Nie wiem do końca kto jest nowym znaczącym akcjonariuszem ale zachęcam go do odważniejszych ruchów personalnych - ta firma potrzebuje nowych zarządzających, którzy znają sie na nowoczesnym, konsekwentnym a co najważniejsze - skutecznym i rentownym prowadzenku spółki giełdowej. tylko wtedy kapitalizacja intersportu moze sie zwiekszac
To chyba w końcu jacyś poważni ludzie, którzy na własnej pracy zrobili niezły majatek skoro tyle tu zainwestowali. W przeciwieństwie do wcześniejszych akcjonariuszy, którzy tylko oskubali z kasy innych drobnych i spółkę, która zamiast się rozwiajać tyle lat wegetowała ma zerowych marżach.
wegetacja..dobre slowo. spolke wycyckali niemcy. jesli marze sa dobre....kanaly dystrybucji tez...to potrzeba jeszcze tylko wiecej cashu zeby miec plynnosc.
wg mnie za 2019 dostaniemy dywidende
powinni sie ujawnic jak takie pieniadze zainwestowali w spółke a moze to jakis fundusz niemiecki pocichu cos kombinuje nigdzie nie moge znalez kto to jest nie ma inf a powinno byc nie tak ?
akcje objeli wlascicile Larix... poczytaj o n8ch. a co do obecnej sytuacji... pewnie zwieksza sw9j udzial... a wg mnie jeszcze jedno jest najwazniejsze. nowa emisja igraniczy do m8nimum wplyw niemcow na spolke. ufff