To ty sie kompromitujesz, tymi zakłamanymi informacjami. Tak sie skalada ze czytam raporty spółki i ostatnia wzmianka o kontroli Skarbówki to 14.12.2016- kiedy to skarbowka nie znalazla bledów w naliczaniu podatku.
Jest takie powiedzenie:”Głupi mówi co wie, mądry wie co mówi”
dzieciaku, najpierw odrób lekcje, zanim zabierzesz głos...
kolejna kompromitacja - doczytałeś się o jednej już zakończonej kontroli dot. tylko jednego kontrolowanego miesiąca... ty jesteś więc z tych, co mówią to, co wiedzą, ale nie z tych, którzy wiedzą, co mówią...
Nie wiesz ile mam lat, więc nie nazywaj mnie dzieciakiem. Może jestem starszy niż ci sie wydaje.
Forum polega na tym żeby równiez pomagać niedoinformowanym. Wiec jesli pytam o linka, to po prostu go podaj.
Ale ty widze atakujesz bo nie masz potwierdzenia swojej tezy.
tak, śmieję sie z ciebie, bo dawno nikt tu tak pod śmiech nie podkładał się sam... ;D
nieważny twój wiek... jesteś dzieciakiem mentalnym tu na forum, bo pajacujesz jak dzieciak, udając mądrzejszego niż jesteś, a nie masz podstawowej wiedzy o spółce
próbujesz mnie podszczypywać, a tylko kompromitujesz się...
zlituję się nad tobą - poczytaj sobie, co tu pisze gość o nicku antyteresa - moze wreszcie zmadrzejesz...
Dnia 2018-07-14 o godz. 09:21 ~Adik napisał(a): > Witam. Widzę wykres że jesteś znawcą tej spółki. Mam do Ciebie pytanie ? Czy warto w nią wejść a jeśli tak to w jakim przedziale ? Pozdrawiam
nie jestem znawcą - jedynie trochę uważniej od innych ja obserwuję...
nie wskazuję cen ani nie doradzam kupna czy sprzedaży... każdy sam decyduje
podstawowa zasada giełdowa: szanuj swe pieniądze...
a jeśli lubisz ryzykować, wtedy możesz kupować teraz w każdej chwili...
jeżeli zaś wolisz szanować swą kasę, rozważ przeczekanie do komunikatu o zakończeniu kontroli skarbówki, co może nastąpić w każdej chwili (i nieznanym wynikiem) lub trzeba będzie jeszcze długo czekać...
spróbuj zaś sobie odpowiedzieć na dwa pytania: - dlaczego rynek tyle lat ignoruje datę i nie ma chętnych walor? - dlaczego po pięciu dywidendach kurs tylko spada i dywidenda nie wyrównuje start na kursie po odcięciu dywidendy?....