• Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~X12 [188.146.235.*]
    Nie dobrze.
  • Re: Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~Zdzicho [91.210.245.*]
    Bardzo to zastanawiające bo przecież kilkaset złotych można wysupłać i kupić te naście tysięcy aby sprzedać drożej ??? i tu zaczyna się moim zdaniem problem ponieważ chyba większość albo już wytrzepana finansowo (tyko te kilkaset złotych to raczej nie problem) ale co bardziej prawdopodobne drobni boją się że to jeszcze spadnie (wielce prawdopodobne) więc stracą i/albo nie wierzą już w jakiekolwiek odbicie i wolą nie ryzykować.
    Tak więc problem jest w samej spółce i jej działaniach oraz niestety w samych inwestorach którzy liczą że wszystko dostaną na tacy, jak spadki to strach kupić bo stracą a jak wzrosty to strach sprzedać bo może jeszcze urośnie.
    Drodzy inwestorzy więcej odwagi a jak jej brak to proponuję rezygnację z giełdy bo szkoda waszego czasu i pieniędzy lepiej je wydać na zachcianki.

• Re: Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~Le [94.254.129.*]
    A co Ty się dziwisz Drobnym Inwestorom jak ja Jeżeli to rosło tylko pod wpisy dr_wezoła to naprawdę Lipa bo ze spółki zero info
  • Re: Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~dr_wezol [37.47.181.*]
    No, nie sądzę, żebym to ja miał wpływ na wcześniejsze wzrosty.
    Teraz być może ktoś się obawia, że tego 30 maja raportu też nie będzie i spółkę zawieszą.
    Ja - mówiąc szczerze- też się obawiam. Ta spółka to jedna z większych moich porażek jak dotąd. Na szczęście są inne spółki.
    Ok, rozumiem obawy przed ew. brakiem raportu, chociaż jak lub może jeśli będzie to niczego ciekawego raczej po nim nie oczekuję.
    Dnia 2018-05-28 o godz. 13:15 ~Zdzicho napisał(a):
    > Ok, rozumiem obawy przed ew. brakiem raportu, chociaż jak lub może jeśli będzie to niczego ciekawego raczej po nim nie oczekuję.

Ja też nie. Będę zadowolony, jeśli w ogóle będzie
    A tak swoją droga doktorku jak byś od czas do czasu wrzucił jakiś ciekawy nawet laborat z uwagi na oczekiwania drobnych inwestorów, tak na pokrzepienie serc. Spora część utożsamia cię ze wzrostami to spełnij ich oczekiwania, ja ze swojej strony deklaruje powstrzymać się od uwag co do ich długości, jeśli może to pomóc wzrostowi kursu, a jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi.
    Pozdrawiam
    Sorry, ale ja tu już książkę napisałem i nic to nie dało. Wiedziałem, że wejście w marychę wymaga czasu, ale do licha - ile tego czasu trzeba? Jeszcze mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, ale wiadomo, czyją matką jest nadzieja.
    Teraz to ja poczekam, aż spółka się odezwie. Pytanie czy i kiedy to nastąpi. Życzę wszystkim lepszych inwestycji od tej mojej w Genergy.
  • Re: Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~Le [94.254.142.*]
    ja myślę że medical cannabis już straciło swoją szansę
    Dnia 2018-05-28 o godz. 16:32 ~Le napisał(a):
    > ja myślę że medical cannabis już straciło swoją szansę

Niestety, to może być prawda.
  • Re: Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~Zdzicho [188.146.231.*]
    Panowie po co takie czarne chmury, myślę że jednak komus zależy na namieszaniu nam w głowach, bo z jakiego powodu wystawił dopiero teraz skoro kilka razy było już po 4 to spokojnie mógł dorzucić a nie czekać niby do raportu w którym nic raczej szczególnego nie oczekiwał bym.
  • Re: Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~Kukis [5.174.129.*]
    Też mnie to zastanawia przecież mógł znienacka sprzedać kiedy na K stało 400k a tak sprzedał tylko 200k
  • Re: Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~Zdzicho [188.146.231.*]
    Nic, poczekamy do środy to powinno się wyjaśnić czy było to związane z raportem i jego treścią czy jednak inne powody. Doradzam spokój a jeśli jednak ktoś się boi to zapraszam do sprzedaży chętnie kupię jeszcze taniej, po 3 a nawet 2.
  • Re: Brak popytu przy 4 groszach Autor: ~X12 [188.146.33.*]
    Jest info .zobaczymy jutro . pozdrawiam
[x]
GENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.