• Jaki scenariusz obstawiacie na jutro? Autor: ~Józek [89.64.23.*]
    Ja myślę, że w piątek mieliśmy dołek. Od jutra lekkie wzrosty. Do końca tego tygodnia powinno być 14-15 groszy...
  • Re: Jaki scenariusz obstawiacie na jutro? Autor: ~Mnx [31.0.121.*]
    idź dzis i daj na tace modląc się o to haha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.144.43.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jaki scenariusz obstawiacie na jutro? Autor: ~messerschmitt [194.144.43.*]
    te "mNX" a KNF i prokuratoura krajowa wiedzą o wałku na kursie GOVENA (tym balonie) marzec/kwiecień
    kto tak walił na tym wodospadzie w rynek akcjami ze złota ?

Chińczycy dadzą odcinać zyski za swoją ciężką pracę nierobą Polaczkom z firmy wydmuchy ? facet litości !

Już byś widział chiński kapitał w akcjonariacie a nie sypanie wodospadem ! Sprzedający pewnie obejmowali dużo taniej przed debiutem .

Dobrze ci radze sprzedaj ten syf GOVENA i wracaj na MINOX :D

haha
    wolalbym na govenie stracic n8z wchodzic w smiecia minox 8 ta warszawska bande
  • Re: Jaki scenariusz obstawiacie na jutro? Autor: ~messerschmitt [194.144.43.*]
    te facio "mNX" wiesz że żeby zarobić nie wolno kierować się "anty-sentymentem" ani też sentymentem ,honorem,emocjami,itp,itd?

tylko zimna kalkulacja

czym więc się kierujesz ?

Pytanie-to ile warta jest 1 akcja(ile wartości firmy przypada na jedną) firmy GOVENA jeśli jest ich nadrukowane ponad !!! 154mln szt !!
    Pytanie 2 -co składa się na wartość księgową balona GOVENA że wynosi "aż" 8mln zł ,cóż to za majątki ?

Minox ma 55mln zł wartość księgowej i "tylko" 26mln szt akcji - proste porównanie więc(proso podziel) -jakie akcje i ile warte ?widzisz? czy nie dociera ?

"mNX" po Nestmedic,ubraniu się na Minox prawie przy 2zł i sprzedaży ok 50gr, Govena to kolejna twoja wtopa ! tak tak :D
    dziesiatki razy pisalem i prosiłem !!!!!!!!!!

podaj mi co sklada sie na ra wartosc ksiegowa min9x o ktorwj bezmyslnie piszesz ??!!

nawet sam biegly rewident napisal, ze wyceny aktywow sa delikatnie mowiac NIEREALNE !!!!
    facio "mNX" w takim razie dlaczego pod listy intencyjne wchodziłeś za prawie 2zł (czyt.powyżej 1zł) ?

kto pod listy intencyjne kupuje ? twój błąd ,strata masz bo sprzedałeś-nikt nie zmusił

miałbyś akcje nawet po te prawie 2zł teraz miałbyś okazje dokupić PP po 20gr albo uśrednić z rynku

sam się facet chłoszczesz :D

...tak przy okazji dostrzegam wałek na GOVENA pod donos do prokuratury,pomożesz ?
    5marca GOVENA że niby już "umowa przedwstępna"z chińczykami...a 3tyg później wodospad ! ucieczka z akcji !
    tak tak mistrzu ,donosicielu :D
    NIE ODPISAŁEŚ!! co sklada sie na te 50 mln o ktorych cos bredzisz ?!
  • Re: Jaki scenariusz obstawiacie na jutro? Autor: ~Paracelsus [94.254.149.*]
    Kolego. Ja mam tę akcje. Nie sprzedałem. Ma stratę póki co wirtualną. Powiedz mi po co komu PP po 20gr skoro mogę kupić po 11gr. Po 2 pisząc o kimś w roli krytyka że zgłosił do KNF czy innych instytucji to mogę domyślać się że to ktoś z Minox. Po 3 jeżeli ktoś podaje informacje o listach intencyjnych których nie było i nagłe kurs idzie do góry to jest jawne przestępstwo za które się karze i mam nadzieję że i zarząd Minoxa będzie ukarany.
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.