Dnia 2018-08-06 o godz. 15:13 mul_roboczy napisał(a): > Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po co się udzielasz ? Poszukaj wykres kolegów na podwórku bo nie z Tobą rozmawiam.
ale ja piszę ciekawie, w przeciwieństwie do ciebie... ;) nie rozmawiasz ze mną? - który raz to już piszesz? ;) tyle razy obiecywałeś, a potem dalej wypłakiwałeś się na wykresa lub pisałeś takie bzdety, ze inni nie wytrzymywali i wyśmiewali cię za pisanie bzdur... ;)
poza tym ty jesteś chorągiewka, która inaczej pisze, jak ma akcje i inaczej, gdy ich nie ma... teraz kupiłeś i naganiasz, bo widzisz, że daty nikt nie chce kupować...
1,50... - tak mi przykro... lepiej daj na tacę, by prognozy qwerty'ego o groszówkach nie ziściły się, bo wtedy będziesz mocniej musiał pracować przy swym wózku z wata cukrową... ;)
Wykres ile razy nie odpowiadam na twoje zaczepki to zaczynasz się wpierhiczać. Idź pozakładaj swoje wątki o katatymii a nie udzielaj się nieproszony bo to nie wypada tak wykształconej, elokwentnej, zaj... osobie jak Ty.
Ps. Proponuję ci już nie jadać waty ani hot-dogów z wózka, chyba, że lubisz z wkładką.
Dnia 2018-08-06 o godz. 15:58 mul_roboczy napisał(a): > Wykres ile razy nie odpowiadam na twoje zaczepki to zaczynasz się wpierhiczać. Idź pozakładaj swoje wątki o katatymii a nie udzielaj się nieproszony bo to nie wypada tak wykształconej, elokwentnej, zaj... osobie jak Ty. > > > > Ps. Proponuję ci już nie jadać waty ani hot-dogów z wózka, chyba, że lubisz z wkładką.
tak? a ile razy było odwrotnie?... ty znowu o swoich upodobaniach piszesz?
Właśnie czekam a "kolega" niepotrzebnie się wtrąca mając kilka innych wątków do rozpisywania się o Katatymii, małych obrotach i spadkach.
Jakoś inni użytkownicy forum potrafią to uszanować.
podawacze tlenu, którzy nie maja jak się wysypać, rysują świeczki, jak chcą, korzystając ze słabej płynnosci i braku popytu
chcą zwabiać naiwnych, by myśleli, że rysują się flagi, młotki, orgr...
zawodowcy bawią się z drobnicą, a drobnica mysli, ze deszcz pada... wiele razy juz tak tu było
nawet dziś ta zabawa w podbijanie na TKO to potwierdza... - bo kto uwierzy (poza naiwnymi), ze ktoś chce kupować drożej niż dużo niżej oferowana cena sprzedaży...
stara sztuczka dla łowienia naiwnego planktonu...
groźba dla kursu i wyników daty może być z innej strony: drożejący dolar https://stooq.pl/mol/?id=5077
nerwowi są ci, jak ty, którzy zmieniają nicki i nie mają merytorycznych kontrargumentów moja ortografia jest o nieba lepsza od wszystkich grzesiojankomułków a twój wpis pokazuje, że to ty przegrywasz i boisz, że znów mam rację...
Opinia pięciu waży więcej niż jednego. Opiekun spółki na forum zapewne świetnie został z tego tematu przeszkolony;)
(dlaczego te 22k na 1.56 stoi i straszy?; trzy grosze niżej i ma te akcje sprzedane o takie śmieszne pytania; na które są oczywiście proste odpowiedzi:)
Dnia 2018-08-10 o godz. 10:43 ~elemelek napisał(a): > Opinia pięciu waży więcej niż jednego. > Opiekun spółki na forum zapewne świetnie został z tego tematu przeszkolony;) > > (dlaczego te 22k na 1.56 stoi i straszy?; trzy grosze niżej i ma te akcje sprzedane > o takie śmieszne pytania; > na które są oczywiście proste odpowiedzi:) >
pięciu pijanych ma oceniać trzeżwego? pieciu ślepych (lub zaślepionych) więcej waży niż jeden widzący?...
twe pytanie z pozoru jest oczywiste i odpowiedź też problem w przyjęciu założenia: czy ktoś ma do wywalenia tylko 22 K, czy np. 10 razy więcej?...
może te 22 K stoi, bo ktoś chce wreszcie choć porcyjkami sprzedać i nie czekać na gierki z podawaniem tlenu?...
miałbyś rację, że 3 gr nizej i miałby akcje sprzedane... - ale pod warunkiem, iz ma tylko te 22 K do wywalenia,
bo co jeśli ma jeszcze np. 200 K lub wiecej? - jak wtedy ma sie pozbyć tej makulatury?...
Hahaha jeszcze mam zmieniać Nicki. Wykresik po co ? znajdź choć jeden inny nick pisany z mojego adresu IP !!! Ja tylko po IP jestem w stanie znaleźć 10 innych należących do Ciebie , jesteś wrednym trollem i naganiaczem więc jak znajdę trochę więcej czasu to zajmę się Tobą dokładniej i w szerszej skali.
Dnia 2018-08-10 o godz. 11:31 ~elemelek napisał(a): > A co jeśli? > te na kupnie po 1.53 > i te na sprzedaży po 1.56 > to ten sam gracz? > Opcja, że ktoś tutaj odgrywa reżysera także jest prawdopodobna. >
no właśnie - dokładnie o tym od dawna piszę... gwarancji nie dam, ale dla mnie ta opcja jest niemal pewna - bo jest skuteczna i korzystna dla "rezysera"...