Dziś widziałeś 100k na zrzucie ale ty widzisz tylko to co teraz a nie do co było przez cały tydzień lub wcześniej szkoda gadać bo ja widziałeś w dniu raporty jak ktoś zgarnął 25k po 50 gr a wczoraj widziałem jak ktoś podbil do 57 a dziś ktoś próbował wywalić 100k czemu tego nie zrobił a zlecenie zniknęło czemu ktoś chciał sprzedać za 52 2k a później zniknęło i pojawiło się zlecenie za 4k na 56 tu cały czas ktoś mąci wodę a ludzie się dają w to wciągnąć możliwe że to zasługa twoja i twoich kolegów możliwe że w tej samej drużynie gracie mam kolega który pracuje w marketingu i wiesz co mi powiedział że jego firma dostaje zlecenia od innych na pisanie postów na takich stronach jak bankier więc wysil się przestań klepać w kółko to samo bo na początku wyśmiewaliście śrubki przenoszenie demonstracji konwersje a wszystko jest nawet umowa sprzedaży mam akcje i cierpliwie czekam jak pójdzie info o zakończeniu konwersji do końca wtedy pogadamy teraz żegnam Pana bo nie mamy o czym gadać ja mam czas