• Sonda Autor: ~akcjonariusz [188.146.162.*]
    Witam akcjonariuszy Coliana. Chcialbym przeprowadzic sonde ws wezwania i prosze o prawdziwe odpowiedzi. Czy odpowiadacie na wezwanie czy czekacie. Chodzi o to by pozniej miec sile walczyc z wąsem.
  • Re: Sonda Autor: ~84Felek [89.71.175.*]
    Czekam, jestem tutaj już od długiego czasu i za to co "robił" przez ostatnie kilka lat z kursem powinien dać znacznie więcej.
  • Re: Sonda Autor: ~Jutrzen [89.77.129.*]
    Jestem Tobą Felek. Tez się zestarzalem przy tym wąsie.
    Tym bardziej ze w cale nie tak dawno było 4.8
  • Re: Sonda Autor: ~Cierpliwy [188.146.237.*]
    Oczywiście, że czekam na wyższą cenę - w najgorszym przypadku (jak fundusze odpowiedzą) to sprzedam dopiero przy przymusowym. Tak więc frajerstwem byłoby sprzedać teraz przy tak niskiej cenie
  • Re: Sonda Autor: ~Aaaa [77.16.217.*]
    Za 6 zl oddamy i ani grosza mniej (jezeli fundusze nas nie sprzedadza) za to co robil wasaty przez te lata
  • Re: Sonda Autor: ~lolo [145.237.2.*]
    Rozumiem waszą determinację ale niesety prawda jest taka, że nie mamy prawie żadnego wpływu odnośnie ceny po której spółka będzie zdjęta z parkietu. Jeżeli Wąs się dogada z funduszami to nie pozostanie nam nic innego jak grzecznie się z tym pogodzić . Niestety to strasznie pazerny, sknerowaty gość i nie będzie chciał podnieść ceny znacząco . Myślę , że w wariancie bardzo optymistycznym możemy dojść do 4,50 zł. Wszystko się okaże ile po jutrzejszym dniu Wąs będzie mieć akcji , jeżeli będzie na granicy 90 % wtedy nie będzie chciał podnosić ceny, jeżeli jednak będzie mu sporo brakować wtedy jest szansa , że fundusze a tym samym my coś ugramy więcej.
  • Re: Sonda Autor: ~lesio [194.30.179.*]
    Ja też jestem tutaj tak długo, że nie tylko wąsy zapuściłem ale i korzenie. Wyrwać łatwo się nie dam
  • Re: Sonda Autor: ~Ma [109.241.89.*]
    Tanio nie oddam, niech spada!
  • Re: Sonda Autor: ~orenżenada [195.200.88.*]
    Ja tez nie oddaje,ale widać ze ktoś puscil zawor i sprzedaje od 2 dni po 4,05 i to nie male ilosci. Jeszcze w dodatku z ukrytego. Oj nieładnie.
[x]
COLIAN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.