Dnia 2018-07-13 o godz. 12:21 ~glut napisał(a): > bolek gra w bandzie która doprowadziła do obecnej sytuacji. ale fajnie zrobili bo sobie odkupie akcje po 0,6x które wywaliło się powyzej 1 zł.
w jakiej bandzie o czym ty piszesz czlowieku,a takie glupie argumenty schowaj do kieszeni
banda, gruby, zaniżanie? przecież to po prostu jedzie w dół i ktoś dziś się wkurzył postanowił wywalić (wywalać bo to może jeszcze nie koniec) żyjecie jakimiś teoriami spiskowymi po ok 65 groszy możesz rozważyć kupno ale tylko po to żeby wywalić czym prędzej jak bujnie się w stronę 90gr co zresztą @bolek wam tutaj wykłada od pewnego czasu
Dnia 2018-07-13 o godz. 12:34 ~bill napisał(a): > banda, gruby, zaniżanie? przecież to po prostu jedzie w dół i ktoś dziś się wkurzył postanowił wywalić (wywalać bo to może jeszcze nie koniec) żyjecie jakimiś teoriami spiskowymi > po ok 65 groszy możesz rozważyć kupno ale tylko po to żeby wywalić czym prędzej jak bujnie się w stronę 90gr > co zresztą @bolek wam tutaj wykłada od pewnego czasu >
dokladnie sa w tym kanale gorzej jak wyjda dolem:)))pozdr bill
Macie syfa i chcecie opchac naiwnym? Banda bolka glupot ie wypisuje jak poobierani na 1,3zl hahaha teraz wyjecie bo kasa przepadla delikatnie opada i za paresesji pojawi sie 50 gr a potem 40 bedziecie wyc przy 10 ze to bolek zaniza by odkupic? Watpe, widac golym okiem kto tutaj blefuje
Dnia 2018-07-13 o godz. 12:55 ~Gpw napisał(a): > Macie syfa i chcecie opchac naiwnym? Banda bolka glupot ie wypisuje jak poobierani na 1,3zl hahaha teraz wyjecie bo kasa przepadla delikatnie opada i za paresesji pojawi sie 50 gr a potem 40 bedziecie wyc przy 10 ze to bolek zaniza by odkupic? Watpe, widac golym okiem kto tutaj blefuje
dokladnie cala prawde tu napisales,lepiej im napisac jak to oni robia niebawem 2-3-5zl a tu rynek wycenia na 70gr:))
Dnia 2018-07-13 o godz. 12:55 ~Gpw napisał(a): > Macie syfa i chcecie opchac naiwnym? Banda bolka glupot ie wypisuje jak poobierani na 1,3zl hahaha teraz wyjecie bo kasa przepadla delikatnie opada i za paresesji pojawi sie 50 gr a potem 40 bedziecie wyc przy 10 ze to bolek zaniza by odkupic? Watpe, widac golym okiem kto tutaj blefuje
psi koniu ile razy jeszcze będziesz zmieniał nicki ty i twoi kumple- to nic nie da, wasze IP wszyscy tu znają na pamięć
Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D
czy ktos ci kaze sprzedawac badz kupowac,i tak podbija wam pewnie 1szt: na fixie a ty zaklinaj dalej rzeczywistosc i kis ogorka :)))
Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D
Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy
Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy
bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe
Dnia 2018-07-13 o godz. 14:02 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy > > bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe
bardzo na to liczę i nie tylko ja, pewnie kilka osób do tego spotkania się dołączy bądź tego pewien ty i lolki, pasikoniki....
Dnia 2018-07-13 o godz. 14:05 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:02 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > > > > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy > > > > bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe > > bardzo na to liczę i nie tylko ja, pewnie kilka osób do tego spotkania się dołączy bądź tego pewien ty i lolki, pasikoniki....
bardzo prosze jeszcze w poruraturze sie spotkajmy badz odwazny a nie kolegami sie podpierasz,chetnie udostepnie wpisy twoje i swoj rachunek do wgladu prokuraturze jestem z warszawy
Dnia 2018-07-13 o godz. 14:10 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:05 ~xxx napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:02 ~bolek napisał(a): > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > > > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > > > > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > > > > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > > > > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > > > > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > > > > > > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy > > > > > > bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe > > > > bardzo na to liczę i nie tylko ja, pewnie kilka osób do tego spotkania się dołączy bądź tego pewien ty i lolki, pasikoniki.... > > bardzo prosze jeszcze w poruraturze sie spotkajmy badz odwazny a nie kolegami sie podpierasz,chetnie udostepnie wpisy twoje i swoj rachunek do wgladu prokuraturze jestem z warszawy
fajnie, bardzo na to liczę.Ja nie mam tu kolegów, tylko są tu osoby,które uczciwie w przeciwieństwie do was inwestują i mam nadzieję,że gdy zajdzie potrzeba to się dołączą.Poddałeś mi pomysł- prześlę jeszcze zgłoszenie do prokuratury dzięki wielkie:))
Dnia 2018-07-13 o godz. 14:16 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:10 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:05 ~xxx napisał(a): > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:02 ~bolek napisał(a): > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > > > > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > > > > > > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > > > > > > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > > > > > > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > > > > > > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > > > > > > > > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy > > > > > > > > bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe > > > > > > bardzo na to liczę i nie tylko ja, pewnie kilka osób do tego spotkania się dołączy bądź tego pewien ty i lolki, pasikoniki.... > > > > bardzo prosze jeszcze w poruraturze sie spotkajmy badz odwazny a nie kolegami sie podpierasz,chetnie udostepnie wpisy twoje i swoj rachunek do wgladu prokuraturze jestem z warszawy > > fajnie, bardzo na to liczę.Ja nie mam tu kolegów, tylko są tu osoby,które uczciwie w przeciwieństwie do was inwestują i mam nadzieję,że gdy zajdzie potrzeba to się dołączą.Poddałeś mi pomysł- prześlę jeszcze zgłoszenie do prokuratury dzięki wielkie:))
ja tez nie mam kolegow ,a wyrazam swoja opinie od tego jest forum bankiera ale nic czeekam na wezwanie
Dnia 2018-07-13 o godz. 14:23 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:16 ~xxx napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:10 ~bolek napisał(a): > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:05 ~xxx napisał(a): > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:02 ~bolek napisał(a): > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > > > > > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > > > > > > > > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > > > > > > > > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > > > > > > > > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > > > > > > > > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > > > > > > > > > > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy > > > > > > > > > > bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe > > > > > > > > bardzo na to liczę i nie tylko ja, pewnie kilka osób do tego spotkania się dołączy bądź tego pewien ty i lolki, pasikoniki.... > > > > > > bardzo prosze jeszcze w poruraturze sie spotkajmy badz odwazny a nie kolegami sie podpierasz,chetnie udostepnie wpisy twoje i swoj rachunek do wgladu prokuraturze jestem z warszawy > > > > fajnie, bardzo na to liczę.Ja nie mam tu kolegów, tylko są tu osoby,które uczciwie w przeciwieństwie do was inwestują i mam nadzieję,że gdy zajdzie potrzeba to się dołączą.Poddałeś mi pomysł- prześlę jeszcze zgłoszenie do prokuratury dzięki wielkie:)) > > ja tez nie mam kolegow ,a wyrazam swoja opinie od tego jest forum bankiera ale nic czeekam na wezwanie
opinia jest oparta na faktach a wasze naganianie na spadki to czysta spekulacja nie podparta żadnymi argumentami tylko chęcią uwalania kursu w celu kupna akcji po zaniżonej cenie.Możecie zgłaszać do moderatora usunięcia moich postów, robię kopię:))Oprócz was może jeszcze kilkoma osobami się zainteresują.Może być wielkie zdziwienie i jeszcze coś:)))
Dnia 2018-07-13 o godz. 14:46 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:23 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:16 ~xxx napisał(a): > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:10 ~bolek napisał(a): > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:05 ~xxx napisał(a): > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:02 ~bolek napisał(a): > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > > > > > > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > > > > > > > > > > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > > > > > > > > > > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > > > > > > > > > > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > > > > > > > > > > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > > > > > > > > > > > > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy > > > > > > > > > > > > bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe > > > > > > > > > > bardzo na to liczę i nie tylko ja, pewnie kilka osób do tego spotkania się dołączy bądź tego pewien ty i lolki, pasikoniki.... > > > > > > > > bardzo prosze jeszcze w poruraturze sie spotkajmy badz odwazny a nie kolegami sie podpierasz,chetnie udostepnie wpisy twoje i swoj rachunek do wgladu prokuraturze jestem z warszawy > > > > > > fajnie, bardzo na to liczę.Ja nie mam tu kolegów, tylko są tu osoby,które uczciwie w przeciwieństwie do was inwestują i mam nadzieję,że gdy zajdzie potrzeba to się dołączą.Poddałeś mi pomysł- prześlę jeszcze zgłoszenie do prokuratury dzięki wielkie:)) > > > > ja tez nie mam kolegow ,a wyrazam swoja opinie od tego jest forum bankiera ale nic czeekam na wezwanie > > opinia jest oparta na faktach a wasze naganianie na spadki to czysta spekulacja nie podparta żadnymi argumentami tylko chęcią uwalania kursu w celu kupna akcji po zaniżonej cenie.Możecie zgłaszać do moderatora usunięcia moich postów, robię kopię:))Oprócz was może jeszcze kilkoma osobami się zainteresują.Może być wielkie zdziwienie i jeszcze coś:)))
bardzo dobrze ze robisz kopie ja tez robie,ja nie mam nic sobie do zarzucenia pisze co widze wedlug at ale czekam na wezwania do prokuratury i knf chetnie pokaze swoja historie rachunku i dowiem sie wiecej jak sprawdza spolke co tam jest grane
Dnia 2018-07-13 o godz. 14:53 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:46 ~xxx napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:23 ~bolek napisał(a): > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:16 ~xxx napisał(a): > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:10 ~bolek napisał(a): > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:05 ~xxx napisał(a): > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:02 ~bolek napisał(a): > > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > > > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > > > > > > > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > > > > > > > > > > > > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > > > > > > > > > > > > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > > > > > > > > > > > > > > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy > > > > > > > > > > > > > > bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe > > > > > > > > > > > > bardzo na to liczę i nie tylko ja, pewnie kilka osób do tego spotkania się dołączy bądź tego pewien ty i lolki, pasikoniki.... > > > > > > > > > > bardzo prosze jeszcze w poruraturze sie spotkajmy badz odwazny a nie kolegami sie podpierasz,chetnie udostepnie wpisy twoje i swoj rachunek do wgladu prokuraturze jestem z warszawy > > > > > > > > fajnie, bardzo na to liczę.Ja nie mam tu kolegów, tylko są tu osoby,które uczciwie w przeciwieństwie do was inwestują i mam nadzieję,że gdy zajdzie potrzeba to się dołączą.Poddałeś mi pomysł- prześlę jeszcze zgłoszenie do prokuratury dzięki wielkie:)) > > > > > > ja tez nie mam kolegow ,a wyrazam swoja opinie od tego jest forum bankiera ale nic czeekam na wezwanie > > > > opinia jest oparta na faktach a wasze naganianie na spadki to czysta spekulacja nie podparta żadnymi argumentami tylko chęcią uwalania kursu w celu kupna akcji po zaniżonej cenie.Możecie zgłaszać do moderatora usunięcia moich postów, robię kopię:))Oprócz was może jeszcze kilkoma osobami się zainteresują.Może być wielkie zdziwienie i jeszcze coś:))) > > bardzo dobrze ze robisz kopie ja tez robie,ja nie mam nic sobie do zarzucenia pisze co widze wedlug at ale czekam na wezwania do prokuratury i knf chetnie pokaze swoja historie rachunku i dowiem sie wiecej jak sprawdza spolke co tam jest grane
trzymam za słowo:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dnia 2018-07-13 o godz. 14:57 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:53 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:46 ~xxx napisał(a): > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:23 ~bolek napisał(a): > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:16 ~xxx napisał(a): > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:10 ~bolek napisał(a): > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:05 ~xxx napisał(a): > > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 14:02 ~bolek napisał(a): > > > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:55 ~xxx napisał(a): > > > > > > > > > Dnia 2018-07-13 o godz. 13:46 daro822 napisał(a): > > > > > > > > > > I co? Ja mam to teraz przeczytać i sprzedać Wam???? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > NIE RÓBCIE SOBIE JAJ > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > To jest kiepska komedia, miejscie szacunek do siebie i nie róbcie z siebie idiotów. Mimo że jesteście anonimowi to powinniście mieć jakiś wstyd, może szacunek do swojego czasu, może nawet da sie Was polubić prywatnie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > To jest dno którego słowa nadużywacie tu. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nic nie kupiliście, macie do 17 pare godzin wiecej zyskacie dziś jak skarpetki ne prawa strone przewiniecie niż tu kupicie coś Ja pitoleeeeee:D:D:D > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mylisz sie bardzo, już nie są anonimowi.Obecnie można wszystko sprawdzić i powiązać ze sobą.Wpisy na forum, transakcje na rachunkach, powiązania osób.Jednoczesna obecność na spółkach ludzi pod konkretnym IP.Wystarczy to prześledzić na kilku spółkach- dla chcącego nie ma nic trudnego a później jazda i po dooopie, tylko trochę chęci i to sie skończy > > > > > > > > > > > > > > > > bardzo prosze sprawdzaj ja nie ma sobie nic do zarzucenia z mila checia spotkam sie z toba w knf i wyjasnimy sprawe > > > > > > > > > > > > > > bardzo na to liczę i nie tylko ja, pewnie kilka osób do tego spotkania się dołączy bądź tego pewien ty i lolki, pasikoniki.... > > > > > > > > > > > > bardzo prosze jeszcze w poruraturze sie spotkajmy badz odwazny a nie kolegami sie podpierasz,chetnie udostepnie wpisy twoje i swoj rachunek do wgladu prokuraturze jestem z warszawy > > > > > > > > > > fajnie, bardzo na to liczę.Ja nie mam tu kolegów, tylko są tu osoby,które uczciwie w przeciwieństwie do was inwestują i mam nadzieję,że gdy zajdzie potrzeba to się dołączą.Poddałeś mi pomysł- prześlę jeszcze zgłoszenie do prokuratury dzięki wielkie:)) > > > > > > > > ja tez nie mam kolegow ,a wyrazam swoja opinie od tego jest forum bankiera ale nic czeekam na wezwanie > > > > > > opinia jest oparta na faktach a wasze naganianie na spadki to czysta spekulacja nie podparta żadnymi argumentami tylko chęcią uwalania kursu w celu kupna akcji po zaniżonej cenie.Możecie zgłaszać do moderatora usunięcia moich postów, robię kopię:))Oprócz was może jeszcze kilkoma osobami się zainteresują.Może być wielkie zdziwienie i jeszcze coś:))) > > > > bardzo dobrze ze robisz kopie ja tez robie,ja nie mam nic sobie do zarzucenia pisze co widze wedlug at ale czekam na wezwania do prokuratury i knf chetnie pokaze swoja historie rachunku i dowiem sie wiecej jak sprawdza spolke co tam jest grane > > trzymam za słowo:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bolek, wiedz,że nawet jeśli nie masz akcji ty i twoi kumple, w co wątpię( poza Mariuszem bo on ma ,może nawet nie tyle ile chciaŁ)- bo jeszcze nie spadły do oczekiwanego przez ciebie poziomu, nie uchroni cię to przed odpowiedzialnością za naganianie na spadek ceny akcji bez poważnych argumentów.Nie daruję ani tobie ani innym, choćbym miał stracić całą zainwestowaną tu kasę( i nie jest to 1 tys czy 10 tys)- mogę sobie na to pozwolić:)))obiecuję wam to
Dnia 2018-07-13 o godz. 15:10 ~xxx napisał(a): > bolek, wiedz,że nawet jeśli nie masz akcji ty i twoi kumple, w co wątpię( poza Mariuszem bo on ma ,może nawet nie tyle ile chciaŁ)- bo jeszcze nie spadły do oczekiwanego przez ciebie poziomu, nie uchroni cię to przed odpowiedzialnością za naganianie na spadek ceny akcji bez poważnych argumentów.Nie daruję ani tobie ani innym, choćbym miał stracić całą zainwestowaną tu kasę( i nie jest to 1 tys czy 10 tys)- mogę sobie na to pozwolić:)))obiecuję wam to
kolega przestan wypisywac brednie jaki koledzy o czym ty piszesz ja nie mam nic sobie do zarzucenia wiec czekam na wezwanie do prokuratury i knfu a nie pisanie w necie obrazasz mnie kolego masz dowody to spotkajmy sie w prokuraturze a nie oczerniasz mnie na forum
Dnia 2018-07-13 o godz. 15:34 ~xxx napisał(a): > bolek się produkuje a reszta cicho siedzi,co nie oznacza,że o was zapomniałem- wręcz przeciwnie:)))
nie produuje tylko pisze to co mysle pamietaj ze za falszywe oczernianie mnie tez jest odpowiednia kara czekam na wezwanie do prokuratury w celu wyjasnienia sprawy
Dnia 2018-07-13 o godz. 15:41 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 15:34 ~xxx napisał(a): > > bolek się produkuje a reszta cicho siedzi,co nie oznacza,że o was zapomniałem- wręcz przeciwnie:))) > > nie produuje tylko pisze to co mysle pamietaj ze za falszywe oczernianie mnie tez jest odpowiednia kara czekam na wezwanie do prokuratury w celu wyjasnienia sprawy
bardzo liczę na to- wpis przeciw wpisowi, argumenty za tym przemawiające. Jak ktoś nie ma argumentów za tym co pisze to za to odpowie- tyle w temacie na DZIŚ , MAM CIEKAWSZE ZAJĘCIA:)))
Dnia 2018-07-13 o godz. 15:46 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 15:41 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 15:34 ~xxx napisał(a): > > > bolek się produkuje a reszta cicho siedzi,co nie oznacza,że o was zapomniałem- wręcz przeciwnie:))) > > > > nie produuje tylko pisze to co mysle pamietaj ze za falszywe oczernianie mnie tez jest odpowiednia kara czekam na wezwanie do prokuratury w celu wyjasnienia sprawy > > bardzo liczę na to- wpis przeciw wpisowi, argumenty za tym przemawiające. Jak ktoś nie ma argumentów za tym co pisze to za to odpowie- tyle w temacie na DZIŚ , MAM CIEKAWSZE ZAJĘCIA:)))
super ja tez czekam na wezwanie,przynajmniej jak do mnie piszesz to wylacz caps locka
> bardzo liczę na to- wpis przeciw wpisowi, argumenty za tym przemawiające. Jak ktoś nie ma argumentów za tym co pisze to za to odpowie- tyle w temacie na DZIŚ , MAM CIEKAWSZE ZAJĘCIA:)))
Przecież my podajemy wam dość silne argumenty a to z waszej strony lecą inwektywy Nie doczekałem się jak dotąd żadnych sensownych argumentów za wzrostami po za myśleniem życzeniowym Trochę tylko napisał(a) @Pandora natomiast reszta miota oskarżeniami
Dnia 2018-07-13 o godz. 15:57 ~bill napisał(a): > > bardzo liczę na to- wpis przeciw wpisowi, argumenty za tym przemawiające. Jak ktoś nie ma argumentów za tym co pisze to za to odpowie- tyle w temacie na DZIŚ , MAM CIEKAWSZE ZAJĘCIA:))) > > Przecież my podajemy wam dość silne argumenty a to z waszej strony lecą inwektywy > Nie doczekałem się jak dotąd żadnych sensownych argumentów za wzrostami po za myśleniem życzeniowym > Trochę tylko napisał(a) @Pandora natomiast reszta miota oskarżeniami
Dnia 2018-07-14 o godz. 04:29 ~xxx napisał(a): > Dnia 2018-07-13 o godz. 17:20 ~abc napisał(a): > > the bill może nas oświecisz jak może zbankrutować spółka która nie ma zadłużenia? > > jak to jak?, bo on tak chce buhahahahah:)))
Czy ja gdzieś napisałem że aleja może zbankrutować? nie. Oczywiście że może, każda firma może zbankrutować jeżeli wydarzy się coś co ją pogrąży. Tutaj nie jest to temat, przynajmniej oficjalnie. Mówię tylko że trend jest spadkowy i nie ma nic co mogłoby wybić kurs z tego trendu chociaż pewne jaskółki się wam pojawiły. Domkneliście lukę i na razie nie spadacie dalej. Wczorajszy dzień ładnie to potwierdził. Tyle że za wcześnie na jakiekolwiek wnioski bo zaraz może wam pójść na dolne widły i wyjść dołem z kanału jak to już było ponad miesiąc temu. Tym bardziej że wszystko odbywa się na jakiś śmiesznym wolumenie i jeżeli ktoś będzie chciał wywalić 50k papiera to tutaj będą działy się cuda. Wczoraj wystarczyło ok 10k żeby zjechać na -15% Mówię też to że mimo dobrych informacji praktycznie cały rok (były jakieś złe po za zawieszeniem?) kurs leci i zjechał już o połowę od maksimów. Tu coś może być o czym nie wiemy. Jakiś wałek i dlatego zalecam ostrożność, szczególnie nowym inwestorom. Natomiast wy czekacie na "święta" ale skąd wiecie ile będziecie czekać? rok, dwa lata? Kto wie co będzie za 2 lata. Szanujący się inwestor ocenia inwestycję po tym co widzi a nie po tym w co wierzy
Dnia 2018-07-14 o godz. 08:17 ~bill napisał(a): > Dnia 2018-07-14 o godz. 04:29 ~xxx napisał(a): > > Dnia 2018-07-13 o godz. 17:20 ~abc napisał(a): > > > the bill może nas oświecisz jak może zbankrutować spółka która nie ma zadłużenia? > > > > jak to jak?, bo on tak chce buhahahahah:))) > > Czy ja gdzieś napisałem że aleja może zbankrutować? nie. Oczywiście że może, każda firma może zbankrutować jeżeli wydarzy się coś co ją pogrąży. Tutaj nie jest to temat, przynajmniej oficjalnie. > Mówię tylko że trend jest spadkowy i nie ma nic co mogłoby wybić kurs z tego trendu chociaż pewne jaskółki się wam pojawiły. Domkneliście lukę i na razie nie spadacie dalej. Wczorajszy dzień ładnie to potwierdził. Tyle że za wcześnie na jakiekolwiek wnioski bo zaraz może wam pójść na dolne widły i wyjść dołem z kanału jak to już było ponad miesiąc temu. Tym bardziej że wszystko odbywa się na jakiś śmiesznym wolumenie i jeżeli ktoś będzie chciał wywalić 50k papiera to tutaj będą działy się cuda. Wczoraj wystarczyło ok 10k żeby zjechać na -15% > Mówię też to że mimo dobrych informacji praktycznie cały rok (były jakieś złe po za zawieszeniem?) kurs leci i zjechał już o połowę od maksimów. > Tu coś może być o czym nie wiemy. Jakiś wałek i dlatego zalecam ostrożność, szczególnie nowym inwestorom. Natomiast wy czekacie na "święta" ale skąd wiecie ile będziecie czekać? rok, dwa lata? Kto wie co będzie za 2 lata. Szanujący się inwestor ocenia inwestycję po tym co widzi a nie po tym w co wierzy
brawo bill najlepszy post jaki tu czytalem dotyczacy sytuacji wg At byli w kanale 110-140 wybilo dolem teraz kanal 65-90,a kolega xxx widac spac nie moze matko post o 4 godzinie nad ranem;)))
Założyłem wątek o spadaniu kursu a tu już 46 komentarzy.Ludzie Wy nie macie innej roboty,przyjemności czy zainteresowania tylko non stop tutaj wypisujecie swoje żale i brednie?Posty zamieszczane o 4 w nocy???Straszenie jakimś KNF i prokuraturą???Ja się pytam na jakiej podstawie chcesz coś zgłosić?Że ludzie sprzedawali swoje akcje bo coś tam napisali na forum bankiera?Z wpisów co niektórych można stwierdzić że piszą to chyba jakieś małolaty a nie poważni inwestorzy.Bo kto się sugeruje w dzisiejszych czasach przy tylu aferach giełdowych forami aby kupić akcje jakieś spółki?Chłopaczku przestań się wreszcie ośmieszać i obrażać innych.
No niestety co niektórzy przesadzaja w jedną jak i w drugą stronę, co przemawia za tym że warto mieć tą spółkę?, ano to że się rozwija, że ma plany na poszerzenie działalności, brak zadłużenia co jest rzadkością na naszej giełdzie, że generuje zyski z działalności z roku na rok coraz większe. Dla mnie to jest powód żeby inwestować w spółkę, a nie wpisy Bolków lolkow itp, natomiast kurs to jest wypadkowa różnych czynników i grup interesu na co żadne forum i żaden leszcz nie ma wpływu, tak więc do zobaczenia na wyższych poziomach.
ja to nawet bym wziął parę akcji ale dopiero jak wyjdziecie górą z tego kanału, póki co nie tykam bo nawet info o 5% was nie wybiło dziś jakaś iskierka nadziei się może pojawi zobaczymy jak się ten spadek rozwinie chociaż możecie wyjść też dołem i wtedy dopiero będziecie mieli tu kanał :p
aha i weźcie sobie pod uwagę że po całym roku b.dobrych inf i raportów wracacie do bazy czyli 60-70 groszy dokładnie tyle ile było rok temu w lipcu no to jak z tą rewelacyjną długoterminową inwestycją jest? lipna jakaś