Po pierwsze dostaną zgodę na 100%. Po drugie gdyby nie dostali to poinformują, bo informują o wszystkim. Ważne żeby przeszli II fazę bez problemów i sprzedali temat, to będziemy zarobieni:)
I ciekawostka dla Ciebie clnik z jednej strony internetowej, tylko była zablokowana i muszę z ręki to przepisać :
Amerykański dom maklerski Fidelity Invesments przeanalizował konta maklerskie swoich wszystkich klientów, aby zobaczyć kto miał najlepsze rezultaty inwestycyjne. Największe zyski mieli ci klienci, którzy zapomnieli , że mają rachunki maklerskie - i nigdy na nie nie wchodzili......
Więc się nie niepokój będzie dobrze..... ja też za nerwowo patrzę po 5-10 razy na apkę. A należałoby zajrzeć na kurs za rok na luzie albo dwa:))))))
mineło 60 dni, nie dostali zgody i nie poinformowali o tym rynku
2. Long term i zapomnienie, że się posiada papiery hmm akcjonariusze Getbacka, Petrola, Próchnika itd. - nie przesadzajmy, z tym zawierzaniem. Jak narazie to zadziałało na Mabionie - ale nigdy nie należy być z byt pewnym siebie.
3. Przejrzałem wczoraj fimik z konferencji po wynikowej. Prezes dobrze wodę leje jak mu zależy, mam na myśli, że tam mówi o rynku na ten lek 500 mln USD. W ostatnim pap-wywiadzie pomnożył to do 1 mld:)) także wiesz...
siędzę tu z kilu powodów, ale nie tracę monitoringu. Na dzisiaj sam przyznasz, że gdybyś mial inna strategie to na PLW być zbił kasę tu i teraz, w tym roku bo miałeś. A na dzisiaj zamieniłeś to w wiarę, która będzie trać, że się ziści, ale może też nie.
A gdzie wyczytałeś, że się meczy ? Dobrze pisze, tzn trochę wody na rozgrzaną głowę się przyda. Kontrolować trzeba, chyba że na gpw jesteś krótko to nie znasz gry w gamboni? Albo znasz i celowo tak piszesz.
odpowiadam. Tak-jestem stosunkowo krótko bo ciągiem od 2005-wcześniej krótkie epizody od 1994 .O jakiej rozgrzanej głowie Ty piszesz .A kontrolować to zawsze trzeba -nic w tym odkrywczego.
Naprawdę te prawdy objawione niektórych powalają .
Muszą poinformować o braku zgody. Nie można ot tak sobie przejść dalej. Jest już miesiąc po terminie. Zakładam, że są dwa powody obsunięcia. Wakacje i urlopy urzędników lub chcą więcej danych. I to sa konkrety, o których powinien Wieczorek mówić. Dlaczego opóźnienia, a nie wizje o możliwej transakcji. Więcej czynów, a mnie marketingu.
To prawda, że Wieczorek mówi jak handlowiec, za czym idzie taki cień tylko pozytywny i podkręcony z wizją wyników i zysków. To trochę może denerwować, jak potem terminy lecą. Dlatego czasami lepiej mi się słucha Chabowskiego, bo Miś gada na spokojnie i trochę mniej gwiazdorzy i ma taki przyjemny stoicki spokój:)
Jeśli chodzi o brak dopuszczenia do II fazy to raczej biorąc pod uwagę rozmiar projektu temat do przeskoczenia. Muszą zapewne coś jeszcze ogarnąć.....
Najważniejsze, że jak ich puszczą dalej żeby potem poszło zgodnie z planem i się gdzieś nie wykrzaczyło.
Przecież na którymś spotkaniu (wyniki I kw.?) Prezes mówił, że dostali odpowiedź od URPLWMiPB z pewnymi (mało istotnymi, bardziej technicznymi wg Prezesa) uwagami i muszą się do nich ustosunkować. Z tego co pamiętam przy esketaminie info poszło dopiero, gdy pierwszy pacjent dostał lek. Jeśli J&J szacuje swoją sprzedaż esketaminy na 2,5 mld USD, to w przypadku Celonu, którego esketamina będzie prawdopodobnie lepsza od J&J ze względu na dokładniejsze dawkowanie, potencjał sprzedażowy 1 mld USD wydaje się mocno konserwatywny.