Pierwsze pismo o możliwości popełnienia przestępstwa przez Fam wysłałem w czerwcu 2018 do prokuratora generalnego w Warszawie. Przysłali odpowiedź,że moje pismo przekazali do Wrocławia. Drugie pismo, z nowymi argumentami wysłałem na początku lipca 2018, już do okręgowej we Wrocławiu. Teraz pojawiły się nowe wzory pism ,przygotowane przez prawników. Czy jest sens aby ta sama osoba (czyli ja) do tego samego organu wysyłała trzecie pismo w tej samej sprawie? Wy jak robicie?
Możesz zadzwonić do Prokuratury Okręgowej i zapytać, jaka jest sygnatura akt sprawy, bo chcesz załączyć nowe dowody w sprawie. Przy okazji możesz zapytać, czy prowadzone jest śledztwo.
Jak działali zgodnie z prawem, skoro wszystkie nasze pisma do prokuratury są pełne argumentów ,że złamali prawo? To złamali to prawo czy nie złamali? Skoro akcjonariusze nie zostali wpuszczeni na walne, bo nie zdążyli pobrać dokumentów akcji zgodnie z procedurą FAM ,to chyba coś jest nie tak i uchwały takiego walnego są nieważne?Tylko teraz sprawa się rozegra między FAM a tymi, co nie zostali wpuszczeni,żeby tylko potrafili to udowodnić Proszę o argumenty ,że nie złamali prawa ......
Wiedza abc kończy się na alfabecie. Nie czytał naszych zawiadomień o przestępstwie do prokuratury. Tam są wyszczególnione artykuły i paragrafy prawa, które złamali