A po co ponizej 1 zl skoro john ma srednia 1.81 i jest szczesliwy: "Jesteś dla mnie nikim, ale potwierdzam, że mam na tym stratę. Moja średnia to 1,81." https://www.bankier.pl/forum/temat_re-sferka-odbije-kurs,28840909.html
Czekaj, dopóki się nagania i pisze o amerykanskich funduszach powiazanych z 3s ktore to maja łykać akcje, o tym że sprzedać akcje czy obligacje dla sferanetu to jak kichnąć. O tym że tu będzie 3 zł, 7 zł i itp to wszystko gra, tak? A jak się ma odmienny punkt widzenia i próbuje udowodnić że sytuacja wcale nie jest taka różowa i znacznie więcej jest pytań niż odpowiedzi to zaraz jest jad i zawiść? Czyli tu można tylko głaskać?
Ja jestem stara wyga i wiem, że ilekroć zaczyna się naganianie na spadki, to najczęściej za kilka dni są MEGA WZROSTY!!! Pobędziecie na giełdzie tyle co ja to sami zauważycie tę prawidłowość. O ile jesteście spostrzegawczy, bo sądząc po niektórych wpisach, nie wszystkich to dotyczy, hehehe ;D
Dnia 2019-02-22 o godz. 19:22 ~informer napisał(a): > Wyszło na to że mialem rację aczkolwiek pomyliłem się o 3 miesiące. > > Teraz mówię że to już bankrut. > > Ktoś przyjmuje zakład?