Co tak siedzisz na tym forum termo i odpisujesz na ,każdy komentarz przecież to nic nie warte wg Ciebie.
Płacą ci za to czy co? Czy po prostu z dobrego serca ludziom podpowiadasz.
Dnia 2018-07-11 o godz. 12:26 ~max napisał(a): > Co tak siedzisz na tym forum termo i odpisujesz na ,każdy komentarz przecież to nic nie warte wg Ciebie. > > Płacą ci za to czy co? Czy po prostu z dobrego serca ludziom podpowiadasz. > >
z dobrego serca i patrze na wykres i wskazniki po podbite totalnie tymi 3 lukami:)))
Drogi zniewolony, nie wiem czy dobrze , ale wyczuwam nutkę sarkazmu w tym co piszesz. Do zaplecza Ursusa dodałbym byłego prezesa GetBacu, i sukces murowany :-).
Bolek tylko powiedz mi, komu On lub Oni to teraz upchną. Wystarczy 50k wystawić PKC i mamy zawiasy na pól roku. Przypomnę że w cztery dni kupione było coś około 300k akcji.
Teraz robią pewnie to samo zaniżają korekta i pewnie znowu w drogą stronę zobaczmy co się wykluje z tego cały czas brakuje zakończenia konwersji strony i wykazu akcjonariatu
Co za dzieciaki z wAS chłopczyki naganiaczki. Siedzą co dzień od miesięcy po kilka wpisów... niby bezinteresownie ;) Bolec, stolec i inni... "Dystrybucja" jak to przeczytałem to 5 min leżałem ze śmiechu. 5 tys zł wartość sprzedaży, dziś 16 tys :D :D :D dystrybucja GRUBASÓW. Ubrali pół ulicy. Zdrowia życzę, bo brakuje. I tak wasze wpisy nic nie zmieniają w rzeczywistości :)
Taki jestes cwany to zrob 1 zl , teraz ja leze i sie smieje, tu nie chodzi o naganianie ale o prawde na golasie chcesz sie dorobic no chyba nie przestane sie smiac
chyba śmiech przez łzy co? :) tu największa dystrubucja była przy komunikatach koło 1 zł. teraz Kosiński upłynnia chyba reszte towaru. Szkoda go bo mógł jak ulica trzymać do 10 zł za akcje :) ale chłop bankiera nie czyta i wali w rynek.
jak ktoś sugeruje się trolami naganiającymi na wzrosty lub spadki to są sobie winni , teraz można śmiało kupować ale po nominale , ja ustawiłem 20 k na K po 10 groszy i nie dam nic więcej bez konkretnych informacji ze spółki , sam kupiłem za szybko i średnią mam 0,72 , teraz powinni dać info , że na ciągłe przejdziemy prawdopodobnie w lipcu przyszłego roku :) to by nam się akcjonariat wyklarował .
Dnia 2018-07-16 o godz. 11:04 ~Rychu napisał(a): > To i ciebie ubrali bolek
mnie nie ubrali bo ja nie biore spolek notowanych na 2-fixach chocby mialy jechac do nieba,nawet nie skorzystalem Rychu z podbitki 3-4dsesyjnej z 28-50