Wszystkie wskaźniki chłodne, nie ma podaży, do 50 gr pusto, dojdzie tam i tam będzie rozgrywka nerwów, jeżeli ktoś szarpnie i przebije 50 gr, to leci spekulacja że hoho (tak mały ff że no problem zrobić 2-3 zł) jeżeli jednak tak jak ostatnio braknie siły to powolne opadnie.
Zwrócę tez uwagę że aktualnie rozbijają swoją działalność na dwa kanały, kantor i reklamy, może to mieć odzwierciedlenie w raportach. Po za tym jeden z akcjonariuszy sprzedał za 37 gr 5,5 mln akcji, to świadczy o tym że kurs nie powiedział ostatniego słowa.
50 gr na 90 % we wtorek, potem nie wiem, mam to pół roku, nie wiem czy przy 50 gr nie wywalę, duży opór i ryzyko
A największe obroty dopiero były powyżej 25 gr, także spokojnie do korekty daleko. Jak jeszcze ludzie w weekend zobaczą co tu się zadziało, to modlić sie żeby przebiło 50 gr i jesteśmy pięknie zarobieni.
siedzicie od dobrych paru miesięcy, tak sądze, ponieważ była uciążliwa konsolidacja na małych obrotach, teraz nastąpiło wybicie a tu część graczy chwali się sprzedażą.....po 3 sesjach od wybicia sprzedawac????? juz nerwy Was ponoszą... ja trzymam, 50 groszy i zobaczę co dalej. Technicznie tam dojadą, po przebiciu droga wolna....cierpliwości!!!!!!! pozwólcie rosnąć zyskom.. a co do braku korekt...one są ale sa w trakcie sesji..... pozdrawiam
Rozegrali to pięknie, odebrali towar od ulicy i teraz sky is the limit. Przy takich wskaźnikach i takiej akumulacji to te 50 groszy to żaden opór większy będzie psychologiczny przy 1.
Nie zapominajmy że to Sruconect, tu to rollercoster. Mało płynna spółka mocno dziurawy arkusz. Trudny temat. za tydzień może być znów 15 gr. Patrz co zrobili z FDG w trochę dłuższym czasie, wystarczyło jedno info o emisji.
Pożyjemy zobaczymy. Fundamentalnie nie ma tutaj przesłanek do wzrostów na złotówki, to tylko i wyłącznie spekulacyjnie.
sprzedaleś w piątek i teraz liczysz na korektę, zobacz w jakiej cenie były kupowane duże pakiety akcji i kto to kupił. Według mnie 1 będzie szybciutko.
zobaczymy co napiszesz po poniedziałkowej sesji i zamku na Max , pewnie nic i schowasz się do nory. Pogrzeb trochę w necie to może trochę skumasz kto wchodzi w temat i dlaczego. Pozdrawiam odezwę się za tydzień jak wrócę z Madery i wtedy sprzedam akcje powyżej 1.