te "mNX" a KNF i prokuratoura krajowa wiedzą o wałku na kursie GOVENA (tym balonie) marzec/kwiecień kto tak walił na tym wodospadzie w rynek akcjami ze złota ?
Chińczycy dadzą odcinać zyski za swoją ciężką pracę nierobą Polaczkom z firmy wydmuchy ? facet litości !
Już byś widział chiński kapitał w akcjonariacie a nie sypanie wodospadem ! Sprzedający pewnie obejmowali dużo taniej przed debiutem .
Dobrze ci radze sprzedaj ten syf GOVENA i wracaj na MINOX :D
te facio "mNX" wiesz że żeby zarobić nie wolno kierować się "anty-sentymentem" ani też sentymentem ,honorem,emocjami,itp,itd?
tylko zimna kalkulacja
czym więc się kierujesz ?
Pytanie-to ile warta jest 1 akcja(ile wartości firmy przypada na jedną) firmy GOVENA jeśli jest ich nadrukowane ponad !!! 154mln szt !! Pytanie 2 -co składa się na wartość księgową balona GOVENA że wynosi "aż" 8mln zł ,cóż to za majątki ?
Minox ma 55mln zł wartość księgowej i "tylko" 26mln szt akcji - proste porównanie więc(proso podziel) -jakie akcje i ile warte ?widzisz? czy nie dociera ?
"mNX" po Nestmedic,ubraniu się na Minox prawie przy 2zł i sprzedaży ok 50gr, Govena to kolejna twoja wtopa ! tak tak :D
facio "mNX" w takim razie dlaczego pod listy intencyjne wchodziłeś za prawie 2zł (czyt.powyżej 1zł) ?
kto pod listy intencyjne kupuje ? twój błąd ,strata masz bo sprzedałeś-nikt nie zmusił
miałbyś akcje nawet po te prawie 2zł teraz miałbyś okazje dokupić PP po 20gr albo uśrednić z rynku
sam się facet chłoszczesz :D
...tak przy okazji dostrzegam wałek na GOVENA pod donos do prokuratury,pomożesz ? 5marca GOVENA że niby już "umowa przedwstępna"z chińczykami...a 3tyg później wodospad ! ucieczka z akcji ! tak tak mistrzu ,donosicielu :D
Kolego. Ja mam tę akcje. Nie sprzedałem. Ma stratę póki co wirtualną. Powiedz mi po co komu PP po 20gr skoro mogę kupić po 11gr. Po 2 pisząc o kimś w roli krytyka że zgłosił do KNF czy innych instytucji to mogę domyślać się że to ktoś z Minox. Po 3 jeżeli ktoś podaje informacje o listach intencyjnych których nie było i nagłe kurs idzie do góry to jest jawne przestępstwo za które się karze i mam nadzieję że i zarząd Minoxa będzie ukarany.