• KURS CZY KURSK? Autor: ~paragon [89.70.150.*]
    witam inwestorzy,
    Wyjeżdżam na kilka tygodni i nie chcę zostać z niesprzedanym pakietem jak niektórzy w tamtym roku. Czy jest szansa, ze to ruszy? Czy spokojnie mogę sobie mogę wypoczywać w Argentynie . LUKARDI twierdzi, ze ma znaczny pakiet, wiec niech się obudzi :) wracam i chce widzieć złotówki :)
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~mati [193.239.39.*]
    a ze sobie taki żarcik zapodam - to w Argentynie nie ma neta??? :)

oby te złotówki szybko przyszły a najlepiej to kilka, kilkanaście...
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~paragon [89.70.150.*]
    no net to słaby jest tam gdzie będę, a Nie chce siedzieć cały czas przed kompem:) wolałbym przyjechać i kurs zobaczyć dwucyfrowy :)
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~Zdzich [195.158.247.*]
    Wydaje mi się, że jest duża szansa, żeby kurs w tym roku urósł na kilka zł. Ale kiedy to nastąpi? Nie podejmuję się tego prognozować. Spokojnie czekam.
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~luk [185.201.68.*]
    wyniki wyniki
    chlopaki z luk i aq tez beda chcieli zarobic, musza rozwinac firme i wpuscic jakis fund do akcjonariatu to dostanie samozaplonu i kilka lat wzrostow
    ale najpierw, realne dzialania (ktore sa) a pozniej wyniki
    poki co bedzie taki sezon ogorkowy
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~ted123 [188.146.171.*]
    Dnia 2018-05-23 o godz. 12:26 ~luk napisał(a):
    > wyniki wyniki
    > chlopaki z luk i aq tez beda chcieli zarobic, musza rozwinac firme i wpuscic jakis fund do akcjonariatu to dostanie samozaplonu i kilka lat wzrostow
    > ale najpierw, realne dzialania (ktore sa) a pozniej wyniki
    > poki co bedzie taki sezon ogorkowy

tu się zgadzam ale co do kursu to nigdy nic nie jest proste bo pamiętam tu wyższe kursy chociaż nic na to nie wskazywało chyba że ruchy spekuły i czekamy na powtórkę prawda?
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~luk [193.19.165.*]
    no my z forum tym nie bujeniemy raczej :)
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~Piter1982 [46.134.65.*]
    https://m.bankier.pl/wiadomosc/LUKARDI-Rezygnacja-osob-nadzorujacych-7593202.html
    Czy to znowu spadnie, czy może wręcz przeciwnie?
    Ciekawe co to za przetasowania kadrowe? Czyżby podział stołków między Lukardi, a Akquinet?
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~lukarti [188.146.168.*]
    Na 100%. Warzec główny akcjonariusz lukardi zrobił miejsce dla kogoś z aquinet
    Ciekawe, czy głównych akcjonariuszy nie boli, że kiedyś akcja kosztowała 16 zł, a teraz ledwo złotówkę mogą przebić. Zrobią z tym coś czy się tak będziemy kisić jak ogóry w beczce?
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~Piter1982 [94.232.35.*]
    Co to ktoś trochę podniesie, to za chwilę to zdołują. Nie wiem już czy to uśredniać w nieskończoność. I tak już se uśrednilem od ok. 2.40 na 1.48. Co miesiąc coś dokupować na tych spadkach poniżej złotka? A z płynnością to już lepij wogóle zapomnieć.
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~luk [185.201.68.*]
    spokojnie
    ja mam wyzsza srednia i nie pekam
    teraz szkoda oddawac bo moga nawet dotkanc znow to 0,7xx i co to zmiei jak nie znasz dnia ani godziny :)
  • Re: KURS CZY KURSK? Autor: ~Zdzich [37.72.125.*]
    No właśnie, może się kisić kilka miesięcy, a potem w tydzień skoczyć na 4 zł. Nie ma się co gorączkować. Może cierpliwość zostanie wynagrodzona.
[x]
LUKARDI -16,74% 0,40 2025-10-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.