• czy jest sens wysyłać kolejne pismo do prokuratury? Autor: ~ja [83.4.86.*]
    Pierwsze pismo o możliwości popełnienia przestępstwa przez Fam wysłałem w czerwcu 2018 do prokuratora generalnego w Warszawie. Przysłali odpowiedź,że moje pismo przekazali do Wrocławia.
    Drugie pismo, z nowymi argumentami wysłałem na początku lipca 2018, już do okręgowej we Wrocławiu. Teraz pojawiły się nowe wzory pism ,przygotowane przez prawników. Czy jest sens aby ta sama osoba (czyli ja) do tego samego organu wysyłała trzecie pismo w tej samej sprawie?
    Wy jak robicie?
  • Re: czy jest sens wysyłać kolejne pismo do prokuratury? Autor: ~Gan [37.7.205.*]
    Możesz zadzwonić do Prokuratury Okręgowej i zapytać, jaka jest sygnatura akt sprawy, bo chcesz załączyć nowe dowody w sprawie. Przy okazji możesz zapytać, czy prowadzone jest śledztwo.
  • Re: czy jest sens wysyłać kolejne pismo do prokuratury? Autor: ~abc [83.26.234.*]
    Wysyłacie pisma do prokuratury. Ok próbujcie. A czy zrobi coś prokuratura?

Wcześniej były wysyłane setki pism do KNF. I co zrobiła KNF? ... Nic.
    Działania prawników ... nic. ... Bo działają zgodnie z prawem.

Należałoby zmienić kulawe prawo, aby takie sytuacje jak na FAM nie mogły się powtórzyć.

Do tej pory nie udało się wam udowodnić, że działali niezgodnie z prawem. Wydym... Was zgodnie z prawem.

Co gorsza podobna sytuacja jak na FAM powtarza się na Pamapolu. Skoro zrobili to na FAM ... to robią to samo na Pamapolu.

• Re: czy jest sens wysyłać kolejne pismo do prokuratury? Autor: ~xyz [94.254.187.*]
    Jak działali zgodnie z prawem, skoro wszystkie nasze pisma do prokuratury są pełne argumentów ,że złamali prawo? To złamali to prawo czy nie złamali? Skoro akcjonariusze nie zostali wpuszczeni na walne, bo nie zdążyli pobrać dokumentów akcji zgodnie z procedurą FAM ,to chyba coś jest nie tak i uchwały takiego walnego są nieważne?Tylko teraz sprawa się rozegra między FAM a tymi, co nie zostali wpuszczeni,żeby tylko potrafili to udowodnić
    Proszę o argumenty ,że nie złamali prawa ......
  • Re: czy jest sens wysyłać kolejne pismo do prokuratury? Autor: ~Gan [46.169.169.*]
    Wiedza abc kończy się na alfabecie. Nie czytał naszych zawiadomień o przestępstwie do prokuratury. Tam są wyszczególnione artykuły i paragrafy prawa, które złamali
  • Re: czy jest sens wysyłać kolejne pismo do prokuratury? Autor: ~Janus [94.254.178.*]
    Czy wiadomo ile jest zawiadomień ? Plotki są sprzeczne - jedne mówią o tym że poniżej setki a drugie że powyżej setki.
  • Re: czy jest sens wysyłać kolejne pismo do prokuratury? Autor: cortado1 [37.248.152.*]
    Pytanie, czy nie jest sensowne skarżyć cywilnie FAM poprzez pozew zbiorowy przy zaangażowaniu dobrego prawnika.
[x]
FAM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.