Panie wykres mam takie jedno podstawowe pytanie ma pan akcje Daty,czy działa pan tu dzien i noc społecznie.Tak tylko pytam ,bo nikt zdrowy psychicznie nie pisze 1000siace postów bez celu.Jest tylko jedno wytłumaczenie jest pan modem na tym forum i za to sa pieniążki.Zgadłem he,he.Pozdrawiam i wiecej nie napisze zasilajac pana portfel.
Dnia 2018-07-08 o godz. 20:31 ~Xxl napisał(a): > Panie wykres mam takie jedno podstawowe pytanie ma pan akcje Daty,czy działa pan tu dzien i noc społecznie.Tak tylko pytam ,bo nikt zdrowy psychicznie nie pisze 1000siace postów bez celu.Jest tylko jedno wytłumaczenie jest pan modem na tym forum i za to sa pieniążki.Zgadłem he,he.Pozdrawiam i wiecej nie napisze zasilajac pana portfel.
nie zgadłeś... ;) i ni zasilasz mego portfela, ale gdybym faktycznie mógł zarabiać na ilości postów mądrych inaczej o mnie i do mnie, to byłbym multimilionerem... ;)
i jesteś 57., który zadaje mi to idiotyczne pytanie... a skoro sam sobie udzielasz odpowiedzi, o czym mam z tobą rozmawiać... a z tobą na zdrowie psychiczne czy inne bym się nie zamienił, bo ty to masz problem z moimi wpisami, a nie ja z twoimi...
ja tu nie działam społecznie, ani zarobkowo, ale ani tobie, ani komukolwiek nie zamierzam udowadniać, iz nie jestem wielbłądem, bo bardzo lubię być rozbawionym takimi wpisami jak twój... ;)
a teorie na mój temat były tu już ciekawsze od twojej, ale możesz sobie fantazjować dalej... pytanie (retoryczne) zaś brzmi: czemu tak boisz się moich postów...?
Miałem nie dac ci już zzarobić ,ale co mi tam masz jeszcze złotóweczke od tego posta.Masz od wierszówki czy od sztuki.Nie odpowiedziales na podstawowe pytanie MASZ AKCJE DATY.Po za tym bełkot jak zawsze.Koncze bez odbioru.Z tego co wiem Bankier za własne posty nie płaci.Pozdro i miłego zarabiania.
Dnia 2018-07-09 o godz. 09:03 ~Xxl napisał(a): > .... Z tego co wiem Bankier za własne posty nie płaci.
czyli próbowałeś zarabiać na swoich postach, ale zrezygnowali z ciebie, bo za niski poziom pisania reprezentujesz?... no cóż, nie dziwię się, że zrezygnowali z ciebie, ja też bym cię do tego nie zatrudnił, bo nie masz wiedzy, ani, polotu, ani dystansu,ani bogatego słownictwa...
krótko wytrzymałeś... ;) takich niesłownych jak ty to wielu... nie mogą wytrzymać i przegrywają z kompulsywna potrzebą pisania do mnie...
nie dostaniesz odpowiedzi tak jak twoi poprzednicy - i co mi zrobisz?... nie mam zwyczaju pisania o swych przeszłych, obecnych czy planowanych inwestycjach... takie bicie piany na forum zostawiam takim jak ty... ;)
i nie obiecuj, ze bez odbioru, bo za kwadrans znów nasmęcisz na wykresa... ;)