Na poziomie 0,26 zakończyła się KOREKTA ! ----------------------------------------------------------------- dzisiaj już 0,29 jutro rozbiorą lub wycofają 2 zlecenia wyżej -podaż już znikoma . -------------------------------------
Dnia 2018-07-05 o godz. 11:18 ~mcsielu napisał(a): > Dyżurny multikomentator -specjalista giełdowy, obrońca inwestorów - Don Kichot - bolek. Z chrześcijańskim pozdrowieniem. Bez odbioru.
jakbys wujka bolka posluchal mscicielu to bys nie bral po 1zl;)))
Bardzo Cię proszę nie zwracaj się do mnie jak do mężczyzny, bo jestem kobietą. A co do moich inwestycji to bardzo Cię proszę nie komentuj bo oszukujesz tu wszystkich, za co Ci jeszcze płacą.
Dnia 2018-07-05 o godz. 11:55 ~Aida napisał(a): > Bardzo Cię proszę nie zwracaj się do mnie jak do mężczyzny, bo jestem kobietą. A co do moich inwestycji to bardzo Cię proszę nie komentuj bo oszukujesz tu wszystkich, za co Ci jeszcze płacą.
a to przepraszam masz racje wyjelem twoj post z marca masz racje ze jestes kobieta:)))
Dnia 2018-07-05 o godz. 12:22 ~Aida napisał(a): > nie pisze się "wyjełem" tylko WYJĄŁEM jeśli już w ogóle coś wyciągasz (ha ha ha). Podaj adres to Ci wyśle słownik poprawnej polszczyzny. >
no u mnie ortografia moze kuleje,ale tu jest forum gieldowe nie ortograficzne a fakty sa takie jakie sa nerwy cie ponosza bo kto tu platny naganiacz widac po twoim poscie Aida z marca kto ie ubral po 85gr a dzis kurs 29gr;)))
Z interpunkcją też kiepsko. Poza tym, klepiesz w kółko to samo. Było tyle, a jest tyle. Jest to fakt powszechnie znany. Chcesz zaistnieć, "wylansować" się, to napisz coś merytorycznego, a nie wskakuj na każdy wątek z tym samym tekstem. Nudzisz chłopie. Jedź na wakacje, wyluzuj, a przede wszystkim wyśpij się, bo nadajesz od samego rana. Brak snu szkodzi. Jak widać na załączonym obrazku.
Dnia 2018-07-05 o godz. 12:47 ~mcsielu napisał(a): > Z interpunkcją też kiepsko. Poza tym, klepiesz w kółko to samo. Było tyle, a jest tyle. Jest to fakt powszechnie znany. Chcesz zaistnieć, "wylansować" się, to napisz coś merytorycznego, a nie wskakuj na każdy wątek z tym samym tekstem. Nudzisz chłopie. Jedź na wakacje, wyluzuj, a przede wszystkim wyśpij się, bo nadajesz od samego rana. Brak snu szkodzi. Jak widać na załączonym obrazku.
ja przedstawiam fakty a nie mity jak wy a wakacji niestety nie ma dawno;)))fakty sa takie AIda naganiala 85gr kurs 29gr i tu sa fakty umowy ustneitd pod co to ma rosnac wystarczy spojrzec na wykres i w raporty
"Język", czyli "J.", też napisałaś wielką literą, a nie był to początek zdania. Nie jest to też nazwa własna. Trochę się czepiam, ale to dla poprawy humoru - jako antidotum na trutnia o ksywie - b.