jeśli "Orle" czyli Do Rzeczy wycenione było na 20 baniek (w wydaniu z tego tygodnia 3 str reklam) to na ile wyceniane jest WPROST ? ( w wydaniu z tego tygodnia 33 str reklam) czy na 200 baniek ?
Taka powinna być wyceną pmpg właśnie na 200-220 mln zł.
Gdyby wszystko w firmie było czyste i klarowne. Jakaś dywidenda. Nawet drobny skup. Klarowne prognoza na np. 10-12 mln zł. Jasne zagrania Pana lisieckiego to. . ...... p/e na poziomie ok. 18-20. Nikogo by nie powalalo na kolana . Tak jak i kurs 20 zł. Tylko że ...... nie jest klarownie i kurs 2.5-3.0 zł.
Wszystko zależy od prezesa. Dużo taniej raczej nie będzie a drożej ? ...... to zależy .....itd
jakie prognozy i co jeszcze ? szykuje następny przekręt i znowu cos sprzeda = sobie W grudniu ub roku mówił jest to nagrane że powołał dyrektora finansowego i po połowie stycznia poda planowane inwestycje itd. mowa trawa krasula moja ryczy bardziej wyraziście , jak słucham tego gościa to krew mnie zalewa jak można tak łżeć jak p...i...e...s np. 2 lata temu mówił o prognozie a potem zwalili kurs i odpis i Orle i bambuko , jak by był dżentelmenem dałbym mu w r...y...j a tak nie mogę