• To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~abc [185.204.193.*]
    Jeszcze będziecie prosić o akcje po 0,20zł
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~Mnx [31.0.124.*]
    tak oczywiscie haha za 20 groszy to niedlugo kupisz 10 akcji haha
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~messerschmitt [194.144.43.*]
    ...te facet "mNX" ponieważ zawsze masz coś do powiedzenia i nie są to rzeczowe argumenty tylko ha ,hi ,itp

napisałem ci trochę edukacyjnych,uświadamiających treści na forum gdzie naganiasz jako "nest",nie możesz się ze mną nie zgodzić ?

na nestmedic(tym balonie) do końca tego roku wartość akcji właśnie zbliży się do wartości 20-10gr
    dramatycznie spadnie już po sierpniowym raporcie z 72 gr w dół (nesmedic)

masz zamiar przeprosić tych wszystkich których naganiasz na kupno tej wydmuchy bez przychodów nestmedic ?
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~apis [83.7.169.*]
    mnx zwykły trol forumowy sam pisze do siebie i smieje sie z byle czego... [ z własnych wypocin głownie ]
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: pajda757 [37.47.6.*]
    Mnx zapytam tak z czystej ciekawości a nie ze złośliwości; twoerdzisz że jest w spółce cała masa nieścisłości i przekrętów i że o wszystkim poinformowałeś odpowiednie instytucje i służby. Więc dlaczego nikt niczego nie zrobił? Dlaczego nie pukają o 6 nad ranem do nikogo panowie w kominiarkach? Nie wydaje Ci się że może jednak wszystko jest tu ok?
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~Paracelsus [94.254.229.*]
    Być może sprawdzają. Ja Minoxa też mam ale też KNF poinformowalem o podejrzeniu dot manipulacji. Nie chcę mi się kolejny raz uzasadnieniac. Poczytaj sobie co tutaj zadziało się patrząc od połowy zeszłego roku do dziś. Myślę że po przeprowadzeniu śledztwa będzie głośno o tej spółce.
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: pajda757 [37.47.6.*]
    Ja mam niewiele tego papiera więc aż tak bardzo się nie zapuszczam w czytanie raportów, zapytałem tylko z ciekawości bo kurs szoruje po dnie, ogólnie stagnacja, a nominał 1.2 zł trochę to co najmniej dziwne, więc skoro wszyscy wiedzą że doszło do przestępstwa i machlojek to czemu nikt nic nie robi?

• Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~Paracelsus [94.254.229.*]
    Zawiadomienie poszło. A na jakim jest etapie nie informują.
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~abc [185.204.193.*]
    Jest nisko będzie wysoko.Jak to na GPW
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~mnx [31.0.124.*]
    a co ja jestem z CBA czy CBŚ ? a skąd mam wiedzieć, informowałem tu na forum, ze moje zgłoszenie zostało przesłane z prokuratury krajowej do rejonowej dokładnie 1 czerwca a pismo datowane na 29 maja
    niestety z doświadczenia wiem, ze działania trwają tyle by oszuści odpowiednio zabezpieczyli swoje majątki. Na razie nie wiem i się nie dopytują czy zaczęli od sprawdzania działalności MINOX SA czy braku działać KNF czy GPW jako urzędów które powinny stać na straży pieniędzy uczestników rynku i wszelkiej maści oszustów eliminować z rynku !

A jak chyba doskonale wiecie przepisy dotyczące funkcjonowania naszej giełdy są tak skonstruowane, że we współpracy z odpowiednimi doradcami ( w przypadku MINOX to Osiński ) można robić sobie z giełdy szambo i darmowy bankomat !
  • Re: To powinien być BDB kwartał dla Minox Autor: ~Abc [37.248.211.*]
    Ktoś skupujemy.
    To co kupi wystawia na prawo
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.