no i PMPG połączone z Getbackiem. Niby tylko poprzez niezapłaconą reklamę na 500 tys., ale jak widać wystarczyło by ktoś chciał wywalić kilka tysięcy i mamy zjazd. Szkoda, że informacja pojawiła się w takim momencie...
dzisiaj akurat byłoby co zbierać. A nie wiadomo co tam jeszcze ukrytego wisi (wczoraj mieliśmy zlecenie ponad 50 tys. PLN na 3,8 ukryte). W sumie jak łamać te 4 PLN to na jakimś obrocie, a nie jak rano 6k obrotu... przy takiej aktywności to wiarygodność wybicia zerowa...
Car , czy ty wiesz co to jest przebicie o którym mówię ?? na razie to nie nastąpiło i póki co to jesteśmy nadal w trendzie spadkowym co bardzo wyraźnie widać
Czy ty masz omamy parę postów wcześniej pisałeś że zastanawiasz nad kupnem bo przebilo 3,8? Gdzie linia trendu spadkowego jest to ja dobrze wiem i jeszcze koło 10% do niej brakuje..
każdy robi co chce... ja wchodzę w spółkę po przebiciu trendu (w tym przypadku spadkowego) lub przy przebiciu (teraz to jeszcze nie nastąpiło, chyba to widzisz), nie twierdzę, że to w najbliższym czasie nie nastąpi.... no cóż zrobię tak jak ja uznam a nie jak ty chcesz ta spółka , tak uważam, ma duży potencjał wzrostowy, i sądzę, że gdy się wybije z trendu spadkowego może urosnąć nawet 100% I TYLE.... N IE KISZĘ AKCJI W NIESKOŃCZONOŚĆ ale co mam ci tłumaczyć ..., rób co chcesz
Szykuj się na zakupy bo już taniej nie będzie. Też liczyłem że uda się kupić po 2,70 ale widać że kurs jest na tyle silny że tylko 3zl liznelo i odbija. Dla techników szykuj się potężna formacja orgr z zasięgiem min 6,50 pod warunkiem oczywiście pokonania Lini szyji i oporu na 4 zł. Myślę że w tym tygodniu może być już podjęta próba..