Trzeba być albo samotnym gołodupcem, spłukanym na spółce po oddaniu na dołku, który przysiągł sobie dziecinną zemstę po wsze czasy, albo opłacanym trollem od 9tej do 17tej, by tak siedzieć codziennie całą sesję i pierdaczyć o niczym co chwilę.
Chętnie bym podyskutował merytorycznie, ale nie ma z kim i o czym. Jeden kundel ujadający ciągle w ten sam sposób. Zupełnie bez sensu. Zawsze ujawniający się w tej samej sytuacji któryś rok z rzędu.
no i ty, merytorycznie? a o czym? chyba o swych zmieniających się nickach...
gdyby głupota była opodatkowana, nie zarobiłbyś na podatki...
A co do ujadania - masz rację, zawsze ujawniasz się w ten sposób, gdy nie masz nic do powiedzenia z sensem, tylko robisz wrzask wypłakiwaniem się na wykresa... Nie ty jeden zresztą... Ale taki urok tego forum...
No i nie moja wina, że data któryś rok z rzędu znowu spada mimo dywidend, dobrych wyników, samozachwytu prezeski i gimbazowego naganiania umoczonych od 4 zeta lub wyżej, którzy uwierzyli, iż w 2018 ma być kapitalizacja 1 mld... A ile jest, każdy widzi... :D
Wykres to chyba ten sam spamer grycko, który pisał non stop na stałe porcie. Tam się uspokoił i tu się przeniósł. Poznaje ten śmieszny styl i mówienie o sobie w trzeciej osobie.
Dnia 2018-05-15 o godz. 21:59 ~Chodzik napisał(a): > Wykres to chyba ten sam spamer grycko, który pisał non stop na stałe porcie. Tam się uspokoił i tu się przeniósł. Poznaje ten śmieszny styl i mówienie o sobie w trzeciej osobie.
pudło! nigdzie się nie przenosiłem - nie musiałem i nie chciałem... ale zawsze możesz fantazjować dalej... śmieszny styl? - lepiej mieć śmieszny niż taki żałosny jak twój... :D no i piszę w pierwszej lub w trzeciej osobie zależnie od kaprysu...
kiedyś gdzieś trafiałem na gościa, który pisał pod ksywką chodzik księżycowy, ale tak go zjadali śmiechem za nietrafione analizy i różne wtopy, że poznikał z wątków, ale to chyba nie ty?...
Kulą w płot grycko Teraz już wiem na pewno, że to jesteś ty. Tam mieli z ciebie śmiechawę, tutaj mają polew totalny z wykresa i innych twoich wcieleń, wielonikowy spamerze.
kulą w płot to ty trafiłeś swoimi paranoicznymi insynuacjami... :D
nie szkodzi, to twój problem i widocznie gdzieś ci jakiś grycko nieźle zalazł za skórę... na razie śmiechawę z ciebie to ja mam i chyba długo będę miał tutaj... :D https://www.youtube.com/watch?v=4iKLtfoP-wk
ale podaj jakiegoś linka do tego grycko, to poczytamy, z kim gdzieś wojowałeś i kto cię chyba zjadał śmiechem, skoro we wszystkich paranoicznie upatrujesz tej samej osoby :D no, dawaj linka! chcę zobaczyć, z kim i dlaczego mnie porównałeś :D
i chociaż czasem napisz coś o dacie, czy tylko umiesz infantylnie hejtować? :D