nie kuś losu... chcesz być wyśmiany?... 5 dywidend, a kurs tylko spada... ;)
miałem fajny wyjazd, a potem z upału zrobiłem sie leniwy...
poza tym - co tu pisać? wciąż to samo - drobnica mieli kursem, a od czasu do czasu ktos skorzysta z okazji i wywali czekam, az zacznie sie coś dziać...
wciąż taniocha , a nikt daty nie chce
miały byc zakupy i wzrosty po dywidendzie, a jest flauta i marazm... dziś największe transakcje po najnizszym kursie intradejowym...
ale katatymicy bedą sie łudzić i pocieszać pisaniem o "zaniżaniu kursu przed odpałem" 1,54... - kurs osiada grawitacyjnie
ufff odetchnąłem z ulgą, znaczy się wszystko jest ok, z czego się cieszę a życie na forum wraca do normy. aaa , bo bym zapomniał ,oczywiście pozdrowienia.
ale wybicie z trójkąta i przebicie wsparcia 1,51 na wolumenie większym od 80 K nie tylko potwierdzi narastająca siłę podaży (i obnaży słabość pozorowanego popytu tworzonego mieleniem akcjami), ale też znów otworzy drogę do 1,35...
skoro najważniejsze info (kontrola VAT) nie pomogło kursowi, to co teraz może pomóc poza sprzedażą udziałów przez MCI i wejściem jakiegoś inwestora strategicznego?
były nadzieje związane z xiaomi, ale jakoś nawet plotek o plotkach nie było na ten temat...