• dzięki za wczoraj Autor: ~qwerty [208.49.148.*]
    średnia ok 1,4zł (może trochę poniżej) wszystko wczoraj mi zeszło, niech sobie rośnie dalej, ja już zarobiony, odkupię znów na groszówkach hehe

ale dajecie się robić Buuuuhahahahahaha
  • Re: dzięki za wczoraj Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    qwerty, zaraz ares napisze, że jestem twoim klonem albo ty moim... ;)

a tak serio - wczoraj była TA sesja - ta jedyna dająca jednym zarobić, a innym odrobić trochę strat...

teraz wyglada na to, że wszystko wraca, do poprzedniego stanu - słabe zainteresowanie walorem i czekanie na ew. jakiś raport, który coś da...

ciekawym tylko, ile dziś będzie kupowania z dywidendy...
  • Re: dzięki za wczoraj Autor: ~qwerty [208.49.148.*]
    teoretycznie było do przewidzenie mocne wybicie po takim info aczkolwiek naturalnie to było tylko na początku po czyk kto zauważył zaczął się dyskretnie ewakuować, dziś...!? nie no, porażka jak zwykle

jak nie ma aktywnego gracza który wychodzi tutaj nic się nie dzieje, absolutnie nic! zaiteresowanie zerowe, ten biznes po prostu nie ma sensu.
  • Re: dzięki za wczoraj Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    DOKŁADNIE!

zajrzę dziś po sesji, bo już robi się tu nudno...

liczyłem na jakieś atrakcje w pierwszej godzinie sesji, a tu nic...

powino być większe podbicie, wypadałoby, tylko tutaj nikt nie chce zaglądać... nie wydaje mi się, że wczoraj to była spekulacja, że było to kilku graczy starających się coś ugrać za większa kasę, raczej znajomy podprogowy ewakułował się dalej

dlaczego nikt dziś nie kupuje, przecież już wszystko jest ok, dlaczego? bo na spółkach MCI jeszcze nikt nigdy nie zarobił, nawet spekulanci omijają żeby ich Tomasz nie poczęstował akcjami za bardzo
    naiwność :)))))))
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.