Zrobiłem takie małe "kółeczko" jeśli wiesz o czym mówię w związku z tym końcówka mnie nie interesuje ............a ty dalej czekaj aż cię wrzody zjedzą z zawiści ,poniżania i pouczania innych ...
Po raz kolejny pytam czy jesteś w ogóle posiadaczem akcji ACP czy wynajętym klakierem Avisi ??
z twoją głowa "in' coś nie tak jak kółeczka w głowie ci się krecą, a obrażasz to ty, ja podaję fakty, a ty piszesz dyrdymały, naciągasz ludzi, to co robisz jest obłudą, chyba ze z głową masz cos nie tak , nie odróżniasz faktów od dyrdymałów
"in" to z ciebie mały kazio spekulant, jak ty takie małe, czy maciupeńkie kółeczka kręcisz, pzrecież sam sam w ten sposób tak naprawdę dołujesz asseco, a z drugiej strony namawiasz osoby do zakupów. to co robisz na forach to jest obłudą, okłamujesz kolegów i obrażasz ich wciskając im swoje dyrdymały, masz ludzi na forach frajerów.
Chłopaku ! jestem szczęśliwym długoletnim posiadaczem akcji ACP i wróżę im świetlaną przyszłość. Przestrzegam przed takimi jak wy ....pachołkami funduszy które okradają drobnych akcjonariouszy z akcji . Wszystko co pisałem to fakty i ścisłe informacje a ty i twój marek cały czas straszycie i wrózycie katastrofę.
Przyznajcie się do porażki i odjedźcie w spokoju !! Albo sobie kupcie trochę akcji bo jeszcze są tanie !!