witam inwestorzy,
Wyjeżdżam na kilka tygodni i nie chcę zostać z niesprzedanym pakietem jak niektórzy w tamtym roku. Czy jest szansa, ze to ruszy? Czy spokojnie mogę sobie mogę wypoczywać w Argentynie . LUKARDI twierdzi, ze ma znaczny pakiet, wiec niech się obudzi :) wracam i chce widzieć złotówki :)
Wydaje mi się, że jest duża szansa, żeby kurs w tym roku urósł na kilka zł. Ale kiedy to nastąpi? Nie podejmuję się tego prognozować. Spokojnie czekam.
wyniki wyniki chlopaki z luk i aq tez beda chcieli zarobic, musza rozwinac firme i wpuscic jakis fund do akcjonariatu to dostanie samozaplonu i kilka lat wzrostow ale najpierw, realne dzialania (ktore sa) a pozniej wyniki poki co bedzie taki sezon ogorkowy
Dnia 2018-05-23 o godz. 12:26 ~luk napisał(a): > wyniki wyniki > chlopaki z luk i aq tez beda chcieli zarobic, musza rozwinac firme i wpuscic jakis fund do akcjonariatu to dostanie samozaplonu i kilka lat wzrostow > ale najpierw, realne dzialania (ktore sa) a pozniej wyniki > poki co bedzie taki sezon ogorkowy
tu się zgadzam ale co do kursu to nigdy nic nie jest proste bo pamiętam tu wyższe kursy chociaż nic na to nie wskazywało chyba że ruchy spekuły i czekamy na powtórkę prawda?
Ciekawe, czy głównych akcjonariuszy nie boli, że kiedyś akcja kosztowała 16 zł, a teraz ledwo złotówkę mogą przebić. Zrobią z tym coś czy się tak będziemy kisić jak ogóry w beczce?
Co to ktoś trochę podniesie, to za chwilę to zdołują. Nie wiem już czy to uśredniać w nieskończoność. I tak już se uśrednilem od ok. 2.40 na 1.48. Co miesiąc coś dokupować na tych spadkach poniżej złotka? A z płynnością to już lepij wogóle zapomnieć.