień może być znów 15 gr. Patrz co zrobili z FDG w trochę dłuższym czasie, wystarczyło jedno info o emisji.

Pożyjemy zobaczymy. Fundamentalnie nie ma tutaj przesłanek do wzrostów na złotówki, to tylko i wyłącznie spekulacyjnie.
    sprzedaleś w piątek i teraz liczysz na korektę, zobacz w jakiej cenie były kupowane duże pakiety akcji i kto to kupił.
    Według mnie 1 będzie szybciutko.
  • Re: reakcja Autor: ~Nx [217.99.114.*]
    Umiesz czytać ze zrozumieniem, ja tu jestem od prawie 8 miesięcy. poszukaj sobie na forum.

Polecam naukę czytania ze zrozumieniem, napisałem to chyba w pierwszym swoim poście że do 50 gr trzymam na pewno.

Sama pompka jest tylko i wyłącznie pod zmianę akcjonariatu, AF nie daje tu pola do wzrostów, dlatego ostrożnie z tym mało obrotowcem

Bez urazy, pozdrawiam serdecznie, jeseśmy tu żeby dobrze zarobić :)
    Zobacz jaki akcjonariat i zobacz co działo się na Merlinie he he.
  • Re: reakcja Autor: ~Opos [77.113.44.*]
    Ble ble jest czarna świeca i poleci ja uśtawiąm się na 18 gr resztę akcji w poniedziałek opyle
  • Re: reakcja Autor: ~Marlena [37.128.97.*]
    Przy takim ff tu mogą być cuda. Poproszę o niskie otwarcie w poniedziałek.
    Opylam wchodzę na auxilia przed raportem
    Umiesz czytać jest info o emisji akcji pozdrawiam i dziekuje
    To wklej mi te te info jaka emisja i po ile? Obawiam się że w poniedziałek nie zdążysz kupić bo bedą szybko widły.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.169.195.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: reakcja Autor: ~Opos [46.169.195.*]
    To jest nc dzis jesteś bogaty jutro nie masz na chleb dlatego biorę co jest i się ciesze a wywalono w ulicę 250k makulatury
    zobaczymy co napiszesz po poniedziałkowej sesji i zamku na Max , pewnie nic i schowasz się do nory.
    Pogrzeb trochę w necie to może trochę skumasz kto wchodzi w temat i dlaczego.
    Pozdrawiam odezwę się za tydzień jak wrócę z Madery i wtedy sprzedam akcje powyżej 1.
  • Re: reakcja Autor: ~Opos [77.115.50.*]
    Zawsze kogoś nagonisz ja jeszcze 10ki po wszystkim wchodzę na auxilia i bitevil tu masz czarna świece więc trza się ewakuowac
  • Re: reakcja Autor: ~Opos [77.115.50.*]
    A info o emisji tuż tuż zresztą pisze jak byk że bedzie
  • Re: reakcja Autor: ~Budyń [176.235.143.*]
    Wezyr siedź cicho i zbieraj czas na szum przyjdzie na wyższych poziomach.
  • Re: reakcja Autor: ~Nx [83.10.113.*]
    Koniec bajki, batony i pusty arkusz na K. NA ten moment słabo i południe.

Zobaczymy sesję, teraz nie ma siły
  • Re: reakcja Autor: ~Budyń [176.235.143.*]
    Dwa strzały i górne widły a na lewo nikt nie daje.
  • Re: reakcja Autor: ~Nx [83.10.113.*]
    Oj jeszcze dużo musicie się nauczyć :D

Sru konect pokazuje swoją "moc"
  • Re: reakcja Autor: ~Opos [37.7.27.*]
    Widzimy się na 13gr
    Nawet nietykac tego 13 gr i info o emisji
    Siadać na auxilia w środę raport
[x]
GAMEDUST 0,00% 0,07 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »