• zauważyłem, że kurs spada Autor: ~mul_roboczy [78.28.34.*]
    i coraz mniej kupujacych

nie wszyscy poza mną to tak szybko dostrzegają

zwykle sukces ma wielu ojców, ale piszę o tym, bo to ja pierwszy to zauważyłem, więc wszyscy doceńcie to, że piszę o tym, zanim wykres znów zrobi ze mnie mądrego inaczej
  • Re: zauważyłem, że kurs spada Autor: mul_roboczy [94.254.148.*]
    Nie musisz pajacować bo w odróżnieniu od tutejszych troli mam zarejestrowanego nicka
  • Re: zauważyłem, że kurs spada Autor: taish0 [79.186.233.*]
    Nic dziwnego, że się osuwa, WIG20 dziś już 2% na plusie, tymczasem szeroki rynek, którego z reguły zagraniczna spekuła nie tyka, jest kolejny dzień na minusie (-0,55%) i poprawił minimum, zrównał się już z wycenami z pierwszej fazy hossy z 2013r.

https://stooq.pl/q/?s=^_pl&c=10y&t=c&a=lg&b=0
  • Re: zauważyłem, że kurs spada Autor: mul_roboczy [94.254.148.*]
    Tu zagranica nie ma wpływu (chyba, że na podaż)sama rodzima spekuła powinna utrzymać kurs min na +10 po takiej informacji
  • Re: zauważyłem, że kurs spada Autor: ~mul_roboczy [78.28.34.*]
    nie szkodzi, pajacujesz pod zarejestrowanym i niezalogowanym nickiem
    ale przynajmniej wiesz, jak to fajnie pisać głupoty w stylu "a myślałem, że tylko ja to zauważyłem"...
  • Re: zauważyłem, że kurs spada Autor: ~ares [82.214.136.*]
    kazdy, kto sledzi to forum zauwazyl, ze wykres jestes oplacanym trollem - nic odkrywczego. siedzisz tu stary od zawsze i od zawsze piszesz negatywnie o ABC. kto normalny ma czas, by siedziec na forum, ktore go nie interesuje, tylko po to by dolowac notowania spolki? NIKT! chyba, ze jest opłacany, tak jak ty.
[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.