I nie mówię tu o ograniczonym lekko forumowiczu podszywającym się ostatnio pod cudze nick-i !
Proponuję poczytać o tej formacji świecowej bo zazwyczaj pojawia się na koniec trendu spadkowego.
Pozdrawiam antywykresa, Janka i wszystkich którzy nie dali się manipulować trolom jakimi są m.in. qwerty i wykres
To się chłopczyku ciesz dalej , buziaki. A jutro do szkoły nadrabiać braki w normalnym życiu.
Na dzisiaj mi wystarczy twoich mądrości, bo mam ciekawsze zajęcia zaplanowane na wieczór.
Dzięki za pozdrowionka :)))))) Jeśli będzie zmiana trendu to trudno :)))))))) Tak się fajnie zwiększał mój pakiet akcji ABCDaty :)))))))) Już liczyłem że za kolejną dywidendę zwiększę go o 25-30% :)))))))))
tiaaa... skoro tak obcymi dziećmi się interesujesz, to tym bardziej masz jakieś podejrzane upodobania... nie dość, ze piszesz o upodobaniu do facetów, to jeszcze o dzieciach...
i ile razy jeszcze napiszesz, ze już nie bedziesz pisał? - i kto tu jest dzieciakiem?...
Za chwilę znów wykres będzie musiał sam ze sobą rozmawiać bo nikt nie będzie podejmował dyskusji. Dzisiaj widzi niby znikające pakiety na kupnie a ja widzę straszenie i znikające pakiety ze sprzedaży (wystarczy mieć wgląd w pełen arkusz a nie tylko patrzyć na bieżące 1 notowanie ! ).