już jest lepsze. kasa jest po to by bylo plynnie. marze wzrosly mocno, udzial marek wlasnych wzrasta. trzeba miec kase by dostac lepsze rabaty nike i adi..
...co Wy gadacie - kasa się rozleci a 7,5 mln akcji zostanie. Mówcie co chcecie ale to jest banda kombinatorów - tutaj nikt nic nie robi żeby cokolwiek zmienić w tej spółce - wszystko robią pod siebie - żeby zarobić grubą kasę. Wg mnie kurs na kolejne lata to max ok 2 zł. Szkoda gadać.
gbo max nie dokupil.
pamietajcie niedlugo eazne marki znikna z decathlon i martes. po dtugie sami kupyjemy towar bez niemcow...to minmum 7mln co rok w spolce. po lolejne udzial marek wlas ych wzrasta. po ktores tam ...plynna spolka dostaje lepsze rabaty od nik..adibas...i innych.. bedzie super
max nagania na spadki. zero mertoryki.
...obserwuje tą spółkę koleś od 2012 roku, kupiłem 25 tyś akcji po 3,69 i wiem co piszę. Takie "merytoryczne" bzdury jak Ty wypisujesz pojawiaja sie tu średnio co pare miesięcy. Kiedyś to był śnieg teraz wyższe marże. Tylko ostrzegam .... zdala od tego badziewia.
wyniki za 2 kwartal sa bez znaczenia. moga miec nawet strate. perspektywa jest najwazniejsza. wzrost udzialu mateknwlasnych w sprzedazy i marz. sprz3daja marki wlasne ok20 z calosci czyli 40mln. marza tylko tu b3dzie wieksza o 20-25procent. czyli to 8-9mln co rok w spolce.
marze tak...ale udzial w sprzrdazy nie osiagnal zapewne jeszcze 20procent marek wlasnych. mysle ze ta emisje obejma obecni duzi ale pojawi soe na pewno jakas niepodzianka. a potem ona kupi pakiet niemcow