• 14 sierpnia raport Autor: ~senoba [94.254.232.*]
    Oby był podany w terminie.
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~MARK [94.254.186.*]
    Witam, ja o raport się nie martwię, będzie podany w terminie, w samym raporcie też nic ciekawego nie będzie , wszystko już wiemy z poprzednich.
    Martwię się o dwie rzeczy. Założyliśmy że po konwersji , GNV będzie miało 54%,wszystko zacznie się wyjaśniać tzn:
    - co dalej z pokazem
    - co dalej z ogrodnikami
    - co się dzieje w sprawie pierwszej umowy ( 420 tys. EUR )
    - co się dzieje w Kwidzynie i Warszawie (przenoszą się czy nie)
    - co dalej z emisją ( po ile i dla kogo)
    a co będzie jeżeli firma dalej będzie milczeć, lub rzuci komunikat że nad wszystkim pracują i będą nas informować o postępach w pracy. Druga sprawa która mnie martwi, to kompletny brak zaufania do firmy, przypuścimy że napłyną pozytywne informację z w/w tematów, myślicie że ruszymy na północ skoro nikt ( oprócz garstki zatwardziałych inwestorów, w tym mnie ) nie ufa prezesowi. To co wydarzyło się na krezusie raczej wpłynie negatywnie na decyzję o inwestowaniu w taką spółkę jak T2P.
    Mam pomysł, może prezes i jego słupy zjadą do 10 gr, wtedy reszta przenoszących aportem akcji będą płacić jeszcze mniej prowizji, a jest o co walczyć bo do przerzucenia zostało 1 951 200 akcji. O nas drobnych się nie martwcie, my to k...a rozumiemy i w pełni popieramy.
    Pozdrawiam serdecznie i łącze się w bólu.
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~maniek [83.26.216.*]
    Tutaj teraz nikt z drobnymi się nie liczy. Jak byli potrzebni drobni do uzbierania 50% to infa szły jedno za drugim i kurs był wysoko. Jak uzbierali ile trzeba to teraz nikt się nie przejmuje kursem.
    Druga sprawa to to, że jak przeczekamy ten marazm to moze być z tego jeszcze pieniądz. Jakby miało być źle to kosa już by dawno wywalił, a jednak trzyma.Może ten spór z kosą też jest fikcyjny bo ktoś musi dosypywać akcji żeby był niski kurs. Prezes ze swoimi ziomkami niewiele sobie zostawił. Fixy też były celowo zrobione żeby było łatwiej kurs trzymać w łapach. Tylko cierpliwość nas uratuje. Ja w każdym razie czekam. Zaufania póki co za grosz nie mam i chyba nie będę miał, ale ze stratą też nie oddam.
    Argumentem na plus jest też to że dostają dotacje i współpracują z uczelniami, więc coś tam może się dzieje...
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~mieszkolodz [46.215.83.*]
    Taki makaron to nawijaj koniowi na ucho .
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~LEO [89.77.169.*]
    maniek rzeczowo napisal a ty mieszkoldz wyskakujesz z glupim tekstem o koniu ....im...ecyl...zalosne
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~mieszkolodz [37.249.85.*]
    Nie dopowiedziałem , sorki , chodzi mi treść odnośnie współpracy z uczelniami .
    Nie ma już żadnej współpracy . Żadna uczelnia ani instytut badawczy nie będzie robić za friko .
    Aporty Holender może sobie wsadzić .
    Na początku Holender zrobił huple i złapał paru naukowców na aporty akcjowe .
    Rozpisywał się o tym jak o wewnętrznym spotkaniu z ABB czy kontraktem z rolnikiem
    i coś tam jeszcze . Teraz wszyscy przejrzeli na oczy .
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~Maniek [83.26.216.*]
    Nie ma wspolpracy? Gdzie to wyczytales? Moze wykladasz na uczelniach skoro takis poinformowany?
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~mieszkolodz [37.7.168.*]
    Nic nie muszę czytać . Znam wielu obecnych wykładowców w Łodzi i Poznaniu
    kiedyś wspomniałem o Termo2 i współpracy aportem powiedzieli że
    żaden z nich by na to nie poszedł .
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~Paweł [188.146.46.*]
    Jednak w to weszli to znaczy że wyczuli w tym zarobek więc po co to drążyć
    W Ameryce 20 lat biznesowo drążyłem i w Polsce też będę drążył .
    Te typy już tak mają .
    I za każdym razem wchodzisz tam gdzie śmierdzi szambem qumak krezus govena co jeszcze taki wielki biznesmen powiedz nam
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~mcsielu [46.134.95.*]
    T2P współpracuje z Politechniką Wrocławską. Co ma do tego Poznań, albo Łódź?
    Kontakty , sprawdzę to .
    To już swoją drogą ale według niego ma jak to że za każdym razem jak pisze to pisze innego ip to też dziwne
    Piszę zawsze z tego samego IP , chyba że jestem w podróży
    albo ktoś się pode mnie podszywa .
    Za często ci się ono zmienia co dziennie inne dziwne
    I z tego samego IP to ja piszę sprawdź sobie każda moja wypowiedź
    A tak na marginesie to teraz ty zastępujesz Bolka bo on zamilkł czy może zawał po krezusie albo jak napisze to zaraz nożyce się odezwą bo dziwne trochę mi za nim tęskno może urolop a teraz ty na etacie :)))
    Dzwoń do bolka .
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~Op [46.43.187.*]
    Czyżby Bolek zawisł na krezusie?
    Tzn zawał na krezusie?
    Mieszko w życiu ci nie wyszło to niech prezes nie czeka tylko niech daje już emisję teraz póki cena wysoko czasami to potrafisz mi poprawić humor z rana
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~Nikt [89.74.75.*]
    Mieszko, sry ale Ty nie wiesz o czym piszesz. Nie skompromitowałbyś się gdybyś nic nie napisał. Widać że żadnego dłuższego raportu spółki nie czytałeś, a jesteś chyba najaktywniejszą obok bolka osobą na forum (on też raportów nie czyta).
    Nie czytam , nie muszę , wiem co tam jest .
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~Nikt [89.74.75.*]
    Więc rozmawiasz ze znajomymi pracownikami innych uczelni o czymś o czym nie wiesz? I chcesz nam prawić tutaj jakieś morały i mądrości? Naprawdę nie czujesz tego że to jest całkowicie niepoważne? Ja rozumiem równoważenie optymizmu na forum, co jest nieaktualne, ale to już jest zenit absurdu.
    Pracownicy uczelni to moi kumple ze szkolnej ławy .
    Skończmy te rozmowy bo to nie ma sensu , nie po drodze nam .
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~src [46.134.24.*]
    Hahahah jakby miało być źle to Kosa by już dawno wywalił? Czyli wywalal wcześniej bo ma być dobrze? F.u.CK logic
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~michu [94.254.168.*]
    Dnia 2018-08-08 o godz. 15:18 ~src napisał(a):
    > Hahahah jakby miało być źle to Kosa by już dawno wywalił? Czyli wywalal wcześniej bo ma być dobrze? F.u.CK logic

ten sie smieje kto sie smieje ostatni koleś
    pamiętaj o tym
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~Janusz [176.221.121.*]
    Hydrophi też współpracowało z politechnika Wrocławska i nic nie zrobili jak i tutaj nic nie robią. Współpraca na zasadzie jak coś odkryjemy to się skonsultujemy ok? -ok. Ot ta współpraca.
    Wrocław to nie wzór do inwestowania to mistrzowie komunikatów.
  • Re: 14 sierpnia raport Autor: ~src [31.11.129.*]
    Michu ja się śmieje z Was bo mam podstawy. Zmieni się tu coś to kupię nawet po 1 zł i sprzedam za Wasze 10 czy ile to tam wymyślaliście :) a Tobie życzę wyjścia na plus
[x]
COREY 7,50% 0,34 2026-05-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.