• kupione i sprzedane Autor: ~mysz [193.200.47.*]
    bolec dzieki:)
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~bolek [37.47.43.*]
    Dnia 2018-07-10 o godz. 11:22 ~mysz napisał(a):
    > bolec dzieki:)

no to gratuluje zarobku ja na 2 fixach nie gram dt:)) pod pseudo infa o konwersji ale fakt wybili opor 37 kolejny ale teraz na fali optymistow ubiora i bedzie powrot w dol
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~al [77.79.194.*]
    jesli 0,37 nazywasz oporem to zostawię to bez komentarza :)
    jedziemy do 1,50 min. .. później ustalenie ceny emisji akcji :)

dzisiaj +/- ,42 moze ,44

Dnia 2018-07-10 o godz. 13:35 ~al napisał(a):
    > jesli 0,37 nazywasz oporem to zostawię to bez komentarza :)
    > jedziemy do 1,50 min. .. później ustalenie ceny emisji akcji :)
    >
    > dzisiaj +/- ,42 moze ,44
    >

tia 1,50 brawo zaraz bedziesz wyl ze cie ubrali:)))
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~al [77.79.194.*]
    chłopie nie siedzę tu i nie pierdzę tak jak ty.. wręcz przeciwnie cały czas zwiększam pakiet .. pogadamy za jakiś czas ..bez odbioru ...

Dnia 2018-07-10 o godz. 13:42 ~al napisał(a):
    > chłopie nie siedzę tu i nie pierdzę tak jak ty.. wręcz przeciwnie cały czas zwiększam pakiet .. pogadamy za jakiś czas ..bez odbioru ...
    >

kupuj kupuj takich jeleni tez potrzeba;)))pod co to ma rosnoc pod pseuda infa o konwercji podbili kurs fakt kto wzial 26-29 zarobil tylko tu duzo jeleni co bralo 80-1zl,popatrz na wyniki tej wydmuszkii wykres bedziesz wiedzial o czym pisze
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~Paweł [188.146.42.*]
    Boluś to wytłumacz po co maksymalizują cenę emisji żeby się sami ubrać to bez sensu przecież...
    Dnia 2018-07-10 o godz. 13:56 ~Paweł napisał(a):
    > Boluś to wytłumacz po co maksymalizują cenę emisji żeby się sami ubrać to bez sensu przecież...

niewiem Pawle dla mnie to ta cala konwersje knf powinien sprawdzic,ja patrze w wyniki spolki a tam tragedia,gdzie te umowy ustne tez tego niema 3 razy spolka zawieszana,wyrzucona na 2-fixy,dla mnie to jest wykres bankruta teraz jest podbitka nic wiecej jak to mialo miejsce przy 67-1zl potem 50-63 czas pokaze
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~Paweł [188.146.205.*]
    Niczego nie wykluczam boluś ale puki co jest więcej na tak niż na nie i może mieli cel wejść na fixy aby zbić cenę pod konwersje a teraz ją podbić bo na fixach łatwiej iść w dwie strony i całe dobre Infa są wstrzymane przez konwersje zobaczmy co czas przyniesie po całej tej procedurze ja obserwuje i czekam
    Przyznaj termo miał rację że po walnym będzie euforia więc pomyśl co będzie jak okaże się że jest jeezcze inwestor który wjedzie w spółkę może celowo to zrobili łamiąc trochę przytym zaufanie akcjonariatu zobaczmy cały czas czekam na te najważniejsze Infa gvn pozdrawiam
    Dnia 2018-07-10 o godz. 15:18 ~Paweł napisał(a):
    > Przyznaj termo miał rację że po walnym będzie euforia więc pomyśl co będzie jak okaże się że jest jeezcze inwestor który wjedzie w spółkę może celowo to zrobili łamiąc trochę przytym zaufanie akcjonariatu zobaczmy cały czas czekam na te najważniejsze Infa gvn pozdrawiam

no cos tam podbili Pawle,kto wzial po 26-29 to zarabil ale dla mnie to jest tylko i wylacznie podbitka nic wiecej a ta konwersja mi bardzo smierdzi ale no coz tym co wzieli po 26-29 nalezy pogratulowac ze trafili poki co w dolek i cos zarobili,pamietaj nawet najwieksze bankruty zwalaja i potem spekula podbija i na tym konczy sie przygoda z gielda ale czas pokaze
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~RA [94.254.129.*]
    Bolek ty to jednak musisz mieć puste zycie
    Dnia 2018-07-10 o godz. 15:35 ~RA napisał(a):
    > Bolek ty to jednak musisz mieć puste zycie

poprostu nie wierze w te bajki co tu opowiadaja:))
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~RA [94.254.129.*]
    Masz prawo ..:), ale po co tracić czas na spółkę, która cię nie interesuje :)..
    Dnia 2018-07-10 o godz. 15:42 ~RA napisał(a):
    > Masz prawo ..:), ale po co tracić czas na spółkę, która cię nie interesuje :)..

no widzisz kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie na forum po to jest a ze nie posiadam spolki to znaczy ze trace czas nie trace gram innymi spolkami:))a term sie przygladam jak mamia ludzi infami teraz,widac ze spekula tu podbija bo wyniki sa tragiczne
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~mcsieu [83.5.35.*]
    Ciekawy jestem, czy wszyscy, którzy sprzedali w dołku z inspiracji bolka i jemu podobnych wróżbitów, są zadowoleni z "uratowania kapitału" i "zminimalizowania straty" ? Przecież miało tu być już dno, albo gorzej, a minimum 20 gr, bo tam podobno była luka... Dziękujemy Ci bolku - giełdowy guru.
    Racja ciekawe czy ktoś ich teraz za to przeprosi bo sami się teraz pochwali szkoda ich
    Dnia 2018-07-10 o godz. 16:11 ~mcsieu napisał(a):
    > Ciekawy jestem, czy wszyscy, którzy sprzedali w dołku z inspiracji bolka i jemu podobnych wróżbitów, są zadowoleni z "uratowania kapitału" i "zminimalizowania straty" ? Przecież miało tu być już dno, albo gorzej, a minimum 20 gr, bo tam podobno była luka... Dziękujemy Ci bolku - giełdowy guru.

no ci co posluchali i sprzedali po 1zl a nie kupowali i odkupili 26-29 to cus zarobia na tej podbitce masz racje wiekszosc ubrana 80-1zl,jeszcze tu kolego mscicielu bedziesz dziekowal:))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.5.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bolek [37.47.43.*]
    Dnia 2018-07-10 o godz. 16:21 (usunięty) napisał(a):
    > (wiadomość usunięta przez moderatora)

cos tam kolego mscicielu namazgal ze moder sie wycial,niezdarzylem przeczytac;)))nie denerwuj sie tak ruch powrotny na termo nic wiecej
  • Re: kupione i sprzedane Autor: ~mcsielu [83.5.35.*]
    A kogo to obchodzi, w co ty wierzysz? Trzeba być totalnym idiotą, żeby swoje decyzje inwestycyjne opierać na wpisach jakiegoś bolka, który nawet poprawnie zdania po polsku nie potrafi sklecić. Masakra!!!
[x]
COREY -3,51% 0,22 2026-04-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.