Mamy bardzo ciekawą sytuację :)))))))))) Ktoś kto kupuje dziś akcje, płaci za nie po 1,70 bo zaraz w postaci dywidendy dostanie zwrot 23gr :))))))))) Za rok dywidenda może wynieść ponad 20% na tak kupione akcje :)))))))))))))
Dnia 2018-05-23 o godz. 15:28 ~janek napisał(a): > Mamy bardzo ciekawą sytuację :)))))))))) > Ktoś kto kupuje dziś akcje, płaci za nie po 1,70 bo zaraz w postaci dywidendy dostanie zwrot 23gr :))))))))) > Za rok dywidenda może wynieść ponad 20% na tak kupione akcje :)))))))))))))
ściemniasz podwójnie: 23 gr - uściślij: netto czy brutto? i ty gwarantujesz, ze tym razem po odcięciu dywidendy kurs nie spadnie, jak po ostatnich CZTERECH dywidendach, po których wciąż jesteś w plecy?...
Dnia 2018-05-23 o godz. 15:34 ~janek napisał(a): > Masz dobrze naganiać i ma spaść :)))))))))) > Bo ja chcę dokupić jak największy pakiecik pod następną ponad 20% dywidendę :))))))))))
od kiedy tu trzeba naganiać/ wystarczą twoje wpisy o dywidendzie i kurs spada... :D
Dnia 2018-05-23 o godz. 15:42 ~janek napisał(a): > Ma znaczenie :))))))))) > Bo jak już będzie po 1 zl i wypłacą 1 zł dywidendy to resztę akcji oddasz mi za darmo :))))))))))))))))) > > Wiesz jaką wtedy będę miał przebitkę na kolejnej dywidendzie ? :))))))))))))))))))))))
Tak, twoim kumplom z trzepaka i tobie w szczególności zakupię karton lizaków :))))))))) Gdy taki fakt zaistnieje :))))))) Oczywiście żeby wam za bardzo przykro nie było :)))))))))))))