• Dostępny nowy komunikat Autor: ~Pati [145.239.80.*]
    Jest nowy komunikat ze spółki link co myślicie?
  • Re: Dostępny nowy komunikat Autor: tobik69 [178.36.219.*]
    Prawda jest taka, że nawet jeśli taki Honduras jest mały to trzeba przyznać, że robota jest robiona dokładnie, po kolei i tam gdzie to ma sens (w Kazachstanie chyba chcieli odpuścić, że względu na nie spinający się budżet).
    Tam Skandynawia, tam Niemiec, potem Honduras a za chwilę będą newsy z EU z dużych rynków.
    Tak serio to myślałem, że jak wjadą infa z rynków EU (Skandynawia i Niemiec) to kurs ruszy a tu nic.....
    Fajnie mieć świadomość, że się zainwestowało w godną zaufania spółkę - a dobierać każdemu wolno:)
    I tak też czynię.
    A nie jak KK, który posiedzi na początek 3 miesiące:)))))) a byłem akcjonariuszem GBK przez 24h.
    Dobrze, że wyczułem smrodek taki jaki jest na Bumechu czy Ursusie ze stołków prezesowych.

No nic, jesteśmy skazani na sukces na Celinie;

pozdrawiam

• Re: Dostępny nowy komunikat Autor: ~Konrad [46.186.108.*]
    Kolejny rynek wpada. Co ciekawe biedny kraj, a leki droższe niż w Polsce. Swoją drogą super, że Celon realizuje przy okazji misję dostarczania tańszych leków wysokiej jakości, podejrzewam, że Salmex będzie 10 do 20 Eur tańszy... także pozytywne info dla Hondurasu

Seretide Diskus 50/500mcg, 60 dosis Precio público general: L. 1,712.12 = 61 Eur = 255 PLN

przyjąłem kurs 1EUR = 28 HNL
[x]
CLNPHARMA 0,47% 21,40 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.