Jeśli nie jesteś kolejnym wcieleniem tego trola co pod milionem nicków na okrągło widzi w każdym piszącym na tym forum prezesa...i do tego jest pewny że zaraz go zamkną i ...jak on to mówi "Zaraz kolejne podejście. Sąd karny ma swoją cierpliwość" itp. to ci powiem...nie wiem? Mam tego syfu troszkę, zaglądam tu co jakiś czas i nie wiem! Niestety nadzór nad giełdą jak i firmy dopuszczone na parkiet to ta sama klika złodziei. I pomimo ze ten klient- chory jak przypuszczam, po stracie- produkujący się na tym forum solo, wierzy jak przypuszczam w cud, to jest niestety jedynym mającym tyle optymizmu.
Ciekawe kto tego syfu narobił? Nie ten który podawał w raportach kłamstwa czy zdefraudowal majątek spółki? . Teraz udaje schorowanego , 10 lat w celi za czyny podreperuje jego zdrowie.
nie jestem trolem tylko oszukanym inwestorem. reprezentuje tylko siebie i nie wiem co dalej z tym syfem będzie. Czy w państwie prawa możliwe są takie rzeczy??? Gdzie zwrócić się o pomoc???
ja dzwoniłem do KRS VII wydziiał sąd gospodarczy gdańsk pólnoc ,trwa sprawa o wykreślenie z KRS ,trzeba dzwonić i gnębić bo przez telefon nic nie chcą mówić ,każą przyjechać osobiście do Gdańska
Spoko o to już prokuratura zapyta i nie tylko o to . Zestaw spraw dostępny w gdańskiej i olsztyńskiej prokuraturze. Tam jest odpowiedź na pytanie kluczowe.
masakra, naprawdę teraz już wiem że to jedna wielka MAFIA, rączka rączkę myje, odradzam inwestowanie w cokolwiek w tym kraju, ja się wyleczyłem z tego na wieki,
rozumiem że ktoś robi taki przekręt, ale sądy powinny w pół roku rozwiązać taki problem, skonfikować majątki i kasę która została, wypłacić inwestorom/poszkodowanym chociaż cokolwiek co zostało podzielić sprawiedliwie, posadzić do paki tych co to zrobili i zamknąć sprawę.
A tu żenada, zero informacji, akcje wiszą x rok na końcie.... brak słów