• Skup Akcji Autor: ~west [185.15.1.*]
    Już za chwilę będzie rocznica od uchwalenie skupu akcji za kwotę nie mniejszą niż 10 mln zł.
    Chyba pomału zbliża się pora na ogłoszenie wezwania.
    Liczę na cenę w wezwaniu w okolicach wartości księgowej tj, ok 8 zł. 
  • Re: Skup Akcji Autor: ~kangoorrz [213.216.110.*]
    jw ma cały czas otwartą opcję 5,20
    więc 8 zł to mrzonki
  • Re: Skup Akcji Autor: ~jack [62.244.130.*]
    Chcesz żebym był bogaty, dla mnie cena 8 zł. to miodzio a nawet 2 miodziki. Jak skupi to po 5,20 max. 5,50 - 5,80. tak sobie wyliczyłem.
  • Re: Skup Akcji Autor: ~123 [89.64.10.*]
    nie wiem jak będzie. nie wiem czy nawet będzie przymusowy wykup. ale, jeśli byłby(przymusowy wykup) to szuler nie zapłaci grosza więcej niż musi. a józka ogranicza jedynia srednia notowań z 3 i 6 miesięcy.

myślenie życzeniowe moje jest inne niż przymusowy wykup po cenie wyższej niż szuler musi zapłacić. otóż, ja myślę że szuler jednak niekoniecznie chce wycować jwc z gpw i przyjdzie taki moment że szulerowi zacznie pasować wzrost kursu akcji jwc. i jeśli to nałożyłoby się na skumulowane przekazania do użytkowania wybudowanych i sprzedanych mieszkań co dałoby w efekcie skokową poprawę wyników finasowych to wtedy możemy zacząć myśleć o tym czy kurs jwc będzie atakował przebicie ceny 5,2zl.
  • Re: Skup Akcji Autor: ~west [46.76.250.*]
    Może zostałem źle zrozumiany. Ale miałem na myśli wezwanie w ramach skupu akcji własnych.
    Faktem jest, że w przypadku ceny  8 zł, będzie spora redukcja, bo skupią jedynie 1,25 mln akcji.

• Re: Skup Akcji Autor: ~Anarch [83.26.231.*]
    he he, ale wam się marzy. dlaczego józek miałby płacić 8 złotych?
    on nie ma interesu w tym.
  • Re: Skup Akcji Autor: ~west [77.112.29.*]
    Skup  zrobi spółka. Wyda 10 mln zgodnie z uchwałą NWZA, Interesem 71 letniego Józka jest wzrost wartości akcji. W tym wieku może zacząć myśleć o ............. Dodajcie sobie sami
  • Re: Skup Akcji Autor: ~Fundamentals [31.0.66.*]
    71lat? WOW, a tak po za tym widzę że dzis puściły zawieracze. Heh, co to za równica czy 3.35 czy 3.15, chodzi o prawdziwa kasę, no nic pozdrowienia dla weteranow
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.