Bo było ktoś celowo mąci na kursie i celowo doprowadza do zaniżania kursu i blokuje a później zbiera nisko i znowu w kółko to samo szkoda tylko że ktoś się na to daje
Dnia 2018-05-18 o godz. 19:43 ~Paweł napisał(a): > Bo było ktoś celowo mąci na kursie i celowo doprowadza do zaniżania kursu i blokuje a później zbiera nisko i znowu w kółko to samo szkoda tylko że ktoś się na to daje
ja tam nie widze zadnego zbierania wczoraj ktos zrobil podbitke i zasieg 57 i teraz powolne opadanie trendu nie oszukasz
Jeśli wkrótce nie będzie infa przynajmniej o Ottaviano, to naprawdę nie wiadomo, gdzie kurs się zatrzyma. .. Jak głęboka okaże się ta stunia. Miała być wyrzutnia, a skończyło się na studni. .
Dnia 2018-05-18 o godz. 20:01 ~Paweł napisał(a): > Kolego ty zawsze będziesz miał wymówki i wyróżnienia ale powiedz to tym ludzi ą którzy zbierają akcje na poziomie 50gr czyżby idioci??
a powiedz tym ludzia co pisali ze ostatnie akcje po 1zl ze zbierali na dzis maja 50% to samo ty piszesz dzis ze zbieraja za 50gr ja tam dzis widzialem ze ktos 100tys chcial wywalic po 50tys zlecenia trendu nie zmienisz niestety taka tu prawda.robia tu pseudo infami ludzi w balona tymi niby umowami gdzie sa jakies konwersji niewiadomo co to za firma ktora nie jest notowana na gieldzie dla mnie to ta konwersje powinnien sprawdzic knf
Dziś widziałeś 100k na zrzucie ale ty widzisz tylko to co teraz a nie do co było przez cały tydzień lub wcześniej szkoda gadać bo ja widziałeś w dniu raporty jak ktoś zgarnął 25k po 50 gr a wczoraj widziałem jak ktoś podbil do 57 a dziś ktoś próbował wywalić 100k czemu tego nie zrobił a zlecenie zniknęło czemu ktoś chciał sprzedać za 52 2k a później zniknęło i pojawiło się zlecenie za 4k na 56 tu cały czas ktoś mąci wodę a ludzie się dają w to wciągnąć możliwe że to zasługa twoja i twoich kolegów możliwe że w tej samej drużynie gracie mam kolega który pracuje w marketingu i wiesz co mi powiedział że jego firma dostaje zlecenia od innych na pisanie postów na takich stronach jak bankier więc wysil się przestań klepać w kółko to samo bo na początku wyśmiewaliście śrubki przenoszenie demonstracji konwersje a wszystko jest nawet umowa sprzedaży mam akcje i cierpliwie czekam jak pójdzie info o zakończeniu konwersji do końca wtedy pogadamy teraz żegnam Pana bo nie mamy o czym gadać ja mam czas
I bardzo bardzo dobrze. Powinniśmy wszyscy normalni się wycofać z tego forum i niech sobie Bolek pisze z sobie podobnymi. Ja też mam akcję i będę je trzymać jeszcze długo, bo tu będzie za parę lat super. Jak na razie nie mam kasy, ale jak tylko coś wpadnie to dokupie sobie jeszcze mały pakiecie. Pozdrawiam akcjonariat.
To prawda, że było 100K na S po 0.50 zł. Pytanie: dlaczego to szybko zniknęło?? Wg mnie ktoś ustalił dzisiejszy kurs i wcale nie zamierzał pozbyć się tego pakietu, po prostu przerzucił z ręki do ręki :) I zapewne był to Boleczek i spółdzielnia :) Chciałam to łyknąć, ale się spóźniłam :)
Dnia 2018-05-18 o godz. 20:30 ~Tola napisał(a): > To prawda, że było 100K na S po 0.50 zł. Pytanie: dlaczego to szybko zniknęło?? Wg mnie ktoś ustalił dzisiejszy kurs i wcale nie zamierzał pozbyć się tego pakietu, po prostu przerzucił z ręki do ręki :) I zapewne był to Boleczek i spółdzielnia :) Chciałam to łyknąć, ale się spóźniłam :)
no masz wizje ze byl to bolek ludzei co wy jeszcze wymyslicie spoldzielnie ale mnie rozbawiliscie;))))jakby dali pkc 100tys to kurs by byl 1gr bo arkusz kupna pusty jak sito