• Bolek Autor: ~Twardy [37.47.102.*]
    Jest kilkaset spółek a on nawija po kilkanaście postów akurat na tej jednej?
    Do przemyślenia:)
  • Re: Bolek Autor: ~mcsielu [83.5.26.*]
    Czy górka, czy dołek: pojawia się i nawija, w kółko to samo - bolek....
  • Re: Bolek Autor: ~mysz [193.200.47.*]
    kurcze,jesli pojawi sie info jak pisal pr.termo to..znowu zawisnie na kilka dni..moze warto skubnac spekulacyjnie parenascie k...
  • Re: Bolek Autor: ~al [77.79.194.*]
    to, ze się pojawi to jest pewne..nie wiem, tylko czy w tym tygodniu ..

ps. a co do bolka to niech sobie pisze, każda spółka ma swojego trola :) .. ta ma przynajmniej dwóch bo jeszcze mieszko :))
  • Re: Bolek Autor: ~bolek [37.47.38.*]
    skubac skubac chlopaki przeciez ma byc info potwierdzone na forum zamiast na espi przez pracownika term:))))
  • Re: Bolek Autor: ~mieszkolodz [46.169.64.*]
    Ciekawi mnie gdzie jest dno intelektualne i wiedzy większości inwestorów w Termo2 .
    Rów Mariański to chyba szczyt .

• Re: Bolek Autor: ~Paweł [188.146.37.*]
    A mnie ciekawi kiedy govena sprzeda swój samochód jak kiedyś mówiłeś więc proszę skacząc wypisywać takie posty i wróć tam skąd wyskoczyłeś
  • Re: Bolek Autor: ~mieszkolodz [46.169.215.*]
    Wchodząc w Govenę popełniłem błąd i go naprawiłem .
    Wy dalej tkwicie w tym bagnie po uszy .
    Dnia 2018-07-17 o godz. 13:00 ~mieszkolodz napisał(a):
    > Wchodząc w Govenę popełniłem błąd i go naprawiłem .
    > Wy dalej tkwicie w tym bagnie po uszy .

dokladnie czesc mieszkolodz tylko ty sie umiesz przyznac ze blad popelniles oni nie mam nadzieje ze na tej podbitce w czwartek wyszedles z goveny,grasz krezusikiem 3,68-388 opory na krezusiku pozdr:))
    Hej bolek , na Govenie długo nie siedziałem , może 3 tyg. Nic nie straciłem ani zarobiłem .

Nie mówię że nie popełniłem błędu przyznałem rację bolkowi ale nie skacze po spółce i w kółko pisze pierdoły straciłem zaufanie do spółki i nie u średnia a do tego co pisał Bolek nikt nie wie co będzie później słowa Bolka więc czekam i opserwuje a was pozdrawiam
    ponad polowa postow to bolek end co:))
    Widzisz bolek , biznesowałem w Stanach przez ok. 20 lat i barowaliśmy się biznesowo
    ze szczurami i innymi wężami prawie codziennie .
    Miałem Termo2 przez pewien czas a jak tylko Holender podał info że uszczelka nawaliła
    i pokaż opóźniony od razu wywaliłem .
    Holender jest spoza Polski i stosuje szachrajstwa o których się Polakom nie śniło
    tylko że ja te szachrajstwa znam , Polacy w Polsce nie .
    Tego też czasami się pytam co z uszczelką a wszyscy tu się śmieją ze mnie . Ja się z nich śmieję
    bo wiem że pokazu nie było .
    Dnia 2018-07-17 o godz. 13:58 ~mieszkolodz napisał(a):
    > Widzisz bolek , biznesowałem w Stanach przez ok. 20 lat i barowaliśmy się biznesowo
    > ze szczurami i innymi wężami prawie codziennie .
    > Miałem Termo2 przez pewien czas a jak tylko Holender podał info że uszczelka nawaliła
    > i pokaż opóźniony od razu wywaliłem .
    > Holender jest spoza Polski i stosuje szachrajstwa o których się Polakom nie śniło
    > tylko że ja te szachrajstwa znam , Polacy w Polsce nie .
    > Tego też czasami się pytam co z uszczelką a wszyscy tu się śmieją ze mnie . Ja się z nich śmieję
    > bo wiem że pokazu nie było .

mieszkolodz to szacunek to znasz temat,widze ze tez mlodym czlowiekiem nie jestes skoro 20lat biznesowales w stanach,no ale tu same dzieciaki co wierza w termo bo im holender podbije na 100zl:)))
  • Re: Bolek Autor: ~Tt [37.47.113.*]
    A teraz dajcie sobie po buziaku bolek i mieszko
  • Re: Bolek Autor: ~RA [94.254.129.*]
    Oooo.. dwa pudelki sobie słodzą :))).. jakie to sweet :)))..
    Ps. O wazelinie tylko nie zapomnijcie :)))
  • Re: Bolek Autor: ~al [77.79.194.*]
    bolek i mieszko to dwa ziomalki, ..taki sam poziom intelektualny, po co tu siedzicie "inwestorzy/biznesmeni".. ?
    czy naprawdę, nie macie na oku innych spółek tylko naszą perełkę :)

Amerykański biznesmen, na co mu przyszło, po 20 latach, zamiast inwestować na Wall Street, musi siedzieć na newconnect w Polsce i ostrzegać innych. Musiał dostać w USA niezłego łupnia. I'm sorry...
    Dnia 2018-07-17 o godz. 14:13 ~mcsielu napisał(a):
    > Amerykański biznesmen, na co mu przyszło, po 20 latach, zamiast inwestować na Wall Street, musi siedzieć na newconnect w Polsce i ostrzegać innych. Musiał dostać w USA niezłego łupnia. I'm sorry...

bo on chciał rozmawiac jak andrew golota z murzynem:))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.169.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Łupnia dostaliśmy może 2X , straty pieniężne takie sobie .
    Nic wiecznie nie trwa , klimat biznesowy się zmienił i zamknęliśmy interes .

Racja i dał się w govene i samochody
  • Re: Bolek Autor: ~zniewolony [89.241.190.*]
    I to jest cala prawda o tej spolce lepiej bym tego nie ujal mozna miec t2p ale czeba byc bez stronym a tu czy jest 1 zl czy 0,30 to i tak ci co maja sa zadowoleni ciekawe co beda pisac jak bedzie 0,10
    ...."Czeba być bez stronnym"... po jakiemu to ? A miałeś zainwestować w słownik... a nie w akcje...
    Pamietaj nigdy ale to nigdy nie bedzie pasowal konski usmiech na osli pysk
  • Re: Bolek Autor: ~MARK [94.254.178.*]
    Drogi zniewolony, daleko mi do zadowolenia, optymizmu coraz mniej, a i cierpliwość na granicy. Natomiast nie krytykuje i nie czepiam się Was za to co piszecie, bo...( ciężko mi to napisać).. w wielu sprawach macie rację. Ale jeszcze mała iskierka nadzieji jest. Wiem nadzieja matką.... ale matka kocha swoje dzieci :-)
    Drogi Marku a myslalem ze odrobie wszystkie straty na tej spolce ale sie pomylilem i jeszcze bardziej sie pograzylem
    Przeczytaj raport za 1 kwartał masz tam napisane że uszczelka została wymieniona tak ciężko wejść i przeczytać?? :/
    Dnia 2018-07-17 o godz. 14:47 ~Paweł napisał(a):
    > Przeczytaj raport za 1 kwartał masz tam napisane że uszczelka została wymieniona tak ciężko wejść i przeczytać?? :/

A CO Z POKAZEM,UMOWAMI?????????,czepiam się:)
    Umowy według raportu rocznego zostały opóźnione a co do pokazu dowiemy się w raporcie za drugi kwartał narazie wiem tyle ile jest w raportach napisane
[x]
COREY -10,00% 0,20 2026-04-27 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.