Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,60 zł , zmiana od tamtej pory: -62,00%
chyba nie skonczyl a jak mysllisz ktos dzis wzial tyle na fixie? to i tak promocja do kilku zlotych nic tylk obrac pod koniec roku lub w przszlym roku bedzie i tak po kilkadziesiat zl, ale ja nie che bys kupil ani 1 akcji T2P przez Twoje beszczelne naganianie na tej spolce( na zadnej inne jtakich duzych naganiaczy jak Ty i m.in src czy mieszkolodz dawno nie widzialem) nie chce byscie kupili i zarobili, ale wiesz co mysle ze jestesccie spodzielnia i niedlugo sami wywindujecie tu kurs na kilkanascie-kilkadziesiat zl tyllk ochcecie byscie wam oddali akcji teraz w dolku jak sa mozesz pomarzyc leszczu, mozesz tez zanizyc bardziej kurs jak chcesz chetnie skorzystam i dokupie jeszcze taniej i tak a zamierzam trzymac 1do kilku lat i sprzedac w przedziale 50-100zl ode mnie akcji nie dostaniecie i z miesiaca na miesiac mam ich coraz wiecej i to dzieki wam, odwalacie tu kawal dobrej roboty, tacy jak wy sa potrzebni na spolce,dzieki wam jeszcze grubo pozniej zlotowki udaje mi sie dokupowac za kazda wolna kase co mi wapdnie w rece dzieki, pozdro ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COREY 5,56% 0,23 2026-04-17 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.