• beda wzrosty Autor: ~emil56 [78.150.193.*]
    ja mam kupione po 9.20 i czekam nie kreci mnie maly zysk.
  • Re: beda wzrosty Autor: ~Andrzej [83.24.59.*]
    Z całym szacunkiem chyba włosów pod pachami !
  • Re: beda wzrosty Autor: ~slawio [31.178.71.*]
    Jak się ma po 9,20 to czym się ekscytować czekać aż będzie 11 i ewentualnie sprzedać, stracić ciężko.
    Ludzie pokupowali po 15 i wyżej Ci to muszą trochę poczekać, aż wyjdą na swoje. Trzeba poczekać aż wszystko wróci do normy PGE zacznie dzielić się zyskiem z akcjonariuszami itd. i muszę niestety to zapisać na minus dobrej zmianie choć nie jestem nastawiony jakoś negatywnie do nich nie potrafią po prostu zarządzać spółką myślą, że jak zatrzymają zyski to zrobią akcjonariuszy niech spróbują teraz emisję ulokować i ciekawe po ile po 11 ? 15 pln? Na wycenie PGE straciło MILIARDY napiszę im dużymi literami może w końcu oprzytomnieją

• Re: beda wzrosty Autor: ~Tomasz13 [212.160.172.*]
    Działania PiS spowodowały ucieczkę kapitału z polskiej giełdy. Kolego nie nazywaj dojnej zmiany dobrą. To kłóci się ze zdrowym rozsądkiem. Może ona jest i dobra, ale tylko dla członków tego układu polityczno-mafijnego. We Włoszech nazywa się to camorra, a w Polsce nazywa się PiS. Pamiętaj, że każda partia polityczna myśli przede wszystkim dobrem swoich członków. Dojna zmiana zawładnęła spółkami SP i ciągnie z tego niezłe profity. W krajach skandynawskich po takich działaniach rząd zostałby odwołany. W krajach anglosaskich sąd skazałby ich na więzienie.

• Re: beda wzrosty Autor: ~Pge [80.55.22.*]
    Czy jest szansa kupić po 6zł?
  • Re: beda wzrosty Autor: ~maac [89.64.22.*]
    Jest takie powiedzenie "srali muchy będzie wiosna", zamiast bez sensu politykować co jest już obłędem tego Narod, może trochę faktów: Stan linii przesyłowych - tragedia, Elektrownie, głównie węglowe, a co za tym idzie CO2 , zanieczyszczenia itd. Kopalnie zamiast rozwijać to zamykano, w efekcie 15 mln ton węgla import, a co do zarządzania to Bieńkowska najlepiej oceniła co się tam działo. Alternatywne źródła energii - wiatraki , jakiś przewalacz podpisał stałe ceny certyfikatów co zapewniło im eldorado - każdy wiatrak był rentowny kosztem oczywiście elektrowni węglowych i końcowego konsumenta. Elektrownie wodne - ostatnie wybudowane jeszcze za PRL i to tego wczesnego. Żadnej polityki energetycznej i nie dotyczy to tylko ostatnich rządów PO. A Polska niby przechodzi na elektromobilność, ciekawe skąd weżmiemy te energię - oczywiście import. Stan tego kraju prawie pod każdym względem jest żałosny. Z drugiej strony akcjonariuszowi należy się dywidenda jak psu zupa, No i mamy dylemat co rzad powinien zrobić ?. Aby było jasne ostatnio nałykałem trochę energetyków i wolałbym widzieć kolor zielony, z drugiej strony jeśli kraj ma na tym skorzystać, będzie mniej bolało
[x]
PGE 4,34% 10,58 2026-05-25 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.