• Wzrost kursu? Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Wyobrażacie sobie jaki może być zysk kwartalny, jeśli zaksięgują premie w 2Q? Myślę, że ruch na 1.20 jest jak najbardziej uzasadniony - poziom emisji za gotówkę. Przypominam, ze za gotówkę brał też po 1.20 członek RN. A potem się zobaczy...
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~Rodryg [46.134.126.*]
    Najlepiej przestańcie cokolwiek pisać, zaraz bolki, lolki i inne gady się rozpisza, będą wzrosty w swoim czasie.
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    Też tak myślę. Banda która kręci tu musi zdecydować jaki kierunek. Trzeba czekać.
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Premia w 3 Q zdajsie była wliczona.
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~mart [5.172.235.*]
    śmieć nie spółka
    no sorry zamrozili mi kasę na 2 tygodnie przez co nie mogłem wejść w MBP zgodnie z planem, tam było do zrobienia prawie 100%
    a teraz jeszcze spada
    śmieć
    Sprzedaj zapomnij i będzie spokój
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    @Mart
    Nie płacz tylko sprzedaj.
    nie płaczę tylko stwierdzam fakt
    problem w tym panowie że tu jest albo ślepa wiara w spółkę jak u Was albo różne wyssane z palca rewelacje jak u lakiluka
    Nie ślepa. Ja zwyczajnie sądzę że tu nie ma bata tylko jest jakiś sternik który decyduje kiedy ma pójść. Przemielilo się tyle akcji że każdy kto miałby wyjść dawno by swobodnie wyszedł. A tu miela i miela i wyjść nie mogą
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~Obserwator [89.64.61.*]
    To było raczej do przewidzenia że po tak długim zawieszeniu notowań po wznowieniu będzie zjazd na jeszcze dużo niższe poziomy.
    Przecież przed zawieszeniem tez non stop leciało w dół.
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~Sajmon [78.88.231.*]
    Spółka ma koszmarnie wiele wpadek - to fakt. Prawie nic nie robi, aby budować długotrwałą wiarygodność - to fakt. W sprawozdaniach liczne (jak na rangę dokumentów) błędy - to fakt. Nie ma zainteresowania spółką przez szersze grono inwestorów (spółka z kategorii zapomnianych) - to fakt. Z drugiej strony - spółka prawie bez długu, C/Z = 3,26 przy cenie 0,80 zł. Konkludując: jest nas tu prawdopodobnie kilku-kilkunastu "zakochanych" w spółce, którzy brali po 0,20-0,30-0,40. Część wyszło powyżej 1,00, część czeka mitycznych 2,00 wierząc, że jest tu ktoś, kto ma interes wyciągnąć do tego poziomu. A ja przypuszczam, że stanowimy niewielką część FF (który wynosi prawie 2,9 mln akcji), więc kilku "graczy" mając kilkadziesiąt K może kręcić kursem. Dopóki nie zjawi się więcej zainteresowanych spółką, będzie kręcenie... albo my wciągniemy zdecydowanie większą część FF. Gdybyśmy się skrzyknęli solidarnie, ale w polskim narodzie NIE MA ŻADNEJ WSPÓŁPRACY dla osiągnięcia wspólnej korzyści, tylko dążenie, aby jeden drugiego wykiwał.
    Kiedyś dawno temu jak kapitalizacja była na poziomie miliona pisałem z propozycją takiego pomysłu żeby wykupić te spolke. Ja jednak myślę że z tej starej gwardii zostało niewielu.. Większość odpadła na tej mielince w dol
    ja kupowałem po ok 0.6 na koniec 2016
    potem częściowo sprzedałem i odkupowałem przy kółkach
    od lutego 2018 większość sprzedałem i odkupiłem po 0.9x przed raportem
    nie powinienem narzekać bo jednak mam sumarycznie zysk ponad 100%
    ale gdybym nie kombinował to aktualnie nie miałbym nawet +50%
    a to długi okres
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~Rodryg [46.134.95.*]
    Potrzebny jest jakiś impuls, no bo kontrakty są, zysk jest a kurs jak zamurowany.
    to murowanie trwało juz bardzo długo nie sadzisz . pamietam pierwsze umowy , kurs moment skoczył do 1,2
    teraz spółka jest w całkowicie innym miejscu a kurs jest gdzie jest
    od czasu pamiętnego wywalania przez Szkopka we wrześniu 2017
    Myślę że Szkopek nadal tu działa. Tylko że jest mądrzejszy i teraz się nie ujawnia
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Ile razy mam Ci pisać, że on dawno akcji nie ma. Wyszedł w 3 dni, skasował 100% i siedzi gdzie indziej.
    Widzę, że sobie dalej pogrywacie. Uważajcie, bo jak dojedziecie do mojej średniej to odbiorę Wam wszystkie akcje :)
  • Re: Wzrost kursu? Autor: ~bolek [37.47.238.*]
    Dnia 2018-06-20 o godz. 14:05 ~Sajmon napisał(a):
    > Widzę, że sobie dalej pogrywacie. Uważajcie, bo jak dojedziecie do mojej średniej to odbiorę Wam wszystkie akcje :)

odbieraj odbieraj przynajmniej beda mieli komu wsypac papier
    Ja czekam na poziomie o 50-60% niższym.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.