• 3 grosze Autor: ~X12 [188.146.98.*]
    Podobno strach ma wielkie oczy?
  • Re: 3 grosze Autor: ~Le [94.254.135.*]
    Z tego raportu to jakby chcieli promy kosmiczne budować. Jedna wielka zagadka tyle akcji wypuścili A dalej mają w plecy trochę by opylili przy dobrej cenie i już by mieli finansowanie na razie nie polecam kupować puki nie zwołają walnego
  • Re: 3 grosze Autor: ~Zdzicho [188.146.41.*]
    Raport kiepski ale jedna istotna sprawa to konieczność zwołania walnego celem podjecia decyzji o dalszej działalności lub likwidacji. Pytanie to kto podbijał cenę akcji do 13 groszy skoro brak podstaw , co znaczy że ktoś manipulował kursem, to czym się zajmują kolesie z KNF.
  • Re: 3 grosze Autor: ~dr_wezol [94.229.218.*]
    Dnia 2018-05-31 o godz. 12:33 ~Zdzicho napisał(a):
    > Raport kiepski ale jedna istotna sprawa to konieczność zwołania walnego celem podjecia decyzji o dalszej działalności lub likwidacji. Pytanie to kto podbijał cenę akcji do 13 groszy skoro brak podstaw , co znaczy że ktoś manipulował kursem, to czym się zajmują kolesie z KNF.

Zdzichu, ja sam kupowałem po garści po 13 groszy, o czym zreszta pisałem i z czego dumny nie jestem... I niestety, pewnie nie tylko ja
  • Re: 3 grosze Autor: lulu0071 [178.37.138.*]
    ja to już tu zaglądam tylko z przerażeniem ....
  • Re: 3 grosze Autor: ~Akcjonariusz_GNR [31.0.69.*]
    Ja też kupowałem po 8,9,10 i 11 groszy. Tę cenę to my sami nakręcilismy wierząc w spółkę. Nikt tym nie manipulował. Myślę, to moja opinia, że walnie wiele wyjaśni i będzie dla Nas inwestorów pozytywne, czyli uzupełnienie kapitału i ruszenie z biznesem.
  • Re: 3 grosze Autor: ~Le [94.254.142.*]
    nie wiem czy to specjalnie ale ruchy na S są bardzo czytelne jak ktoś chciał mocno sprzedać mógł to zrobić z ukrycia teraz nawet po 3 gr nie sprzeda. Ale jaja medical cannabis po 2 gr !!!. Może chodzi o niską kapitalizację przed przejęciem, nie znam się na tym. macie jakąś opinię na ten temat ?
  • Re: 3 grosze Autor: ~Zdzicho [85.234.254.*]
    Prawda jest taka że nasza niby giełda to jedna wielka szulernia, w krajach o solidnym systemie sądowniczym takie numery nie przejdą , dlatego wielu spekulantów jest właśnie na rynkach krajów rozwijających się a zwłaszcza gdzie sądownictwo jest tak "szczelne" że i wieloryb przez zarzucone sieci swobodnie przepływa.
  • Re: 3 grosze Autor: ~Zdzicho [85.234.254.*]
    Co do rozważań o przyszłość tej spółki to raczej mgliste na chwilę obecną ale z drugiej strony nie po to to ratowali i RX kupił sporo akcji (tu uwaga iż ta spółka została zarejestrowana chwile prze ich zakupem) by teraz to poszło w diabły. No chyba że plany nie wypaliły i wolą to zamknąć niż dalej brnąc w bagno.
    Ja będą kupował zwłaszcza po tak "atrakcyjnej" cenie najwyżej będę miał większą stratę, no cóż jak już pisałem to szulernia ale czasami udaje się na niej zarobić. Jak będzie to czas pokaże, życzę wszystkim jednak odrobienia strat oraz godziwego zarobku.
  • Re: 3 grosze Autor: ~Akcjonariusz_GNR [193.105.75.*]
    Też uważam, że nie po to ratowali spółkę, żeby teraz wycofać się, pomysł na biznes ciekawy i z ogromną szansą na sukces. Tylko rozczarowali Nas, że tyle miesięcy minęło a tu brak konkretnych komunikatów i stąd ten spadek z 13 do 3 gr. Jednak teraz myślę, że walne w końcu ruszy całą karuzelę i biznes ruszy, to zastrzegam moja opinia, jednak taki czytelny komunikat to trochę potrwa, procedury itd. to zrobi nam się koniec lata, stąd myślę że jednak zaliczymy 1 gr.
  • Re: 3 grosze Autor: ~Zdzicho [188.146.36.*]
    Uważam że jeśli nie będzie na walnym decyzji o likwidacji to raczej wątpliwa aby spadło na 1 gr. Najprawdopodobniej liźnie 2 gr ale nie spodziewał się bym jakiś wielkich pakietów. Nowe akcje były brane po 4 grosze więc już i tak są poniżej ceny emisyjnej. Scalenie akcji tez mało prawdopodobne ponieważ na ciągłych trudniej będzie im manipulować kursem i robić takie podbitki jak ostatnio.
    Pozostaje czekać na walne ale jednocześnie trzymać rękę na pulsie bo mogą pod nie zrobić jazdę.
  • Re: 3 grosze Autor: ~Zdzicho [188.146.110.*]
    No i zapadła grobowa cisza, forum już prawie martwe jak nasza spółka. A tak na temat to proszę tego co to wystawił batona na S po 4 o info tak dla ciekawości jaki to ma sens blokowac ew. wzrosty, co nie zależy mu na wyższej cenie a może to ten sam co poprzednio zablokował S na 13 też batonem 500 tys. Pytam bo już nie wiem czy to jacyś kamikadze czy z czystej perwersji. Trzeba zacząć uczyczyc się tej gieldy chyba od nowa bo obecna wiedza już jest nieprzydatna, teraz pewnie weszło mowe lepsze, bardziej wyrachowane, perfidne, k ....ie złodziejstwo.
  • Re: 3 grosze Autor: ~Akcjonariusz_GNR [37.248.160.*]
    Faktycznie sensu w tym batonie po 4 to brak, tak samo jak było przy 13, sam zastanawiałem się czy to jakaś strategia, ale myślę, że to albo bezmyślność albo czysta złośliwość albo coś tam zarobiłem i mam wszystkich w du..e
  • Re: 3 grosze Autor: ~Zdzicho [91.210.245.*]
    Pewnie wszystkiego po troch ale najwięcej to masochistyczna perwersja
  • Re: 3 grosze Autor: lulu0071 [178.37.139.*]
    ja tu codziennie zaglądam i liczę na jakieś wzrosty, ale tak jak piszesz.... padaka totalna...., ale co zrobić ? jedynie mogę to trzymać, chociaż pamiętam jak pisałem o milionach, a zdzicho mnie wyśmiewał.....
  • Re: 3 grosze Autor: ~Zdzicho [188.146.109.*]
    Poczytalem dzisiaj o dostępności maryski w aptekach i okazuje się że jak zwykle martwy przepis, dostępność zerowa, aptekarze sami niewiele wiedza, brak dostawcy itd. Ale jak by chodziło o podwyżki diet poselskich to błyskawicznie by ustawa obowiazywała ze spłatą 6 miesiecy wstecz.
  • Re: 3 grosze Autor: ~Zdzicho [188.146.109.*]
    Czyli jest w tym potencjał ale pytanie czy zarząd faktycznie działa w tym zakresie czy tylko udaje że coś robi bo na to wskazują wszelkie ich działania a właściwie ich brak
[x]
GENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.