a z którego roku te zdjęcia ? hahaah niezła kolejna manipulacja ! osobiście byłem i opisywałem moje żenujące wrażenia z pobytu w tej hurtowience! Od zdelezowanych drzwi wejściowych po pomieszczenie chowu klatkowego roboli ze stołami i starymi monitorami oraz po prawej ladzie "ala bar" z panią od wszystkiego haha generalnie zadaszenia blaszane, na placu wtedy więcej samochodów niż materiału i o dziwo co mnie zdziwiło stała policyjny samochód, powiem szczerze, że pierwsze co mi przeszło na myśl, to pewnie po kogoś przejechali hahaha
Źle zrozumiałeś minox. Obecne zdjęcia satelitarne to obraz nędzy i rozpaczy. Byly kiedyś gorsze? Widać firmę minox a za drogą firmę mtrans - jeden ###.
Dnia 2018-08-02 o godz. 13:51 ~Paracelsus napisał(a): > Firma może źle wyglądać. Gorzej wyglada to jeżeli zarządzają firmą oszuści którzy podają fałszywe informacje akcjonariuszom.
Właśnie w tym rzecz, że w bufownictwie od zeszłego roku jest boom, a tutaj jest WIELKIE BUM
ok AS co do "Bumu" to mamy bum ale na upadłości, niewypłacalności, brak płynności (to dopadło MINOX plus milionowe długi = upadłość prędzej czy później), wystarczy zobaczyć informacje z firmy BUDIMEX. niskie marże, walka cenowa, konkurencja w handlu, odwrócony VAT czyt. zakupy generalnych wykonawców bezpośrednio u producentów - to wszystko jest niestety na minus spółce MINOX. No ale o tym sami się przekonacie myślę, że szybciej niż później