• Co robić ?!? Autor: ~Krystian [37.47.69.*]
    Kupowałem od 5,65 potem uśredniłem po 4,95 a następnie po 4,3 i już nie nam kasy a to dalej spada. Kiedy odbije i będzie normalnie po 6zł albo lepiej
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~brawoty [89.228.17.*]
    sprzedaj dobrej zmianie
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~Agata [94.254.179.*]
    Ci co ubrali Was w te akcje mają teraz waszą kasę w swoich kieszeniach,jeżeli im mało i znajdą jeszcze naiwnych,to może jeszcze podbiją,inaczej groszowki.A przestrzegałam,nie pchają ręki do ognia ,bo się sparzysz
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~Krystian [37.47.69.*]
    Agata szkoda ze Ciebie wcześniej tu nie było. Ciekawe kobitka a taka mądra
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~Agata [94.254.179.*]
    Sorry ale byłam i pisałam już kilka dni wstecz "Ulico nie daj się ograbić" Trudno będzie teraz odzyskać na tej spółce zainwestowaną kasę.Muszą znaleźć się chętni na zakup przy podbitce,w co szczerze wątpię,ale to Polska giełda więc wszystko możliwe.
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~Paytr [91.142.106.*]
    Sprzedaj i spróbuj polimex. Nie naganiam na plx choć mam akcje. Twoja decyzja. Tutaj spekuła zaszalała,swoje zarobiła a teraz marzyciele zostają na lodzie. Jak myślisz-dlaczego trąbili w mediach o udanym debiucie Majdana etc? chodzilo o nagnanie klientów-szybkie 50 -100% niektórzy zarobili.Teraz kilka lat inwestycji "dlugoterminowej" nie polecam.
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~oblx [217.173.9.*]
    Czys ty zwariowal
    Jak juz kupiles po 5.65 to trudno nogawka ale po co łapiesz spadający nóż. Przeciez to wiadome bylo ze to poleci wczoraj na wykresie odwrocony mlot czy tam spadajaca gwiazda. Ubrali z rana jak dzisiaj w krezusa ta sama gierka poczekaj az spadnie i albo kiszonka na miesiace albo sprzedaj i odrabiaj straty
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~Roberto [94.254.148.*]
    Nie panikować, jutro można podebrać pod odbicie.
  • Re: Co robi? ?!? Autor: ~glos_prawdy [81.190.227.*]
    "Kiedy odbije i b?dzie normalnie po 6z? albo lepiej."

Normalna cena tego g*wna to groszowki, a Ty, jak widac, masz zerowa wiedze o gieldzie totez nie placz, ze straciles, sprzedaj i zniknij z gieldy na zawsze. Zgubila Cie Twoja pazernosc. Tego usredniania i brak stop-lossa nawet nie skomentuje..
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~CHWDMajdanowi [94.158.237.*]
    Dnia 2018-07-10 o godz. 16:33 ~Krystian napisał(a):
    > Kupowałem od 5,65 potem uśredniłem po 4,95 a następnie po 4,3 i już nie nam kasy a to dalej spada. Kiedy odbije i będzie normalnie po 6zł albo lepiej

to musi być prowokacja.takich duriu nawet w pisdolandii katolskiej nie ma
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~aman [37.47.143.*]
    Na przyszlość naucz się operować stop losem.
  • ubrany kodziarz Autor: ~pislam [193.200.47.*]
    Dnia 2018-07-10 o godz. 19:23 ~CHWDMajdanowi napisał(a):
    > Dnia 2018-07-10 o godz. 16:33 ~Krystian napisał(a):
    > > Kupowałem od 5,65 potem uśredniłem po 4,95 a następnie po 4,3 i już nie nam kasy a to dalej spada. Kiedy odbije i będzie normalnie po 6zł albo lepiej
    >
    > to musi być prowokacja.takich duriu nawet w pisdolandii katolskiej nie ma
    miód na me serce:))))))))))))))))))))))

• Re: Co robić ?!? Autor: ~Dominik82 [94.254.241.*]
    Ja bym sprzedal poki cos jeszcze wezmiesz jakas kase i na spokojnie Znajdz jakas spolke pewniejsza Lepiej zarobic wolniej i mniej nisz byc bez kasy
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~Bank [94.254.148.*]
    Weź pożyczkę i teraz uśrednij
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~fryzjer [79.187.227.*]
    Po co kupować papier spółki bez praktycznie żadnej przyszłości? To że debiut, to trzeba mieć papier? To wszystko przypomina mi nachalną kampanie marketingową nowego zapachu, o którym za pół roku nikt nie będzie pamiętał. Za tydzień nikt tych akcji nie będzie chciał od Was kupić. Będą bez wartości i przyszłości. To tylko moje prywatne zdanie...
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~Dominik82 [94.254.182.*]
    Uratowales czesc kasy?
  • Re: Co robić ?!? Autor: ~aaa [83.27.79.*]
    soory , ale to jest klasyka . większość debiutantów na NC tak zaczyna i kończy.
    daj sobie spokój a będziesz miał spokojne życie ...
[x]
COSMA -3,89% 0,37 2025-12-05 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.