• Wykres nie komentuje przy wzrostach więc ja spróbuję Autor: mul_roboczy [159.205.195.*]
    Dzisiaj wzrosty niemrawe i na małym wolumenie dlatego już pojawiła się próba zastraszenia 50 k akcji na 1,46 . Jak na razie jej efekt był krótkotrwały.
    PS. próbujcie Panowie dalej bo czekam jeszcze ciut niżej
  • Re: Wykres nie komentuje przy wzrostach więc ja spróbuję Autor: mul_roboczy [159.205.195.*]
    No to jak Panowie sprzedajecie czy tylko straszycie, żeby zebrać od niezdecydowanych do koszyków ustawionych niżej ??
  • Re: Wykres nie komentuje przy wzrostach więc ja spróbuję Autor: mul_roboczy [159.205.195.*]
    I znów dotarliśmy w dniu dzisiejszym do straszaka na 1,56. Pytanie jak długo wytrzyma jeśli zacznie być podskubywany
    przepraszam oczywiście jeszcze 1,46 troszeczkę się nieświadomie rozpędziłem
    Pierwsze obawy zbieracza o możliwość realizacji mojego scenariusza powodują zwiększenie batona na 1,46 z 50k akcji do 68k. Jak na razie bez rezultatu wywołanego wcześniej.
    Już chyba widzę jak realizowano scenariusz zaniżania kursu. "animator" czekał na lukę popytu i przerzucał z konta na konto pakiecik akcji.
    To tłumaczyłoby brak jakichkolwiek informacji o zmianie posiadania i aż tak duży spadek przy tak małym ff
  • Re: Wykres nie komentuje przy wzrostach więc ja spróbuję Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    aleś się dziś naprodukował... ;)
    i do tego bez sensu - bo to twoja kolejna kompromitacja...
    chciałeś zrobić z siebie mądralę, a znów zrobiłeś z siebie... wiadomo kogo

bo trzeba być nieźle za/przymulonym, by dziś widzieć wzrosty... ;)
    poranna podbitka na 1,46 była dla naiwnych
    a być może ty sam ją zrobiłeś i zacząłeś zaraz potem pisać o wzrostach... ;)

ja komentuję i przy wzrostach, i przy spadkach...
    dziś akurat byłem mocno zajęty inną spółką, a datę tylko obserwowałem...
    i z ogromnym rozbawieniem czytałem twój słowotok... ;)

a dziś co było na dacie? - spadek kursu, zerowy popyt po trzech sesjach na zwiększonym wolumenie i zjazd na 1,43...

ale pisz dalej i broń swej inwestycji...
    ciekawe, kiedy przyznasz się tu do porażki... ;)

no i pięknie rośnie ten nawis sprzedażowy, prawda?... ;)
  • Re: Wykres nie komentuje przy wzrostach więc ja spróbuję Autor: ~Zawisza [89.66.11.*]
    Dnia 2018-07-23 o godz. 17:10 ~wykres napisał(a):
    > aleś się dziś naprodukował... ;)
    > i do tego bez sensu - bo to twoja kolejna kompromitacja...
    > chciałeś zrobić z siebie mądralę, a znów zrobiłeś z siebie... wiadomo kogo
    >
    > bo trzeba być nieźle za/przymulonym, by dziś widzieć wzrosty... ;)
    > poranna podbitka na 1,46 była dla naiwnych
    > a być może ty sam ją zrobiłeś i zacząłeś zaraz potem pisać o wzrostach... ;)
    >
    > ja komentuję i przy wzrostach, i przy spadkach...
    > dziś akurat byłem mocno zajęty inną spółką, a datę tylko obserwowałem...
    > i z ogromnym rozbawieniem czytałem twój słowotok... ;)
    >
    > a dziś co było na dacie? - spadek kursu, zerowy popyt po trzech sesjach na zwiększonym wolumenie i zjazd na 1,43...
    >
    > ale pisz dalej i broń swej inwestycji...
    > ciekawe, kiedy przyznasz się tu do porażki... ;)
    >
    > no i pięknie rośnie ten nawis sprzedażowy, prawda?... ;)

Nawis. Ciekawe do kiedy powisi.
  • Re: Wykres nie komentuje przy wzrostach więc ja spróbuję Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    teraz nie ma prawa nic wisieć na sprzedaży

zlecenia sprzedażowe powinny zniknąć

pułapka jest tylko taka, ze wkroczy spekuła podpompuje kurs, zrealizuje zysk i wyjdzie z waloru, a potem drobnica już go sama za bardzo nie pociagnie

jeśli wiec teraz fundy lub inne grubasy nie wejdą w datę, to nie wiem, czy i kiedy bedzie lepsza okazja...
  • Re: Wykres nie komentuje przy wzrostach więc ja spróbuję Autor: mul_roboczy [193.106.230.*]
    Tak a jak pisałem wcześniej o tym że US nie powinien stanowić takiego zagrożenia to mnie wyśmiewałeś podobnie jak powyżej. Wygląda że nawis to się zrobił w twojej głowie bo coś szybko zmieniasz front !
    Dnia 2018-07-23 o godz. 18:21 mul_roboczy napisał(a):
    > Tak a jak pisałem wcześniej o tym że US nie powinien stanowić takiego zagrożenia to mnie wyśmiewałeś podobnie jak powyżej. Wygląda że nawis to się zrobił w twojej głowie bo coś szybko zmieniasz front !

znowu kłamiesz...
    ani trochę nie zmieniam zdania

zagrożenie do chwili ogłoszenia tego raportu było realne i od dawna cały czas pisałem, iż uważam je za najważniejsze dla kursu i wizerunku daty

a nawis po sesji pozostał:
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/abc

lecz jutro nie powinno go być

to ty jesteś chorągiewka, zależnie od tego, czy masz walor, czy go nie masz
    no i gdzie te twoje dzisiejsze wzrosty?!
    zrobiłeś z siebie znowu... wiadomo kogo, a teraz usiłujesz ratować twarz...
  • Re: Wykres nie komentuje przy wzrostach więc ja spróbuję Autor: mul_roboczy [193.106.230.*]
    Chyba piszesz o sobie i niedokładnie przeczytałeś wątek ! To że ktoś wrzucił straszaka, żeby zbierać niżej traktujesz jako nawis podażowy dobry z Ciebie analityk
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.