Jedno zasadnicze pytanie? Jak mozna akcjonariuszom ktorym scalono akcje w poprzednim roku 12.1 ,obnizyc ich wartosc nominalna do 0.20,skoro spolka posiada obligacje wartosci 1,1 PLN na akcje.To pewnie jakis zart.
Dobra wiadomoscia byloby gdyby te 29m PLN wrocilo do kasy minoxa. Prezes nie musialby wypisywac bzdurnych wyjasnien o plynnosci finansowej firmy,potrzebie obnizenia ceny nominalnej akcji, jak i koniecznosci drukowania kolejnych akcji co wiaze sie z drenazem kieszeni bylych i obecnych akcjonariuszy tej spolki. Sprawdziliscie kto zarzadza Maxcomers sp.zoo?
Ktos tu przesadza lub smieje sie akcjonariuszom w twarz? Lock up na akcje M-trans zawarty przy kursie 0.23 ,rozwiazany przy kursie 0.07. Spolka ma problemy z plynnoscia finansowa ,ale nie ma problemu z "zamrozeniem" 29milionowPLN na 9 lat. Moze ktos z was pozycza pieniadze na 9 lat nie majac na biezace oplaty? O raporcie finansowym ktory mial sie rzekomo ukazac zaraz po procesji"Bozego Ciala" nawet nie wspominam.
dobrze ci radze "mNX" masz szanse odrobić straty jeśli wyjdziesz z Govena i kupisz akcje Minox Znów ubrałeś się na górce miszczu -właśnie na Govena ,tak,tak tylko jeszcze nie wiesz ;) nie żartuje po złości czy coś tam...
...wiesz że na govena tym balonie jest 154mln szt akcji ! z nominałem 10gr ! a sprzedaż na 5,6,7,8,9,10gr jest zapchana zleceniami !!!! tak,tak jakby było mało na Govena ma być emisja-dodruk papiera w olbrzymiej ilości !!!
to co obejmiesz nowa?
co to za firma ta Govena z nominałem 10 gr ! ...gdzie wartość księgowa na akcję to 5gr-poniżej wartości nominalnej-perła !!!!!! NOWE MUSZĄ DRUKOWAĆ ZA POWYŻEJ 10 GROCHÓW NA TWOJEJ GOVENA !!! tu artykuł żebyś wiedział o co chodzi i jeden cytat ...chyba govena kasy nie ma...oj czyżby
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kurs-Goveny-spadl-o-80-proc-w-3-dni-7581760.html "...niezbędne jest posiadanie wkładu własnego w wysokości 4 324 403,45 zł, którego Govena nie ma. I właśnie, aby pozyskać te środki spółka planuje przeprowadzenie nowej emisji akcji jeszcze w tym roku..."
"mNX" masz zamiar przeprosić kiedyś drobnych akcjonariuszy za sianie tego fermentu?Naganiałeś na govena nawet na Presto
tam gdzie okazja odradzasz ,tam gdzie balon-wydmucha naganiasz dobrze słuchać twoich rad w odwrotną stronę ,tak,tak anty-wskaźnik
uciekaj z govena puki czas-znów będziesz miał straty!
Spółka działa do wydmuch na które naganiasz (Nestemedic, Govena itp.). Bankrutem to jesteś ty. Co widać, że nie komentowałeś podczas sesji, bo do roboty musiałeś iść bo przegrałeś wszystkie pieniądze. Jak chcesz to mogę cię zatrudnić u mnie do zamiatania, bo tylko do tego sie nadajesz.
To jest frustrat co traci na wszystkim czego się dotknie. A na mnx stracił najwięcej i sie już nie podniesie dlatego tak tu cały czas marudzi. Ciekawe, że się tak nie udziela na forum goveny czy nestmedica. Po prostu tam już grosze miał po minoxie :)
widze ze naganiacze dalej aktywni a szkoda ze kurs coraz nizej. Goveny n8e mam bo juz pisalem, obserwuje i mam zlewke z tych ich elektrycznych chinczykow hehe
Nestmedic zostalo mi niewiele.
Co do minox gdybym mial akcje dzis tyle co mialem to wycena portfela bylaby 5x nizsza haha wiec "ciekawie" masz slaby tok rozumowamia. o kursie po ktorym wsio sprzedalem 52-54 gr mozecie zapomniec. spolka ewidentnie wyprowadza poprzez dziwne wirtualne kombinacje ze swoimi wirtualnymi spolkami-slupami. Czekam z niecierpliwoscia na to co nieuchronne i czego sie tak boicie.
MAXCOMERS sp. z o.o. S.K.A to nowa nazwy spolki Minox Dewelopment czyli spolka ktora nie splacila obligacji zabezpieczonych na akcjach Minox ktore ma Yalcin haha
i ta spolka emituje obligacje za...29 mln zl hahahahaha.
dalej robia was w bambuko hehe
zabezpieczone wekslem, pewnie tak wypelnionym by można było go podważyć
szkoda mi czasu by sie nad nimi pastwic :)
ale dla naganiaczy liczy sie te 6 zer po 29 czyli 29 000 000 i jak tu wcisnac ten kit ulicy ze to super spolka hehe
całe szczescie, że juz nikt sie na to nie nabiera
już co najmniej z 10 x ciebie pytałem byś mi podał co składa się na te 55 mln o których BREDZISZ !!! ??
Bez odzewu
to tak samo wirtualna kwota jak te obligacje za 29 mln zł od MINOX Dewelompent hahaha znaczy tfu MAXCOMERS by się leszcze nie połapały, że to jest ta sama spółka
to tak samo wirtualna wycena jak umowy z Budimexem na 30 mln zł hahaha
kiedys placili dewidende to spolka jakos prezentowala sie czemu tak poszla na dno ? asbis wyplacila dewidende ma ogromne zyski ,a kurs w dol oco chodzi na tej gieldzie ? czy wszedzie sa waly ,spekula ... juz nie wspone o tauronie... powoli bierze mnie zniechecenie