• kerdos - akcje Autor: ~waldek [79.191.58.*]
    Czy moglibyście mi odświeżyć wątek o kerdos? Nie było mnie 6 miesięcy i po zalogowaniu się na konto maklerskie, zobaczyłem wycenę akcji KERDOS (na nieszczęście moje kupione dawno temu i zapomniane) na kwotę 5500 PLN, a sprzedać ich nie da się. Czy ktoś ma wiedzę co dalej z nimi robić? Dzięki za informacje.
  • Re: kerdos - akcje Autor: ~hohoho [95.151.251.*]
    Notowania sa zawieszone do 30 CZerwca.. takze powinny sie wznowic 02 Lipca..

No i w koncu powinni jakies info dac co ze sprawami w sadach ktrore sie tocza..

• Re: kerdos - akcje Autor: ~RED [89.229.89.*]
    Kerdos jest wykluczony z gpw a spółka jest zlikwidowana, koniec.
  • Re: kerdos - akcje Autor: ~hmmm [95.151.251.*]
    § 1
    Zarząd Giełdy, działając na podstawie § 174c ust. 2 oraz § 30 ust. 1 pkt 2) Regulaminu Giełdy w związku z § 4 Uchwały Nr 1387/2013 Zarządu Giełdy z dnia
    2 grudnia 2013 r. (z późn. zm.) w sprawie wyodrębnienia segmentu rynku regulowanego LISTA ALERTÓW oraz zasad i procedury kwalifikacji do tego segmentu, z uwagi na zakwalifikowanie akcji spółki KERDOS GROUP S.A.
    W UPADŁOŚCI po raz dziesiąty z rzędu do segmentu LISTA ALERTÓW oraz brak podjęcia przez tę spółkę odpowiednich działań zmierzających do usunięcia przesłanek do tej kwalifikacji w przyszłości, postanawia zawiesić obrót akcjami spółki KERDOS GROUP S.A. W UPADŁOŚCI, oznaczonymi kodem "PLHGNKA00028" - w okresie od dnia 3 kwietnia 2018 r. do dnia 30 czerwca 2018 r. (włącznie).
    § 2
    Na podstawie § 110 ust. 10 i 11 Regulaminu Giełdy, Zarząd Giełdy postanawia,
    co następuje:
    1) zlecenia maklerskie na akcje spółki KERDOS GROUP S.A. W UPADŁOŚCI, o których mowa w § 1, przekazane na giełdę, a nie zrealizowane do dnia
    29 marca 2018 r. (włącznie), tracą ważność po zakończeniu sesji giełdowej w tym dniu;
    2) w okresie zawieszenia, o którym mowa w § 1, zlecenia maklerskie na akcje spółki KERDOS GROUP S.A. W UPADŁOŚCI, o których mowa w § 1, nie będą przyjmowane.
    § 3
  • Re: kerdos wykluczenie z notowań Autor: ~niccc [83.26.224.*]
    Ale ważniejsze info to:

Uchwała Nr 362/2018 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 12 kwietnia 2018 r. w sprawie wykluczenia z obrotu giełdowego na Głównym Rynku GPW akcji spółki KERDOS GROUP S.A. W UPADŁOŚCI
    § 1

Na podstawie § 31 ust. 2 pkt 4) Regulaminu Giełdy, w związku z upływem terminu 6 miesięcy od dnia uprawomocnienia się postanowienia sądu o ogłoszeniu upadłości spółki KERDOS GROUP S.A. W UPADŁOŚCI, oraz
    w związku z art. 91 ust. 9 i 10 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie
    publicznej (...), Zarząd Giełdy postanawia wykluczyć z obrotu giełdowego akcje spółki KERDOS GROUP S.A. W UPADŁOŚCI, oznaczone kodem "PLHGNKA00028"
    - z dniem 19 kwietnia 2018 r.
    § 2
    Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.