Dnia 2018-07-17 o godz. 13:00 ~mieszkolodz napisał(a): > Wchodząc w Govenę popełniłem błąd i go naprawiłem . > Wy dalej tkwicie w tym bagnie po uszy .
dokladnie czesc mieszkolodz tylko ty sie umiesz przyznac ze blad popelniles oni nie mam nadzieje ze na tej podbitce w czwartek wyszedles z goveny,grasz krezusikiem 3,68-388 opory na krezusiku pozdr:))
Nie mówię że nie popełniłem błędu przyznałem rację bolkowi ale nie skacze po spółce i w kółko pisze pierdoły straciłem zaufanie do spółki i nie u średnia a do tego co pisał Bolek nikt nie wie co będzie później słowa Bolka więc czekam i opserwuje a was pozdrawiam
Widzisz bolek , biznesowałem w Stanach przez ok. 20 lat i barowaliśmy się biznesowo ze szczurami i innymi wężami prawie codziennie . Miałem Termo2 przez pewien czas a jak tylko Holender podał info że uszczelka nawaliła i pokaż opóźniony od razu wywaliłem . Holender jest spoza Polski i stosuje szachrajstwa o których się Polakom nie śniło tylko że ja te szachrajstwa znam , Polacy w Polsce nie . Tego też czasami się pytam co z uszczelką a wszyscy tu się śmieją ze mnie . Ja się z nich śmieję bo wiem że pokazu nie było .
Dnia 2018-07-17 o godz. 13:58 ~mieszkolodz napisał(a): > Widzisz bolek , biznesowałem w Stanach przez ok. 20 lat i barowaliśmy się biznesowo > ze szczurami i innymi wężami prawie codziennie . > Miałem Termo2 przez pewien czas a jak tylko Holender podał info że uszczelka nawaliła > i pokaż opóźniony od razu wywaliłem . > Holender jest spoza Polski i stosuje szachrajstwa o których się Polakom nie śniło > tylko że ja te szachrajstwa znam , Polacy w Polsce nie . > Tego też czasami się pytam co z uszczelką a wszyscy tu się śmieją ze mnie . Ja się z nich śmieję > bo wiem że pokazu nie było .
mieszkolodz to szacunek to znasz temat,widze ze tez mlodym czlowiekiem nie jestes skoro 20lat biznesowales w stanach,no ale tu same dzieciaki co wierza w termo bo im holender podbije na 100zl:)))
bolek i mieszko to dwa ziomalki, ..taki sam poziom intelektualny, po co tu siedzicie "inwestorzy/biznesmeni".. ? czy naprawdę, nie macie na oku innych spółek tylko naszą perełkę :)
Amerykański biznesmen, na co mu przyszło, po 20 latach, zamiast inwestować na Wall Street, musi siedzieć na newconnect w Polsce i ostrzegać innych. Musiał dostać w USA niezłego łupnia. I'm sorry...
Dnia 2018-07-17 o godz. 14:13 ~mcsielu napisał(a): > Amerykański biznesmen, na co mu przyszło, po 20 latach, zamiast inwestować na Wall Street, musi siedzieć na newconnect w Polsce i ostrzegać innych. Musiał dostać w USA niezłego łupnia. I'm sorry...
bo on chciał rozmawiac jak andrew golota z murzynem:))
I to jest cala prawda o tej spolce lepiej bym tego nie ujal mozna miec t2p ale czeba byc bez stronym a tu czy jest 1 zl czy 0,30 to i tak ci co maja sa zadowoleni ciekawe co beda pisac jak bedzie 0,10
Drogi zniewolony, daleko mi do zadowolenia, optymizmu coraz mniej, a i cierpliwość na granicy. Natomiast nie krytykuje i nie czepiam się Was za to co piszecie, bo...( ciężko mi to napisać).. w wielu sprawach macie rację. Ale jeszcze mała iskierka nadzieji jest. Wiem nadzieja matką.... ale matka kocha swoje dzieci :-)
Dnia 2018-07-17 o godz. 14:47 ~Paweł napisał(a): > Przeczytaj raport za 1 kwartał masz tam napisane że uszczelka została wymieniona tak ciężko wejść i przeczytać?? :/