Już jedynka z przodu. Co na to powiecie cieniaski i naganiacze na wzrosty?? Kto ma rację? Gdy dojdzie do odpowiedniej ceny to rozwaze (zakładam, że rozwaze!) złożenie preziowi oferty odkupu jego pakietu... i jak do tego dojdzie to wtedy wyprowadze spółkę na prostą i zobaczycie jak kurs powinien wyglądać. Pozdrawiam rozsądnych i cierpliwych.
Dziwne... Od ponad roku siedzisz tu i wypisujesz same złe rzeczy nt spółki i prezesa. A teraz nagle byś chciał składać oferty jak kurs jest bardzo nisko. To jednak coś spółka jest warta, tzn. jej aktywa? Więc po co piszesz jaka to zła jest? I nie pisz mi, że Wprost i Do Rzeczy są warte razem 20mln.
W mojej ocenie są warte znacznie i to znacznie mniej ale ja się mogę mylić a poza tym jest to moje zdanie i nikt nim nie powinien się sugerować podejmując decyzje inwestycyjne.
Ja nic nie sugeruję, ja tylko wyrażam moje prywatne zdanie, którym nikt nie powinien się sugerować podejmując decyzje inwestycyjne... nic więcej. Nie napiszę Ci ile jest to wg mnie wart bo bys się załamał! Popatrz na kurs i oceń kto ma rację Ty czy ja!