Prezio mam takie grzecznościowe pytanko czy moglibyśmy zakończyć temat i pójść dalej i działać ,szkoda aby Spółka się marnowała mo i oczywiście akcjonariusze również chcieliby aby wreszcie coś ruszyło po przepraszacie się wzajemnie Ja również Przepraszam i pokażcie ze słowo droższe od pieniędzy powodzenia
Prezio Mnie polityka nie interesi lecz kasę powinieneś zwrócić ponieważ z Cuebie żaden biznesmen ,nic nie stworzyłeś a podobno miało być takie imperium a tu o ,wielki marzyciel taka prawda Prezio ,ty tylko umiesz kawały opowiadać ludzia o wielkich biznesach
Po co komu mail ,pytanko za ile odkupią Akcje straciłem tu wszystkie kasę ,Spółka od początku dołowała ,dobrze byłoby gdyby odkupili ponieważ to była bardzo nie udana inwestycja która doprowadziła do braku środków
Sorry nie sprzedam , nie zależy ,teraz Ty się martw ,czy oddasz czy nie ?,pogodzony z losem,jak to powiadają, straconego grosza nie ma co wspominać, tylko pracować wypada bo o naczej ma Cię ślepa nadzieja w ramionach ,pamiątkę z tej historii pozostanie z Mną nawet do smierci ten papier lecz nie sprzedam ,są zasady,a słów i obietnic nie rzuca się,jak psu ochłapy, moze i rozumu nie mam tyle Bóg wie ile,lecz zasady i słowa to nie psia mowa
Tak tylko pytanie ?
Dlaczego mam nie reagować ,przecież nie mam na Imię Św.Mikołaj następnie żaden z Mnie Don Wieku wóz ,skóra fura i buty z Niedźwiedzia ,przecież powieżałem kasę poważnym Inwestorą ,przecież to nie był program rozrywkowy ,przecież to nie była ruletka ,przecież możemy stanąć Twarzą w Twarz ,postawić diagnozę ,czy ta historia ma mieć na Imię ,darowizna ,o to jest pytanie ?
Panowie jest tylko jeden człowiek w krs z rady nadzorczej. Ja mam około 5000 akcji. Trzeba zgłosić walne zgromadzenie. Poszukać międzyczasie podmiot który kupi akcje firmy i chce wejść na gpw. Akcje są tylko zawieszone bezterminowo. Terminy do dochodzenia roszczeń mineły skarbowych ( prawdopodobnie).. więc spółka powinna być finansowo czysta z uprawnieniami do obrotu akcjami
Witam posiadałem 23000 akcji polymetal, w jakiś dziwny sposób w dmbzwbk zmienili mi na 1470, moje pytanie jak ich się pozbyć jestem stratny jakieś 6000zł. piotr-karpiak@wp.pl