Dzisiaj wzrosty niemrawe i na małym wolumenie dlatego już pojawiła się próba zastraszenia 50 k akcji na 1,46 . Jak na razie jej efekt był krótkotrwały. PS. próbujcie Panowie dalej bo czekam jeszcze ciut niżej
Pierwsze obawy zbieracza o możliwość realizacji mojego scenariusza powodują zwiększenie batona na 1,46 z 50k akcji do 68k. Jak na razie bez rezultatu wywołanego wcześniej.
Już chyba widzę jak realizowano scenariusz zaniżania kursu. "animator" czekał na lukę popytu i przerzucał z konta na konto pakiecik akcji. To tłumaczyłoby brak jakichkolwiek informacji o zmianie posiadania i aż tak duży spadek przy tak małym ff
aleś się dziś naprodukował... ;) i do tego bez sensu - bo to twoja kolejna kompromitacja... chciałeś zrobić z siebie mądralę, a znów zrobiłeś z siebie... wiadomo kogo
bo trzeba być nieźle za/przymulonym, by dziś widzieć wzrosty... ;) poranna podbitka na 1,46 była dla naiwnych a być może ty sam ją zrobiłeś i zacząłeś zaraz potem pisać o wzrostach... ;)
ja komentuję i przy wzrostach, i przy spadkach... dziś akurat byłem mocno zajęty inną spółką, a datę tylko obserwowałem... i z ogromnym rozbawieniem czytałem twój słowotok... ;)
a dziś co było na dacie? - spadek kursu, zerowy popyt po trzech sesjach na zwiększonym wolumenie i zjazd na 1,43...
ale pisz dalej i broń swej inwestycji... ciekawe, kiedy przyznasz się tu do porażki... ;)
no i pięknie rośnie ten nawis sprzedażowy, prawda?... ;)
Dnia 2018-07-23 o godz. 17:10 ~wykres napisał(a): > aleś się dziś naprodukował... ;) > i do tego bez sensu - bo to twoja kolejna kompromitacja... > chciałeś zrobić z siebie mądralę, a znów zrobiłeś z siebie... wiadomo kogo > > bo trzeba być nieźle za/przymulonym, by dziś widzieć wzrosty... ;) > poranna podbitka na 1,46 była dla naiwnych > a być może ty sam ją zrobiłeś i zacząłeś zaraz potem pisać o wzrostach... ;) > > ja komentuję i przy wzrostach, i przy spadkach... > dziś akurat byłem mocno zajęty inną spółką, a datę tylko obserwowałem... > i z ogromnym rozbawieniem czytałem twój słowotok... ;) > > a dziś co było na dacie? - spadek kursu, zerowy popyt po trzech sesjach na zwiększonym wolumenie i zjazd na 1,43... > > ale pisz dalej i broń swej inwestycji... > ciekawe, kiedy przyznasz się tu do porażki... ;) > > no i pięknie rośnie ten nawis sprzedażowy, prawda?... ;)
Tak a jak pisałem wcześniej o tym że US nie powinien stanowić takiego zagrożenia to mnie wyśmiewałeś podobnie jak powyżej. Wygląda że nawis to się zrobił w twojej głowie bo coś szybko zmieniasz front !
Dnia 2018-07-23 o godz. 18:21 mul_roboczy napisał(a): > Tak a jak pisałem wcześniej o tym że US nie powinien stanowić takiego zagrożenia to mnie wyśmiewałeś podobnie jak powyżej. Wygląda że nawis to się zrobił w twojej głowie bo coś szybko zmieniasz front !
znowu kłamiesz... ani trochę nie zmieniam zdania
zagrożenie do chwili ogłoszenia tego raportu było realne i od dawna cały czas pisałem, iż uważam je za najważniejsze dla kursu i wizerunku daty
a nawis po sesji pozostał: https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/abc
lecz jutro nie powinno go być
to ty jesteś chorągiewka, zależnie od tego, czy masz walor, czy go nie masz no i gdzie te twoje dzisiejsze wzrosty?! zrobiłeś z siebie znowu... wiadomo kogo, a teraz usiłujesz ratować twarz...
Chyba piszesz o sobie i niedokładnie przeczytałeś wątek ! To że ktoś wrzucił straszaka, żeby zbierać niżej traktujesz jako nawis podażowy dobry z Ciebie analityk