ile to warte? przychów w 1kw zero, strata 170k. umów brak, aktywa 1.8 mln a wycena 10mln? na ten moment jest drogo. bez emisji bedzie ciężko. naganiacze wieszczą sukces ale robili to też kilka miesięcy temu a tu do tego sukcesu ciągle daleko a patrząc na kurs to nawet jakby dalej. nawet Kosiński sypie. FF prawie 49%. w skrócie to perła
Dnia 2018-05-20 o godz. 23:57 ~src napisał(a): > ile to warte? przychów w 1kw zero, strata 170k. umów brak, aktywa 1.8 mln a wycena 10mln? na ten moment jest drogo. bez emisji bedzie ciężko. naganiacze wieszczą sukces ale robili to też kilka miesięcy temu a tu do tego sukcesu ciągle daleko a patrząc na kurs to nawet jakby dalej. nawet Kosiński sypie. FF prawie 49%. w skrócie to perła
przy takiej wycenie to papier nie jest warty 20gr jest luka,a co moga pisac naganiacze jak zostali ubrani po 90-1zl wiekszosc plus usredniaja,gdzie te umowy jeszcze pisza ze ktos zbiera po 50gr dla mnie wrecz przeciwnie ktos wywala tylko komu to oddac teraz jak arkusz kupna pusty wieksza ilosc:)))
No tak. Zapomniałem. Tu forum tylko dla posiadaczy. Jak ktoś z boku oceni spółkę kontrujac puste naganianie jest posadzany o nieczyste intencje. A życzenia kij wam w oko kieruj do władz spółki bo to ona Wam wodze z mózgu robiła komunikatami o pokazach, konwersjach i "umowach" na swoje cuda. Konkretów zero. Fixy uzasadnione
To prawda boli te 50 gr , a jak będzie boleć 40? Przełyku 30 ból zniknie bo to juz poza granicami . Niestety wpuscili w maliny, lepiej było zasadzie za te kasę , rok temu a dzisiaj zbierać pieniądze, praca uszlachetnia, spekulacja zabija.
Potwierdzam dziś lub na dniach fajne info, a leszcze jak zwykle na peronie bez akcji i dobrze wam tak po 5zl kupicie niedługo a jak dłużej będziecie zwlekać.to i po 100zl za.rom wasz wybór wasza kasa.mnienniendo tego ważne że ja zarobię na was, przeciez zawsze chodzi tylko o zysk
A kim ty jestes leszczu by cokolwiek potwierdzac ?
Pampers przecieka ? Radzę szybko wymienić bo niedługo kurs zanurkuje poniżej 0,50.
Informacja potwierdzona :)
Ja mam ok 100k akcji i mam kontakt z prezesem i wiem że tu będzie 100zeta za rok wy możecie mi naskoczyć tylko leszcze, naganianie sobie dalej na spadki dzięki wam dokupuje czasem taniej po coraz niższej cenie będzie większy zysk w przyszłości kupując taniej dzięki wam dobrze że są naganiacze na spadki bez was nie byłony tak niskiego kursu i był też nie dokupił więcej w tak niskiej cenie dzięki wam, dzięki leszcze
Dnia 2018-05-21 o godz. 18:54 ~Inwestor napisał(a): > Ja mam ok 100k akcji i mam kontakt z prezesem i wiem że tu będzie 100zeta za rok wy możecie mi naskoczyć tylko leszcze, naganianie sobie dalej na spadki dzięki wam dokupuje czasem taniej po coraz niższej cenie będzie większy zysk w przyszłości kupując taniej dzięki wam dobrze że są naganiacze na spadki bez was nie byłony tak niskiego kursu i był też nie dokupił więcej w tak niskiej cenie dzięki wam, dzięki leszcze
o prosze masz kontakt z prezesem te bajki to pisz dziecia i co prezes na to ze kurs tak nisko;)))i co prezes na to ze umow brak i ze spolka na 2 fixach wywalona normalnie smieszny jestes i gdzie te 5zl czy 10zl w marcu mialo byc chlopie gdzie twoje 100zl itd
fascynujace jest to ze biadola tutaj na forum najbardziej ludzie ktorzy nie maja akcji, nie zamierzaja ich kupic itp. jakos nie widac biadolenia posiadaczy akcji. niektorzy tutaj co tak biadola, to biadola juz od wielu miesiecy piszac ze niby tylko interesuja sie spolka (sorry ale jezeli dla mnie spolka jest przez miesiac niewiarygodna to juz pomijam ja w ogladaniu. a tutaj widac wiele osob ktore bezinteresownie traca czas na wielokrotna analize spolki ktora wg nich jest do bani i nie ma sensu jej kupowac- to sie lekko nie trzyma kupy...
Dnia 2018-05-21 o godz. 18:54 ~Inwestor napisał(a): > Ja mam ok 100k akcji i mam kontakt z prezesem i wiem że tu będzie 100zeta za rok wy możecie mi naskoczyć tylko leszcze, naganianie sobie dalej na spadki dzięki wam dokupuje czasem taniej po coraz niższej cenie będzie większy zysk w przyszłości kupując taniej dzięki wam dobrze że są naganiacze na spadki bez was nie byłony tak niskiego kursu i był też nie dokupił więcej w tak niskiej cenie dzięki wam, dzięki leszcze
kolego inwestorze juz w styczniu lutym pisales ze masz 100k a kurs 90-1zl chodzil,teraz piszesz ze dokupujesz czasem i dalej masz 100k sam sie gubisz w tym co piszesz,jak widac cash co sie juz skonczyl na usrednianie;))))
chyba nie skonczyl a jak mysllisz ktos dzis wzial tyle na fixie? to i tak promocja do kilku zlotych nic tylk obrac pod koniec roku lub w przszlym roku bedzie i tak po kilkadziesiat zl, ale ja nie che bys kupil ani 1 akcji T2P przez Twoje beszczelne naganianie na tej spolce( na zadnej inne jtakich duzych naganiaczy jak Ty i m.in src czy mieszkolodz dawno nie widzialem) nie chce byscie kupili i zarobili, ale wiesz co mysle ze jestesccie spodzielnia i niedlugo sami wywindujecie tu kurs na kilkanascie-kilkadziesiat zl tyllk ochcecie byscie wam oddali akcji teraz w dolku jak sa mozesz pomarzyc leszczu, mozesz tez zanizyc bardziej kurs jak chcesz chetnie skorzystam i dokupie jeszcze taniej i tak a zamierzam trzymac 1do kilku lat i sprzedac w przedziale 50-100zl ode mnie akcji nie dostaniecie i z miesiaca na miesiac mam ich coraz wiecej i to dzieki wam, odwalacie tu kawal dobrej roboty, tacy jak wy sa potrzebni na spolce,dzieki wam jeszcze grubo pozniej zlotowki udaje mi sie dokupowac za kazda wolna kase co mi wapdnie w rece dzieki, pozdro ;)
Dnia 2018-05-21 o godz. 19:29 ~Inwestor napisał(a): > chyba nie skonczyl a jak mysllisz ktos dzis wzial tyle na fixie? to i tak promocja do kilku zlotych nic tylk obrac pod koniec roku lub w przszlym roku bedzie i tak po kilkadziesiat zl, ale ja nie che bys kupil ani 1 akcji T2P przez Twoje beszczelne naganianie na tej spolce( na zadnej inne jtakich duzych naganiaczy jak Ty i m.in src czy mieszkolodz dawno nie widzialem) nie chce byscie kupili i zarobili, ale wiesz co mysle ze jestesccie spodzielnia i niedlugo sami wywindujecie tu kurs na kilkanascie-kilkadziesiat zl tyllk ochcecie byscie wam oddali akcji teraz w dolku jak sa mozesz pomarzyc leszczu, mozesz tez zanizyc bardziej kurs jak chcesz chetnie skorzystam i dokupie jeszcze taniej i tak a zamierzam trzymac 1do kilku lat i sprzedac w przedziale 50-100zl ode mnie akcji nie dostaniecie i z miesiaca na miesiac mam ich coraz wiecej i to dzieki wam, odwalacie tu kawal dobrej roboty, tacy jak wy sa potrzebni na spolce,dzieki wam jeszcze grubo pozniej zlotowki udaje mi sie dokupowac za kazda wolna kase co mi wapdnie w rece dzieki, pozdro ;)
no i co z tego ze 25k postawil to tylko 15tys zl czemu nie bral calosci w czwartek tez podbil 7777szt na 57,chlopie ty juz wiesciles ze marcu bedzie 5zl i jak to nie kupimy po 1zl zaklinasz rzeczywistosc,jestes nastepnym cwaniaczkiem ktory wiesci ze ja to spoldzielnia normalnie rozsmieszasz mnie tymi swoimi wypocionami a jak widze jak to od leszcz od leszczy wyzywa na forum bankiera to smiac mi sie z ciebie chce,a co z buffetem odpisal ci na maila wkoncu;)))))