A wiesz, komu zapłacił te 30 mln? Poczytaj, od kogo Kerdos kupił te drugie w Luksemburgu. Jaką rolę odegrała spółka BB Royal. AWATAR miał pomoc i co? Nic!!!
Ja daje 100k papiera, zbieramy do 5% i tyle. Albo piszemy pozew cywilny razem.Qzwa, ile można się zastanawiac! Ludzie, nie szkoda wam pieniędzy??? Przecież tam prawie wszystkie miała drobnica!
jeżeli temat się rozwinie prawnie to swoje parę groszy chętnie zeznam, swoje dane jednemu z Panów już ujawniłem, chętnie dorzucę kamyczek do szyi Kamilka
on nie przepłacił ale prawdobodobnie zapłacił sobie lub jego wspólnikom , to całe bbrh royal z luxemburga to prawdopodobnie całej grupy wehikuł . A kto zrobił go w nagrodę prezesem zakładu Hygieniki /? . on ma potężne plecy ale teraz jest duża szansa na ujawnienie ewidentnych oszustw . trzeba tylko się zjednoczyć .
oczywiście, że nie przepłaci! Ktoś tutaj opisał cały proceder sprzedaży lipnych drogerii z Luksemburga przez BBRH. I wyszło z tego, że PinoKKio, bo to podobno jego to BBRH, odkupywał te udziały za przysłowiowe "grosze", i odsprzedawał je sobie, w sensie Kerdosowi (wtedy chyba jeszcze Hygienika). A pieniądz wyszły w prosty sposób: on dostawał żywą gotówkę ze sprzedaży zakładu, a Kerdos dostał w aporcie po mega zawyżonej cenie, jak ustalił kolejny prezes Kalyciok, lipne drogerie z Luksemburga. Kalyciok miał walczyć i co? NIC!!!! Jemu też trzeba zajrzeć głęboko w oczy. Jak ktoś wie lepiej o tym przekręcie, to niech pisze! Ludzie, walczymy o swoje! A ten ktoś, kto założył konto na FB poszkodowanych przez PinoKKia to coś robi? To dodajemy: ja: 100k tego śmiecia, + + + Przecież te akcje mamy my, drobnica!