Widać że ratują sytuację bo warto. Spółka ma aktywów 2 zł na akcje a że nie chce sprzedawać to dobrze.
Wam każde info nie pasuje.
Zmieńcie spółkę i po sprawie.
Po co te płaczę i żale?
Uważasz że źle pracują złóż doniesienia do prokuratury jeden z drugim a nie płacze i lamenty nawet przy bdb infie.
Odwiedzam firmę osobiście i widzę że działają.
Oczywiście poparła to zakupem akcji po 0.08zł i 0.09zł łącznie
750000 że średnią 0.0845zł.
Jak stracę to moja sprawa.
Zachowuje ie się jak przedszkolaki.
To NC czyt. szulernia nie widzieliście płaczki?
A ten wasz góru MNX to same śmieci i wydmuchy ma w portfelu gorsze od MNX w 100%
Dnia 2018-08-09 o godz. 06:24 ~Monika napisał(a): > Odwiedzam firmę osobiście i widzę że działają. > > Oczywiście poparła to zakupem akcji po 0.08zł i 0.09zł łącznie > > 750000 że średnią 0.0845zł. > > Jak stracę to moja sprawa. > > Zachowuje ie się jak przedszkolaki. > > To NC czyt. szulernia nie widzieliście płaczki? > > > > A ten wasz góru MNX to same śmieci i wydmuchy ma w portfelu gorsze od MNX w 100% > > > > Kupujcie to co MNX i tam się cieszcie.
To, że kupiłaś akcje to Twoja sprawa. Każdy ma prawo popełniać błędy. To, że działają to też racja. Sprawozdania finansowe nie są sporządzane w kipu lecz po polsku. I nie jest ważne co piszą forumowicze tylko co z tych cyferek wynika. A wynika jedno. A propos wartości księgowej. Wystarczy trzech gołodu@@ów aby stworzyć wydmuchyi wyceniane w ... to już zależy od fantazji wydmuchiwaczy.
Szkoda komentować twoje wypociny. Brak ci wiedzy albo jesteś od nich. Dobre info????? Wykup za pożyczone od prywatnej osoby to dobre info???? To z daleka śmierdzi. A gdzie pieniądze z głównej działalności???? Taki ruch i Gdzie ta kasa????
Tak się nie zachowuje kurs jeżeli szykuje się info z raportem pozytywnym. Okradli świadomie ludzi gdzie z 1.2 podbili w jeden dzień do 1.9 i zjechali do 0.09.
To nie są uczciwie ruchy gdzie towarzyszą fałszywe infa o rzekomych umowach. Miejsce tego zarządu jest w zakładzie karnym.
Dnia 2018-08-10 o godz. 14:25 ~Monia napisał(a): > Czuwa. > > Dużo się dowiedziałam o spółce i bandzie która teraz tam kręci. Potrafią cuda z kursem zrobić i w drugim kierunku
Cuda z kursem zrobić? Cuda to Jezus w Galilei czynił. To są przekręty i manipulowanie kursem a nie żadne cuda