• 31,80 powinno odbić Autor: ~Ekonomista [188.146.104.*]
    Cena jest poniżej rynku powinno odbić od dna
  • Re: 31,80 powinno odbić Autor: ~Dno [37.47.168.*]
    Tylko gdzie dno bo nie widac??
  • Re: 31,80 powinno odbić Autor: ~inwestor2 [31.0.123.*]
    Jak gdzie dno? Jeśli spakula zechce, to ono będzie na poziomie 22 lub niżej i nic z tym nie zrobisz! Ale ciekawe czy ta rekomendacja nie jest podana dla ściemy, bo już nie raz pseudo analityk podawał coś, co nie miało pokrycia w rzeczywistości, a naciągało kolejnych naiwnych. A tak ciekawa ile ten co to podał dostał kasy od zainteresowanych taką rekomendacją!
  • Re: 31,80 powinno odbić Autor: ~Bank [77.253.98.*]
    Wszelkie REKOMENDACJE są NIC NIE WARTE !!!
    Tu jest Warszawa i GPW taką rekomendację może wystawić każdy miłośnik piwa.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~inwestor [5.172.238.*]
    Ten kretyn z BZWBK pisze takie bzdury, że można się spodziewać, iż się naćpał lub faktycznie, jak pisałeś to miłośnik piwa pitego pod budką. Ciekawe, dlaczego taki skrupulatny nie był w ocenie pleya jak namawiał ludzi do kupna akcji? Widać, że facet ma w tym jakiś interes, bo jak można oceniać tak bezmyślnie i w taki sposób największego operatora telefonii w Polsce, przecież ten pseudo fachowiec nie wie o czym mówi, albo ma w tym interes?.I każdy kto to przeczyta, dojdzie do podobnych wniosków jak ja - pozdrawiam (acha nie dajcie się manipulować).
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Luki [94.254.240.*]
    Oni zawsze mysla jak wykiwac indywidualnych mam tam konto i zawsze jest odwrotnie jak oni pisza,może raz na 100 rekomendacji im się uda ale to pewnie zbieg okolicznosci, jak z zakładałem konto 8 lat temu i gralem pod ich wyceny i analizy zawsze bylem w plecy
[x]
PLAY -0,36% 38,52 2020-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.